Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Geçmiş olsun. Bu arada yaşlanmışsın ağam.

1 Beğeni

geçmiş olsun …

1 Beğeni

@SiSL İstanbul planınız var mı ?

Geçmiş olsun…

1 Beğeni

Geçmiş olsun…

1 Beğeni

Geçmiş olsun…

1 Beğeni

Geçmiş olsun, moral bozmayın. Bayramda 30 yaşındaki öğretmen arkadaşım da minübüsten indiği esnada 3.adımını hatırlamıyor yere düşüyor. Elektro şok ile hayata döndü. Midesi bulansa bile tetikte olması söylendi. Kız haliyle çok üzüldü. Stent ile beraber kullanması gereken kan sulandırıcı ilaçlar var bunu kullanıp tetikte olması gerekiyor.

İlk başlarda insan çok hüzünleniyor. Çok yıpratıyor. Fakat hepimiz insanız hepimiz bu tür şeylerle birgün karşılaşabiliriz bu durum sadece bir kişiye mahsus değil.

8 yaşımdan beri hatta bebeklikten beri ömrüm hastanelerde geçti. Doktor değilim fakat moralini yüksek tutmanın ilaçlardan, ameliyatlardan daha önemli olduğunu hep gördüm.

Morali yüksek tutmak çok zor ve çaba istiyor. Bunu sevdikleri olarak sizler destek verirseniz çok fayda görür.

Allah hasta olan tüm hastalara şifa versin. Şuan bizim bilmediğimiz ama hastanelerde sabahlara kadar ağrısından uyuyamayan herkesin yardımcısı olsun.

9 Beğeni

giderken ltfm’de olursan :smiley:

2 Beğeni

müsaitse neden olmasın :smiley: benim ev ile Itfm 30 dk :smiley:

1 Beğeni

Plaka işinde tam bir standart yok. İlden ile değişebiliyor, ilçeden ilçeye veya çıkarttığınız tarihe göre. Aynı plakayı 2017 yılında istanbulda standart olan kare font ile bastırdım, avrupa yakasında. Sonraları yenilemem gerekince anadolu yakasında başka bir şoförler odasında basıldı, font arial fontlarının kesik versiyonu gibiydi.

1 Beğeni

Anadolu DLC konusu neden kapanmış ya?

nerede olmuş?

3-4 gün girmedim olaylı geçmiş galiba

bu devirde sıfır ddr4 ram almak zorunda kalıyorum. 2. el baktım aynı fiyata satıyorlar :smiley: komple değişmesi gerekiyor. unity yüzünden ram yetmiyor. 2x16 dan 64gb ram yapmam gerekiyor.
elimdeki 8lik ddr4 3200lük ramler boşa çıkacak. haberiniz olsun.
32gb şöyle yetmiyor editörde %92ye vuruyor kullanım. memory leakten geçilmiyor.
daha yeni sistem toplamayacağım için mecburen ramlerin 32den 64e full şekilde değişmesi gerek.

3 Beğeni

Tobii Eye Tracker 4C’yi satmak istiyorum. Baya bi ucuza gidecek. Almak isteyen varsa yazabilir. Zaten hiç kullanılmadı.

1 Beğeni

SCS Gönderdiğinden beri hiç kutuyu açıp bakmadım bile :smiley: satmayı düşünüyorum bende, 5070-5080 sistem toplayacağım.

2 Beğeni

@buRAM50BinLira @Burak34

ChatGPT fiyat tavsiyesi. En azından ₺5000’den aşağı satmayın.

Bu da Gemini fiyat tavsiyesi.

1 Beğeni

:smiley: ya ben server masrafını ödemek için satıyorum. her şeyi ai ile çözemeyiz. 6bin lazım zaten veren alsın

• country drive key :smiley: ahahahah

ona göre yazarsınız azcık bağış gibi olacak :smiley: kutusunu da bulayım koyar yollarım.

yalnız curve monitör olan takma aparatı yazdırmalı bi 3d printerda

2 Beğeni

Bu arada ChatGPT’ye çok da itibar etmeyin güncel (Son altı ay falan) için. Yine de arama motorlarına bakın derim.

4o modelini kullanıyorum da, AMD B850 yonga setinin henüz çıkmadığını, RTX 5070 Ti’nin çıkmadığını ve tahminen 16 GB GDDR6X olacağını (Kart Şubat’ta çıktı ve 16 GB GDDR7), Akakçe’ye göre bugün en ucuz 1500 TL’ye satılan işlemci soğutucusunun 2025 (Muhtemelen 1 Ocak için :joy:) fiyatı için 1100 TL olduğunu iddia etti ve 1500’e alma dedi hahaha.

Daha da garip olan şu ki 5070 Ti çıkmadı diyor fakat 5070 Ti modellerini karşılaştırabiliyor soğutma olarak ve dedikleri internetteki verilerle uyumlu.

1 Beğeni

bir server ücreti ne kadar aylık. key alırım ama :smiley: alfa beta fark etmez