İzlerken ruhum çekildi 3 kere aşağıya düştüm ![]()
hadi bu ayın da sunucu parasını ödedim önümüzdeki ay siz ödersiniz
yoksa zort
Simuşsuz yapamayanlar derneği bu işe el atmalıdır.
kaç dolar.
yanlış bilmiyorsam o araçlar 6 metrobüse kadar çekebiliyor, ufak durduğuna bakmayın
küccücük tır nasıl çekiyor ya
ⓘ Bu paylaşım aidatı ödenmediği için kaldırılmıştır.
Bomboş bi bilgi;
Logitech Mx keys (uzun şase) + mx master 3s mouse kullanıyorum.
Mx bolt her iksine aynı anda olmuyormuş; bolt + unifying usblerinin ikisini de kullanmak gerekiyormuş
keşke alırken ben de mx master alsaydım diğeri küçük geliyor
100 amerikan doları
milyon milyardolar
değer ama ya baya beğendim
ETS 2 den gerçek hayata …
Bugün kamyon direksiyon sınavını geçtim bir hayırlı olsun alırım simpark ailesi.
Hayırlı olsun kanka
Hayırlı olsun.
oyunu çıkaramazsam ben
neyse bir şey soracağım bu araç plakalarında app plaka tamam yasalaştı ama bazı illerde çok farklı plaka fontları var? neden böyle?
kalın app emiyorum baya baya köşeli olan plakalar var. edirne’de normal yuvarlak olarak plakalar var ama istanbul2Dan veya başka illerden gelen araçlarda çok değişik fontta plakalar var. düzen yok. sanki eskiden bu vardı.
3-4 farklı font kullanılıyor. sebebini bilen var mı? illere göre plaka fontları değişiyor ama tam kuralı vs var mı?
maalesef çok yakın bi akrabam kalp krizi geçirdi. ölümden döndü ve anjiyo oldu. stent taktılar derken vs. anca bugün buluşabildik. bu hafta baya bi kalp kriz vakası vardı vali yardımcı ölmüş. sanayideki berber de kalpten ölmüş. baya sıkıntı bizimki artık ilaçla vs. devam edecek sürekli kontrole gidecek. efor sarf etmeyecek. kötü oldu.
Ya bildiğim kadarıyla plaka şekli (arabalarda kare plaka falan yasak) ve yazının okunabilirliğinde sorun yoksa takmıyorlar genelde. Bazı araç plakaları okunmuyor veya sayının harfin içinde vida falan oluyor bunlar dışında takmıyorlar.