en baba özelliği anakartın ALC4080 codec. Realtek’in en iyi ses kartlarında ilk beşte. S1200a ile yakın özellikteler. farkı bazı yotuberların seslerinin 7.1 gömülü anakart codecleri doğrultusunda olduğunu düşünürsek, çok iyi almışsın;) bende de Asus ProArt Z890-CREATOR WIFI var. çok yakın codec bileşnleri. güle güle kullan
ayrıca monitörün için paugge’nin 2.1 dp sini mutlaka öneririm. ekran kararma veya sarı ekran zart zurtunu bunda yaşaman çok zor. Panelini kendi üretiyor Samsung diye biliyorum bu segmentteki monitörlerin
Öylesine bir twitter da geziniyim derken önüme bu haber çıkınca baya üzüldüm. Zamanın da Ets 2 konvoy videoların dan takip ettiğim birisiydi. Allah rahmet eylesin.
Teşekkür ederim. Samsung’un bana verdiği 1.4 dp destekli kablo, senin önerdiğin kablo ile benim kablo arasında ne gibi fark var? Benim ekranda tüm HDR özellikleri açık fakat Windows üzerinden HDR açınca ekranda farklı şekillerde gölgeler ve çizgiler oluşuyor. Bazı zamanlarda ise görüntüye göre rengini açıyor/karartıyor, bu da çok belli oluyor ve sinir bozuyor.
Asetto corsa’yı ets’yi bu adamla tanımıştım, ekipli videoları zamanında çok eğlenceliydi hep hayalimdi girmek ama nasip olmadı hiç. Allah rahmet eylesin.
2017 den beri sık takip ettiğim değer verdiğim severek videolarını izlediğim hatta ets2yi onun videoları sayesinde sevdiğim youtuberdı . Vefat ettiğine inanamadım hala inanamıyorum. Ama maalesef … Vefat ettiğini okuyunca sanki yakınım birini kaybetmiş gibi üzüldüm.
Allah mekanını cennet eylesin… Allah başta ailesine ve sevenlerine sabır versin …
Hadi be şok oldum şuanda. Bende ets2, asetto corsa, gta v’li videolarından keyifle takip ettiğim biriydi. Ekiple olan videolar çok keyifliydi son zamanlarda onlar olmayınca izlemiyorum diye abonelikten çıkmıştım. Mekanı cennet olsun iyi biriydi, ailesine Allah sabır versin ama kabullenmesi çok zor durum bu.
En baştan beri cidden çok güler yüzlü ve kibar dı ve ekiple olan videoları dönemin youtube una göre baya başarılıydı. Haber in detayına baktığım da bacanağı tarafından vurulmuş bazı haber sayfaları bacanağı ile 10 yıllık bir husumeti olduğunu söylemişler. Artık o an neler döndüğünü bilemeyiz ama çok yazık olmuş.
oha yok artık. allah rahmet eylesin. akrabanın düşmanlığı, itliği her zaman apayrı olur maalesef. her türlü problemi belayı normal düşmandan çok akraba yapar. örnek amcamın ördüğü çorapları normal dolandırıcı bile yapmaz yapamazdı.
Emre Abi, tanınan sevilen babacan bir adamdı. Ekibi ve kendisi sanal şirket camiasının öncülerindendi. Davranışları hep örnek alınır, takdir edilirdi. Çok üzgünüm, ne diyeceğimi bilemiyorum… Toprağı bol, mekanı Cennet olsun ets camiası en belki de en büyük varlığını kaybetti.
Sabah 5ten beri nereye ne yazacağımı şaşırdım insanın bazen bazı şeylere hiç inanası gelmiyor. Emreyle muhabbetimiz de vardı bir ara buluşur görüşürüz demiştik.
Tüm sevenlerinin başı sağ olsun, nur içinde yatsın…