Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Türk Telekomun müşteri hizmetleri çok başarılı. Konu ile ilgili en net oradan sağlam bilgi ve destek alabilirsin. Ben bölge santralinin yanında oturduğum için kesintisiz alıyorum.

Anladım hocam. Cevap için teşekkürler, gün içinde ararım şuan dün e göre biraz daha iyi ama hala istediğim seviyede değil.

1 Beğeni

Google chrome güncellemesi ile ilgili bir sorun yaşadım. Komple chromeu silip tekrar kurdum. Tekrar kurulduktan sonra tarayıcınız şirketiniz tarafından yönetilmektedir mevzusuyla karşılaştım ve daha öncesinde bildiğim gibi tekrar düzeltmeye çalıştım ama olmadı. Virüs mü girdi diye şüphelendim windows defender ile tarattım ama bir şey bulamadım ve pc 1 senelik henüz. Korsan veya bilinmeyen yazılımlar vs kurmadım. Aynı sorunu yaşayan oldu mu hiç? Yakın zamanda sıfırlama yapıcam mecbur ama çok fazla yedek almam lazım onun için bir sorayım dedim.

chrome://policy sayfasına girip herhangi bir politikanın etkin olup olmadığına bakabilir misin? Ona göre işlem yapacağız.

1 Beğeni

Bu seçenek yoksa chrome’u silip tekrar yükleyip kontrol edin.

ağustosta yedek subay başvurusu yaptım tecili bozup. ingilizce eğitimli psikoloji mezunuyum. sistemde yds puanım yok sınava girmemiştim. 3 ortalama yaptım. bunlara rağmen er olarak çağırılma ihtimalim nedir park ahalisi? yedek subaylık olmazsa yedek astsubaylıktan çağırılmak istiyorum. TSK’daki kontenjana bağlı olduğunu bilsem de yedek subaylığa çağrılma ihtimalimin yüksek olduğunu söylüyor çevremdekiler. sizlere de sormak istedim bilgisi olan var mı? muayeden de geçtim tabi ki.

Bunu denedim. Silinmiyor, chrome sil yükle yaptım zaten mesajda da belirttiğim gibi.

yedek subaylık tamamıyla ihtiyaç meselesi olduğu kadar birazda şans işi yds de ortalama yapmanın yada kpss vb sınavlarda ortalama yapmanın çok bir etkisi yok 2016 365.dönem yedek subay olarak yaptım inşaat mühendisiyim tamamıyla ihtiyaç meselesi diyelim yedek astsubaylıktan çağrılma ihtimalin yok o sadece 2 yıllık mezunlarından alım sağlıyor diye biliyorum

1 Beğeni

teşekkür ederim. yedek astsubayların 2 yıllıklardan alındığını biliyorum ama 2 yıllıklarda kontenjan kalırsa yerleştirilme imkanın oluyormuş diye okudum ne kadar doğru bilemem. öncelik yine önlisans mezunlarının tabii.

umarım şanslı olurum diyelim madem… çok istiyorum çünkü, hatta orduda kalıcı muvazzaf olarak görev yapmak isterim 1 sene sonunda.

Görev sürenin bitimine 3-4 ay kala sınavlara girmen gerekiyor. Sağlık ve fiziki yeterlilikten sonra yazılı ve sözlü mülakatlara giriyorsun.

yedek astsubaylık yeni bir oluşum olduğu için çok bir bilgim yok malesef hakkında hayırlısı olsun illaki yedek subay olarak şartlama kendini askerlikten sonra malum profesyonel asker sıkıntısından dolayı devamlı muvazzaf personel alımı oluyor onlara da başvurabilirsin ancak askere gidip gelidkten sonra bu fikrinin değişeceğini düşünüyorum

2 Beğeni

aslında bu sene mezun olduğumdan, yüksek lisansa başlayamadığımdan ve tecil günüm geldiğinden hem işimi yapmaya başlamak, hem maddi olarak aileme destek olmak, hem de biraz çevre ve deneyim için istiyorum. ama yine de başvurup da memnun olmadığını söyleyen ve 2. 3. ayda bırakan birkaç tanıdığım var. yaşayıp görelim bakalım.

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Hayırlı olsun hocam.

kalıcı olarak yedek astsubay olma, zaten gidince kararın değişecek askerliği mesleğinden dolayı tas kafalı kekoların “intihar edicem gomutanım” “sesler duyuyorum gomutanım” hikayelerini dinleyerek geçireceksin arada yalandan yere kendini kesecekler, devlete sevk et geç uğraşma, yalansa yalan boşver, 2 ay rdm’de takılmıştım oradan biliyorum, adamlar gitsin başa bela olmasın diye ne dosyalar hazırlardık.

subaylık artık rahat bir iş değil, gideceğin ortama göre değişiyor ama en azından yedek astsubaylar gibi değilsin rütben var.

1 Beğeni

Bugün saat 12.59’da meydana gelen depremden sonra şu saat itibari ile hala beşik gibi sallanmaya devam ediyoruz

Ben de Nisanda bozup ast subay ve yedek subaya başvurdum. Dedikleri gibi çevremdekiler istek ihtyacına göre diyor. Ast subaylık yapan boyu uzun bir arkadaşım da Komanda çıkma ihtimali çok yüksek boyun kısa dedi ama komandoluk seçmedim. Çıkar mı bilmiyorum

1 Beğeni

Bundan sonra ea oyunları oynanmaz artık

2 Beğeni

Zaten NFS serisinide bitirmiş yanlış bilmiyorsam.

2 tane oyun var ya elle tutulur fc serisi ve battlefield bide sims serisi diyelim