Gerek internetten tanıştığım, gerek yüz yüze tanıştığım insanlar yazdığım mesajlara bir süre sonra sadece bakmakla yetiniyorlar. Yüz yüzeyken sıkıntı yaşamadığım, benden çok konuşan insanlar dahi böyle. Sizde de bunu yaşayan var mı? Mesele kız meselesi değil bu arada, yapanlar da erkek, ben de erkeğim. Cidden bir süredir acayip canımı sıkıyor bu durum. Kime yazsak “görüldü” anasını satayım. Bu nedir ya. Sohbetimin iyi olduğunu söyleyen adam bile bunu yapıyor. Bu insanlar hiç kimse mi ile mesajlaşmıyor arkadaş? İlla kız mı olmak lazım yazmaları için? Sahte hesap mı açalım?
bu durumu bende gözlemliyorum özellikle pandemi sonrası kişisel çevrem dahil benzer durumdayız, ekonomi ve siyasetinde etkisi var bence, akdeniz sıcakkanlılığı gitti yerine kuzey soğuğu geldi
ekleme:sosyal medyanın yapaylığı ve samimiyetsizliğide etkilemiş olabilir, tiktok saçmalığı diye bir şey var
Facebook’un ilk çıktığı zamanlar tam tersiydi, herkes yazar yüz yüze gelince görmezden gelirdi, neyse ki artık insanlarla muhatap olmuyorum, iş için bir şey lazım olursa yazarım.
normalde konuşup wp’den yazmayan insan yavşaktır, aslında sizle konuşmak istemeyip mecburiyetten konuşuyor demektir, işi olan sonra döner.
@ugurekc Murat Gamsız on Instagram: "Gençler gümrükle tanışıyor 😊"
müdavim rozetleri nereye kayboldu?
@Gencocan Müdavim rozeti şartlar karşılanmadığı durumda kaybedilebiliyor.
yeğene şu kamyondan alayım diyorum farkımız anlaşılsın zuahahahah
kızan 51cm 1 haftalık
kamyon 54cm

ileride kamyoncu olursa beni suçlayacaklar
bruderda felaket şeyler var bakamıyorum
claas traktör mü alsak
Eskiden Kipa’nın üst katında çok güzel oyuncakçı vardı. Başka yerde devam etmiyorlar galiba.
Yıllar önce Erasta’dan New-Ray DAF XF 95 bulduydum, geçen sene de ikinci el olarak internetten sattıydım
travego setra falan mı alsan abi tır batağına düşeceğine otobüsçü olsun kızan traktör de süper. allah bağışlasın
1:50’nin gözünü seveyim ya biblo gibiler Nasipse WSI alacağım TMC’lerin yanında dursunlar.
Hodri meydan dedik. Artık hiç yazmazlar, ehehe. Yüz yüzeyken dakikada beş bin cümle kurup içimden “ulan sussa da konuşsam” dedirten, mesaja ise iki gün sonra dadirik cevaplar yazan kız da vardı. O da ayrı tutarsızlık. Artık tutarsızlığın zirvesi. Daha da konuşursam ağır konuşurum. Sanki klavye bunlara alerji yapıyor a…
Adamım yine benim yanımda afgdgdh
Ulen ya (Eskilerden)
Sana kız mı yok be, Avcılar’da oturmuyor musun? metorbüsle 3 durak cennet, gel huri dolu.
Hocam bu neyi değiştirir ki sonuçta Watch Dogs oynamıyoruz ki insanları uzaktan etkileyelim.
beyler sa yeni telefon alacağım da a56 mi alsam s24 fe mi alsam kararsızım hangisini alayım?
Heldivers 2 oynayan varmı? 3060ti’de fps 50 üstüne çıkmadı ne saçma bir şey.
S24 FE 2 kat daha güçlü A56’dan. Geri kalan malzeme kalitesi, ekran kamera gibi unsurlarda A ve S arasında tabii ki fark var o yüzden S24 FE al geç on numara telefon
3.5 yaşında S20 FE bile amiral gemilerine taş çıkartıyor, S24 FE ise daha dehşet. S serisinden vazgeçme