Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

7 Beğeni

bluesky hesabımız

elon legacy mediayı öldürürken sansür ve yasakları arşa çıkardı oe seni zaten beklenen buydu kim eski düzeni yıkıyoruz ediyoruz özgürlük mözgürlük hikayesi anlatıyorsa şerefsizin önde gidenidir. umarım ipini çekerler.

4 Beğeni

hyperx cloud 3 wireless kulaklik kullanan varmi ?

güzelmiş de :smiley: kullanmadık hala g pro x kablolu devam

Bulgaristan’a kar düşmüş, bize de üşümek düşer.

1 Beğeni

bugun alirim diyordum ve tekrardan arastirmaya basladim ve vazgectim. mikrafonu kotuymus, ses kaliteside eko falan olmadan kotuymus, arayuzde aynen oyleymis. benim icin mikrafon onemli. bakiniyorum umarim bulacagim birseyler. savas yuzunden pek bi model ve markada yok oda sorun.

elgato wave 3 al reis kulaklık mikrofonu ile olmaz zaten

Edirne yoğun kar yağışı altında shzabagavsbsbsb abe doğalgazı ne güzel kapatmıştık

3 Beğeni

Bütçe nasıl bilmiyorum stokta da var mı ama Hyper x cloud 2 logitech g Pro x felan kullandım hiçbiri tam tatmin etmedi en son SteelSeries Arctis nova Pro aldım yani aralarında gerçekten çok farkla önde olan nova Pro kablolu oldu kesinlikte tavsiyemdir

2 Beğeni

hiçbir şey değişmeyecek. yeni yiyiciler gelecek. :smiley:

3 Beğeni

Genelde karşıda olurdu,bize gelmiş :smiley:

bu olayla gündemi iyi değiştirdiler valla helal olsun :smiley:

türk halkı;

3 Beğeni

yol verseler geçecekmiş hele hele

Canakkalede devrilen tirin videosu, merak edenler icin

https://x.com/darkwebhaber/status/1912713374745362716?t=3jDg1oA-YrpaV5AzSxLM4A&s=19

farmingteki traktörümü özledim

2 Beğeni

bugün trakyanın g.t deliği olan ergene-sağlık mah. bulunmak zorunda kaldım. gerçekten zor ya