Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Ne kadar komik değil mi? 20 yıldır bunların hiç yanlışı yok, eksiklikleri yok. Belki diplomaları yok ama bütün yanlışlar muhalefetin üzerinde. Ne kadar tesadüf değil mi? 2 gün sonra Mansur Başkan’ın da (eksik)! dosyaları ortaya çıkarsa şaşırmayın. Burası TÜRKİYE! :))

2 Beğeni

mansur’un uçaktan indiğinde gözaltına alınmayacağı ne malum :smiley: yolunu yaptılar zaten
neyse pazar günü ön seçim için ben de gidip oy kullanabilirim üye değilim ama zaten büroya uğrayacaktım
il binası kervansaray arkasında

@Vabis22 gelcen mi? :smiley:

2 Beğeni

Pazar günü laik atak geçirip oyu kullanırken yüce devletimizin malını kırabilirim.

Ben üniversiteden sonra bıraktım o işleri :smiley: Vakit olursa bir şeyler içeriz ama. Balkan soğukları gidiyormuş.

ajanlar, türkiye’yi lekelemek için çalışıyor görüyorsunuz :smiley:

Ön seçim etkinliği yasaklanmış galiba :smile:

öyle bir şey yok.

pazar gününe kadar her akşam yürüyüşler olacak şu an edirne’de bile devam ediyor.

gezi v2’dir. en azından lgbtidir siksok hdpli bayrağıdır zart zurt dalyarak oluşumlar yok (şimdilik).

@Vabis22 pazar günü buluşalım ya

1 Beğeni

bu polisler şaka mı ya :smiley:

abartıyorlar gösteri yaparken polis de müdahale ediyor bizim türk insanı klasik bu arada imamoğlunun malikanesi de güzelmiş hepsi aynı b*kun laciverti bu ulkede siyaset hepsinde aynı hepsi yiyici tayfa al birini vur ötekine bu ülkeden de bu siyasettende bir halt olmaz bu şekilde

terör ile böyle mücadele edilmedi amk :smiley:

bu öğrenciler vatan haini mi?

antin kuntin bayraklılar sahaya inmiş. provakatif gruplar da dolmuş. çöp konteyneri yakmaya, itmeye başlayanlar zaten dalgayı kırmak için var.

yoksa şu an yürüyüşler çok normal sıradan insanların katıldığı şeyler. yok bilmem ne devgençlikmiş, emepmiş zartmış zurtmuş mor bayraklar falan zaten gördüğünüz kaçın. bu malların hiçbir şeye faydası yoktur.

türk bayrağı, atatürk fotoğrafı dışında bayrak getiren zaten orospu evladıdır. :smiley: o gruplar zaten baştan sona kontrollü onları gören gitmek istemez. 2. 3. günde zaten bunlar hep sahaya iner.

9 Beğeni

yıl olmuş 2025 zaten o bayraklıların bir propaganda olduğunu bilmeyen yoktur herhalde? gerçekten varsa öyle tipler onların ben beynine tüküreyim. ne zaman bir karışıklık olsa hemen hdp bayrağı pkk bayrağı öcalan bayrağı açarlar. bizim halkımızda bunlara inanıyordu sorgusuz sualsiz.

Malikane’yi hiç araştırdın mı böyle diyorsun?

1 Beğeni

Gezi’de tamamen propaganda olan bu fotoğraf sonrası devletin saha görevleri için staj kurumu olan örgütler sahaya inmişti, Apo bayraklı biri elinde Atatürk bayrağı olan kızı kurtarıyordu o fotoğrafla cevap verildi ardından bir mizansen ve sonrası malum, sosyalist müslümanlar diye daha önce hiç duyulmamış ve gezi sonrası ortadan kaybolan bir grup vardı, gözüne fişek gelen öğrenciyi 2 gün sonra unutacak umarım görme kaybı yoktur, o malum bayraklı kitleyi görürseniz evinize gidin, slogan atarken kendinizi bir anda çevik kuvvet otobüsünde savcılığa giderken bulabilirsiniz, terörden hüküm alırsanız ne İmamoğlu’nun ne de chp’nin umrunda olursunuz, devlet her zaman kurban ister.

o değil de zamanında sahte olan bu fotoğraf şimdi gerçek oldu bunlar yan yana geldi beraber miting yaparlar, kimler kimlerle beraber kadere bak.

3 Beğeni

Sorun şu ki ODTÜ’ye karşı ayrı bir müdahale var. Sanki oradakiler insan değilmiş gibi…

1 Beğeni

Evet araştırdım ve hoş şeyler çıkmıyor bakınca

Bilmeyen arkadaşlarımız için; Burası kişisel bir konut değil, İBB Başkanlık Lojmanıdır. Yanlış yerlere çekilmesi ve şatafatlı külliyelerle kıyaslanması doğru değildir…

5 Beğeni

@HasanOfke

4 Beğeni

Aksilik olmazsa öğleden sonrası çıkarım.Yazarsın :smiley:

Konuşma engelliler hariç pankart veya bayrak kullanmamalı bence zaten. Eylem yapıyorsun bayrak ne ya, milli bayram mı bu? Önemli olan toplanmak, kimseye ve mala zarar vermeden bir arada bu haksızlıklara dur diyebilmek.