Şuan OneUİ güncellemesi dağıtılırken hala S24FE’ye gelmedi diye modeli kullananlar baya tepkililer. Neden hala verilmediğini bilmiyor kimse ama bir şekilde gelecek zaten güncellemesi, S24FE al bence de üst düzey bir telefon kıyaslandığında da zaten S serisi her türlü önde.
en kötü s en iyi a dan kat kat iyidir senelerce iki seriden de cihaz kullandım benim düşüncem bu yönde o yüzden 24fe derim
Ortalama 3 aydır FE kullanıyorum. 258’lik satın almıştım. Ve aşırı memnunum, kesinlikle tavsiye edebilirim.
Şunu da ekleyeyim benim cihazı aldığım zaman “7 YIL” yazılım güncelleme garantisi vardı.
s24 fe nin dejavantajı mah 4700 bir de 4.5 teknoloji olması bir de barbaros hocamın bahsettiği gibi güncelleme muhabbeti
a56 yeni çıkan bir telefon s24fe ise 1 sene önce çıkmış
@HasaN.T valla reis 7 yıl diyorlar ama yalan ben 3 senedir a52 kullanıyordum telefonum bozuldu sebebi de anakartın üzerindeki bir çip yanmış yaptıramadım da kaldı öyle öncesinde de samsung telefonlarım oldu ort. 2 sene kullanabildim onları da
s21fe, s24fe muazzam telefonlar. s21fe çıkalı 3 seneyi geçmiş ama şu an herhalde a55 a56 yerine direkt alırdım. ekimde m34 aldım onunla bile çok mutluysam 16-17.000 liraya amiral gemisi özellikli telefon kullanmak kim bilir nasıl olurdu, 20.000 lira paran varsa a’ya bulaşma asla, s24fe diyorum. ama keşke exynoslular gelmese şu ülkeye de qualcomm’un farkını anlayabilsek.
şu exynos muhabbeti harbi bozuyo işi valla yurtdışında millet snapdragon kullanıyor bize gelince exynos ![]()
Hocam buradan izleyebilirsin batarya için ortalama 1 saatlik bir fark var, diğer testlerde var. Ama açık ara S24FE iyi, özellikle fotoğraflarda yakınlaştırınca büyük fark oluyor. Tamamını izle derim videonun.
Telefonda 5G var da ülkede yok daha tek tük. Ayrıca şarjı iyi gidiyor bana göre. Ben ortalama günde 1 kere şarj edip kullanabiliyorum. Öyle çok aşırı oyun oynamıyorsan zaten ideal bence.
geç gördüm sorunu
12 senelik Samsung çalışanıyım. S24 Fe tercih etmen daha mantıklı olur .
S24 Fe 7 sene Android Güncelleme garantisi var. Exynos işlemci Samsungun kendi ürettiği bir işlemci. Eskisi gibi değil artık yani performans olarak gayet başarılı. Snapdragon bazı işlemcilerini Samsungun işlemci fabrikası bandı üzerinde yapıyor. oneui 7.0 bugün s24lere geldi. Bekletme sebepleri 25 satışlarını desteklemekti maalesef ![]()
teşekkürler beyler yarın gidip mediamarkt vatan teknosa gibi yerlerden alacağım.
ya internetten alayım diyorum da telefon lazım şimdi kırık gelir kargoda sıkıntı olur falan uğraşmayalım 1 hafta boşuna bir de
aldığım tüm telefonları internetten aldım kırık geldiği olmadı, geçmişte kaldı o internet işi sıkıntı muhabbetleri. amazon tavsiye ederim aralarındaki en iyisi, ertesi gün teslimatta var. tabi yine siz bilirsiniz de tavsiyem sırf vatan falan diye 2-3k daha fazla ödemeyin
5 sene önce hb’den almıştım boşa fark verme, önce amazon sonra hb’den bak ama satıcı başka mağaza olmasın sitenin kendisi olsun, fe amazon’da var, oradan alırsan prime ile sabah elinde olur, kutuyu açarken video çek ne olur ne olmaz, vatan ve medimarkt 4 bin tl fark ile satıyor, illa mağazadan alacaksan sana sigorta satmaya çalışacaklar sakın alma, %30 kesinti yapıyorlar, bir şey olunca çok uğraştırıyorlar boşa 5-6 bin ödeme, hayırlı olsun.
Fark varsa mağazadan alma, Satıcısı ‘‘Hepsiburada’’ veya Amazon gibi yerlerden alabilirsin. Hayırlı olsun hocam şimdiden güle güle kullan.
S24FE’ye ne zaman gelir hocam 2 aydır bekliyorum ![]()
Kakava’ya giden var mı? ![]()
dün ben zorla arabayla götürmek zorunda kaldım. ilk kez gittim rezalet ya şopar eğlencesi düğünü mü diyeyim ne diyeyim. iktidara gelince yasaklayacağım. bi de akşam 1 saatliğine uğradık o mahallede öyle şey mi olur yav.
Bugün iyiydi ama hava değişikti. Akşam olmadan çıktım.