Bugün iyiydi ama hava değişikti. Akşam olmadan çıktım.
şu an en uygun medimarkta 26450 TL . Tavsiyem internetten sipariş verip mağazadan teslim al seçeneğini ile gidip mağazadan alabilirsin. Mağaza satışlarında hiç bu rakama inmemişti.
bu kaç gün sürer acaba bir de bu kampanyayı gidip elden taksit yapıp alabilir miyiz acaba? web e özel diyor sitede ama
boş tamamen emperyalistlerin siksok roman abartmaları yok mutlularmış, eğleniyorlarmış zart zurtu yüzünden bir yalan tutturdular.
Kredi kartına taksit yapılmıyor telefonlarda ya, Mediamarkt, Vatan bunların anlaşmalı bankalarıyla mağazada kredi tarzında yapacaksın taksit taksit o şekilde ödeyebiliyorsun.
Web’den alırsan şuan indirim var vatanda 25.649’a geliyor.
Samsung Galaxy S24 FE 5g Fiyatı ve Özellikleri - Vatan Bilgisayar
webden alıp teslimatı mağaza da seçebilirsin stokta olan mağazadam direk teslim alabilirsin hem istediğin şekilde mağazadan elden almış olursun kargo ile uğraşmadan indirim sabaha doğru bitiyor akşam şuan alacaksan kaçırma
Kuzey Marmara’da en sol şeride çıkarsalarmış çocuğu, az olmuş böyle
kamerayla çekip paylaşacaklar diye yapmadıkları salaklık kalmıyor.
Ortak davan hırsızlıksa, ben susuyorum dostum. Aciz görmek istersen yaptığın yorumu ayna karşısında kendine bakarak tekrarla. @Onur_Ergen
Çaldıklarını suratlarına vuruyoruz, üç beş eleman çıkıp hala çalana değil bize laf söylüyor.
kaliteli tr haritası mı? hırsızlıkla kalite buluşmaz yalnız. kaliteli modları çaldıktan sonra kaliteli bir iş yapmış olmuyorsunuz. çalmış oluyorsunuz. kaliteli tr harita modlarını biliyoruz zaten geliştiriliyorlar ve beğeniyoruz.
çok da önemli değil hırsızlık yapanlar baş tacı olabildiği için ülkede normaldir.
Memleketin her yeri çakal dolmuş, düzgün kimse kalmadığına dair olan inancımın sıradaki aşamasına geçtim galiba aw. Geçen ev sahibi ses atmış, sanki mal sahibi ve kiracı ilişkisi dışında can ciğermişiz de geçtiğimiz bayramda elini öpmeye gitmemişim diye bana evimi boşalt, adam ol falan diyor. Madem öpülmeye bu kadar meraklısın seni TBK ile öpecem aw waziyet al moruk.
Var mı la böyle bir şey? Mevzuatta kiracı kiraya verenin elini öpmeye gitmezse kiracının tek taraflı fesihle tahliyesinin mümkün olacağınaasdfsaczçxcöals falan gibi? :d
asgfhdahjgsadujıgyrlkwsueahrgwlekrhlskadjfhlksadjfhlas
Bana yeni tır modeli çizmediğin için seni banlama kararı aldım
oyle yapabiliyormuyduk ya
Çinlileri bu ülkeye sokmayın, adamlar kendi vatandaşına acımıyorken bize hiç acımaz ki ilk başta iyi maaş veriyor sistem oturunca milleti kovup düşük ücretli çalışanlar alıyor.
bugün Çin’li firma ile iş görüşmesine gittim, adamlar saha takipçisine araba vermiyor, metrobüsle gidecekmişim, maaşı da asgari ücret + takip ettiğin ürün onaylanırsa parça başı prim, dünya genelindeki çalışan yorumlarına baktım herkes sövüyor ayrıca hiç güzel çinli kız yoktu.
oradan çıkıp ets2 tır fotoğraflarında bolca olan ünlü lojistik firmasına gittim evrak listesi verdiler 2 farklı bankadan hesap istiyorlar, çakallar asgari ücretten prim yatıracak, departman sorumlusu da herkes böyle yapıyor diyor, emekli olursa görecek ebesininkini.
Banlarsan hiç çizmem ona göre :d
Güncelleme: çıkartamadı cimere de şikayet ettim yaslanıp seyredecem