Fazla kazanmak için en dandik ve en az yük kaldıracak şekilde yapıyorlar. Sonuç:
Kazanç fazla, küfür fazla. Afet olduğunda bir taraflarına giren sayılamayacak kadar fazla.
Geçmiş olsun hisseden herkese.
panik biri değilseniz mesaj atın gönderin en azından iyi olduğunuzu bilrler.
Dostlar iyisinizdir umarım.
akp varken o depremin hiç olmasını istemiyorum
umarım olmaz.
Çok geçmiş olsun herkese
Yine sallandık neyse
Çorlu’lu hemşerilerime ve diğer hissedilen illerdeki arkadaşlara geçmiş olsun. Çok kötü salladı. Emlak konutlarında feci sallandık
Bir dünya para alan operatörlerin depremde kapanması da ayrı bir rezillik…
Az evvel yine kötü salladı 15:13
Otobüsteydim ; durakta durumuştu , sallandı otobüs. şöför araç arıza yaptı sandı indi sağına soluna bakıyor
Ben Avcılar’da yürürken yakalandım, kahveden dayılar fırlamış koşuşuyordu, hissetmediğim için ne olduğunu anlamadım. (108 kilo olduğum için olabilir, bilemiyorum ) Sallandı falan laflarından anladım olayı. Son üç saniyesini falan hissettim sadece. Geçmiş olsun etkilenenlere.
Ümraniye’de yakalandık, normalde Makinenin yanında çalıştığım için çok fazla ses ve titreşim oluyordu zaten, ona rağmen yerden gelen uğultu sesini duyabildim, makineler ileri geri sallanmaya başladığı anda kendimi dışarı attım ortalıkta kaos vardı zaten. Herkese geçmiş olsun
Bütün gün dışardaydım, otobüste deprem olmuş diye duydum ama bu kadar ciddi olduğunu eve girince gördüm. Ciddi bir durum olmamıştır inşallah rakam olarak büyük bir deprem olmuş.
Hemen her depremden sonra olduğu gibi bu depremi saçma sapan, alakasız şeylere bağlayanlar olmuş. Ya gerçekten akılsızlıktan ya da ilgi çekmek için bunu yapıyorlar. Depremin tek kaynağı vardır o da en basit anlatımla yer hareketleridir. Şu şunu dedi diye, falanca kişi şöyle davrandı diye deprem olmaz. Ayrıca depremi engellemenin yolu da yoktur, sadece etkilerini azaltabiliriz. Tekrar hatırlatmak lazım.
Silivrili olarak ciddi bir deprem yaşadık çok şükür herhangi bir kayıp yok…
rabbim bir daha yaşatmasın
Bu zamana kadar inat etmiştim ama yıl sonunda Windows 10’un desteği biteceği için Windows 11’e yükselttim. Sadece görünüm için güzel olan şeyleri de değiştirmişler. Alışık olduğum şeyleri yaparken bile zaman harcıyorum şimdilik. Tek sorun Dts:x Ultra kulaklık takılıyken ayarlara tepki vermiyor, ses boğuk geliyor. Doğru düzgün çözüm bulamadım, fazla kurcalamakta istemiyorum realtekle yaşadığım sorunlar gibi olmasın diye. Sağ alttaki menü bari eski halinde kalsaydı, bildirim, tarih, saat, ses, pil, wifi gibi şeyleri ayarlamak daha kolaydı.
Ben uzun zamandır win 11 kullanıyorum. Steelseries Arena 9 adında ses sistemi aldım ve ürünü test etmek ve yeni kasanın soğutma sistemi yapılana kadar eski sistem de çalıştırdım. Her hoparlörlerin ses seviyelerini farklı şekilde ayarlayabiliyorum ve her birinden ses seviyeleri farklılık göstermek ile beraber oyunlarda diyalog seslerini de duyamıyorum. Ayrıca bazı sesler de az ya da düşük çıkıyordu. Win 11 24H2 için gelen Aralık ayı güncellemesin de bazı ayarların bozulduğu söyleyen kullanıcılar vardı. Sanırım, sorun bundan kaynaklı ama ben ses sistemini yeni kasada deniyip aynı sonucu alırsam yenisi ile değiştiricem…