Hangi tarayıcıda?
İyi bayramlar herkese. Toplu taşıma ücretsiz olunca ipini koparan çıkmış sokağa dayak yemiş kadar yorgunum.
chrome tarayıcısı
Yandex kullanıyorum Adguard gayet başarılı. Sanırım eklentilerin başarılı olması tarayıcıyla ilgili.
Tüm simülasyon severlere iyi bayramlar
@HasanOfke geçmiş olsun.
https://x.com/DepremDairesi/status/1931334508437004316?t=UOFCjRvxgXN1XbWhM7sspg&s=19
Ben hissetmedim. İyi bayramlar bu arada.
Bayramınız Mübarek olsun arkadaşlar. Hayırlı, mutlu ve sağlıklı nice bayramlar dilerim.
Fps Drop Simulator 2025
2025 Focus benimki de, bu lastikler değil mi garantiden değişecek olan?
Ford’a mı başvuralım yoksa lastiğin bayisine mi
Ford’a başvur onlar lastik bayisine yönlendirecektir.
Evet bu lastik CEC 6. Hiç yetkili servise uğrama hocam direk continental yetkili bayisine uğra bir fotoğrafını falan çekecekler onaya gönderecekler gün içerisinde onay geliyor değişimini istediğin lastiğin modeliyle değiştirebilirsin.
Teşekkür ederim arkadaşlar
Ankara içi damper dorse ve çekici lazım tanıdığı olan varsa ulaşabilir misiniz bana? Ücret veririz sıkıntı yok.
Ümit Özdağ bence bilerek tahliye edildi. AKP’nin bir planı var yoksa hayatta salmazdilar bunu. Ümit Özdağı Kürtlere karşı Araplara karşı kışkırtıp akp masumu oynayacak yine halkımıza vaatler söyleyip yeni anayasa değişikliği isteyecek. Dem+akp+MHP oylarıyla yeni anayasa değişecek.
Yoksa akp neden halkı uyandıran bilinçlendiren bir adamı tahliye etsin ki?