Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

neyse bir şey soracağım bu araç plakalarında app plaka tamam yasalaştı ama bazı illerde çok farklı plaka fontları var? neden böyle?
kalın app emiyorum baya baya köşeli olan plakalar var. edirne’de normal yuvarlak olarak plakalar var ama istanbul2Dan veya başka illerden gelen araçlarda çok değişik fontta plakalar var. düzen yok. sanki eskiden bu vardı.

3-4 farklı font kullanılıyor. sebebini bilen var mı? illere göre plaka fontları değişiyor ama tam kuralı vs var mı?

1 Beğeni

maalesef çok yakın bi akrabam kalp krizi geçirdi. ölümden döndü ve anjiyo oldu. stent taktılar derken vs. anca bugün buluşabildik. bu hafta baya bi kalp kriz vakası vardı vali yardımcı ölmüş. sanayideki berber de kalpten ölmüş. baya sıkıntı bizimki artık ilaçla vs. devam edecek sürekli kontrole gidecek. efor sarf etmeyecek. kötü oldu.

39 Beğeni

Ya bildiğim kadarıyla plaka şekli (arabalarda kare plaka falan yasak) ve yazının okunabilirliğinde sorun yoksa takmıyorlar genelde. Bazı araç plakaları okunmuyor veya sayının harfin içinde vida falan oluyor bunlar dışında takmıyorlar.

Geçmiş olsun. Bu arada yaşlanmışsın ağam.

1 Beğeni

geçmiş olsun …

1 Beğeni

@SiSL İstanbul planınız var mı ?

Geçmiş olsun…

1 Beğeni

Geçmiş olsun…

1 Beğeni

Geçmiş olsun…

1 Beğeni

Geçmiş olsun, moral bozmayın. Bayramda 30 yaşındaki öğretmen arkadaşım da minübüsten indiği esnada 3.adımını hatırlamıyor yere düşüyor. Elektro şok ile hayata döndü. Midesi bulansa bile tetikte olması söylendi. Kız haliyle çok üzüldü. Stent ile beraber kullanması gereken kan sulandırıcı ilaçlar var bunu kullanıp tetikte olması gerekiyor.

İlk başlarda insan çok hüzünleniyor. Çok yıpratıyor. Fakat hepimiz insanız hepimiz bu tür şeylerle birgün karşılaşabiliriz bu durum sadece bir kişiye mahsus değil.

8 yaşımdan beri hatta bebeklikten beri ömrüm hastanelerde geçti. Doktor değilim fakat moralini yüksek tutmanın ilaçlardan, ameliyatlardan daha önemli olduğunu hep gördüm.

Morali yüksek tutmak çok zor ve çaba istiyor. Bunu sevdikleri olarak sizler destek verirseniz çok fayda görür.

Allah hasta olan tüm hastalara şifa versin. Şuan bizim bilmediğimiz ama hastanelerde sabahlara kadar ağrısından uyuyamayan herkesin yardımcısı olsun.

9 Beğeni

giderken ltfm’de olursan :smiley:

2 Beğeni

müsaitse neden olmasın :smiley: benim ev ile Itfm 30 dk :smiley:

1 Beğeni

Plaka işinde tam bir standart yok. İlden ile değişebiliyor, ilçeden ilçeye veya çıkarttığınız tarihe göre. Aynı plakayı 2017 yılında istanbulda standart olan kare font ile bastırdım, avrupa yakasında. Sonraları yenilemem gerekince anadolu yakasında başka bir şoförler odasında basıldı, font arial fontlarının kesik versiyonu gibiydi.

1 Beğeni

Anadolu DLC konusu neden kapanmış ya?

nerede olmuş?

3-4 gün girmedim olaylı geçmiş galiba

bu devirde sıfır ddr4 ram almak zorunda kalıyorum. 2. el baktım aynı fiyata satıyorlar :smiley: komple değişmesi gerekiyor. unity yüzünden ram yetmiyor. 2x16 dan 64gb ram yapmam gerekiyor.
elimdeki 8lik ddr4 3200lük ramler boşa çıkacak. haberiniz olsun.
32gb şöyle yetmiyor editörde %92ye vuruyor kullanım. memory leakten geçilmiyor.
daha yeni sistem toplamayacağım için mecburen ramlerin 32den 64e full şekilde değişmesi gerek.

3 Beğeni

Tobii Eye Tracker 4C’yi satmak istiyorum. Baya bi ucuza gidecek. Almak isteyen varsa yazabilir. Zaten hiç kullanılmadı.

1 Beğeni

SCS Gönderdiğinden beri hiç kutuyu açıp bakmadım bile :smiley: satmayı düşünüyorum bende, 5070-5080 sistem toplayacağım.

2 Beğeni

@HasanOfke @Burak34

ChatGPT fiyat tavsiyesi. En azından ₺5000’den aşağı satmayın.

Bu da Gemini fiyat tavsiyesi.

1 Beğeni