benim askerdeki buddy, çerkezköyde çalışıyordu bu hattatın fabrikasında mühendis aslında akşamdan önce gitseydik o tarafa gelecektim. çerkezköyde bizim köyden de adam çoktur mutlaka küplülü falan görmüşsündür. nerede eczane tam olarak?
kesin vardır ya Çerkezköyde international bir şehiriz benim eczane fabrika bölgesine yakın 2 sokak aşağısı OSB.Yıldırım beyazıt mahallesinde Erdem Eczanesi
müsait zamanda çaya kahveye beklerim
yeni actrosu kıskananların sonu
dün körfezde bu yüzden 1 saat kalmışım
NBEN UZUN SÜREDİR BÖYLE BİR DEPREM GÖRMEDİM.
EV ARTIK YIKILACAK SANDIM. VE ÇOK UZUN SÜRDÜ. FSDDDFDS mk.
Uzun zaman sonra Edirne’de böyle şiddetli bir deprem hissettik.
Herkes iyidir inşallah
Hafif salladı. Yunanistan ve Bulgaristan’da da hissedilmiş.
la nasıl hafif salladı ha toki ha şükrüpaşa muhtarlı ksiz kayalık üstünde misiniz
bizim bina yıkılacak gibiydi D:
Kırklareli de baya sallandı ya. Hiç hafif sallantı da değildi gene bir 10 saniye baya sallandırdı.
Sağlam buralar
- katta olmak daha da kötü
HERKESE GEÇMİŞ OLSUN.
Bende giriş katında oturmama rağmen hayatımda bu kadar hissetmemiştim depremi bildiğin sağa sola gitti ev
Edit: En küçük sarsıntıda bu kodum hatları neden hala iptal oluyor? cidden her yer yıkılsa kötü bişe olsa tek kişiye ulaşamayacağız benim verdiğim 550 lira münasip bir yerlerine girsin yazık bu millete.
zemini ve binası zayıf olanlar lütfen dikkatli olun, oldu bitti deyip girmeyin, Kahramanmaraş depremlerinde, 1999 depremlerinde, bu kötü zemin ve binalar hep ikinci gelen depremlerde bizlere acıları yaşattı, resmi kaynakları takip edin, hasarınız var ise afada belediyelere ve yetkili diğer kurumlara bildirin, geçmiş olsun.
amk bizim bina fena sallandı oturduğum yerde zıpladım kapılar falan sallandı burada herkes kendini dışarıya attı
bu deprem böyleyse büyük istanbul depremini düşünemiyorum bile.
son 1saatte olan depremler
içeriye girdim, ses geliyor ama titreşim yok baktım camlar dalgalanıyor artçı olmuş, 2-3 gün tilki uykusu uyurum.