Aman Tanrım, onlar kullanıyorsa biz de kullanmalıyız. (!)
binada gigafiber olmasına rağmen sırf şu jahrein’e sponsor diye geçiş yapmadım, iki lafından biri milletin anasına sövmek olan birini reklam yüzü yapan firmayı ciddiye almam.
jahreinden daha tehlikelileri var attığım resimde emin olabilirsin aga
hatta en masumu jahrein diyebilirim şu listede
ekonun diploma iptal
Askerede alsinlar, ayni ozeni uniden arkadasi olmayan herkese yapmalilar
su verenin itfayeinin hortumunu devam reiss devam
köklerini kazar umarım
sdfsdfsdfsdfdsf azcık kızışsın ortam ya hep aynı hep aynı
bi bakımdan da diğerinin diploma mevzusu da devre dışı kalabilir. çünkü bu kararın saçmalığı diğerinin de sorgulanmasını saçma yapıyor. diğerinin zaten diploması olup olmaması bir şey değildir. devlet meselesi sonuçta haliyle bir önemi yok.
aslinda simdi esit oldular ikisinin de diplomasi yok
akıyor bugün akıyor maşallah
eko için alman otobanı yaptılar son sürat gitsin diye ama cezaevine ahahahahahahah
her şey saçma olunca mantıklı bir şey yazmaya gerek yok. sitem de etmeye gerek yok. sormaya da gerek yok. sdfdsfsd
bi rolex saatine mitinglere katılırım sdfds
Çok şey yazmak istiyorum, sonra diyorum daha gencim hapislerde çürüyemem. Diyecek tek söz, tek kelime de bulamıyorum. Artık bu olanlara karşı yazılacak da hiçbir şey kalmadı…
2025 model rte’yi parlatıyorlar işte, bir 20 sene bu başta kalır, normalde şartlarda seçim olsa rte’nin bu halk ile biraz katakulli biraz halkın cebine para sokarak kazanma ihtimali var, rte bırakmak istemiyorsa şu an ayakta uyuyor.
İnglizce işletme okuyan şahsın İngilizcesi, diploma usulsüzlüğü yıllardır var, öyle bir ülke işte, aynı insanın laciverti işte, çok şey yapmayın dalganıza bakın.
biz gene muhalefetteyiz ona üzülüyorum. onlar gene malı götürecek.
Dünyaya kayyım, herkese kayyım.
Eline, beline, cebine kayyım.
Karı gördüm kayyım, kaymaz olaydım.
Valla sırf A ile başlayan parti için keyfimizi bozmaya değmez. Onların istediği zaten keyfimizin bozulması ve ortalığın karışması. Bunlara geçit vermeyeceğiz. Önemli olan bunlara karşı durabilmek.
Bende öyle düşünmeye başladım. 20 yıl önce rteye yapılanlar şimdi aynısı ekoya da yapılıyor gerçekten dış güçlerin oyunu demeye başladım artık bu işe.
İmam örgütü lideri ekrem suçoğlu.
Açıkçası sabah haberi gördüğümde umrumda olmadı. Hatta sevindim diyebilirim. Bu şahısta malum şahıs olacaktı çünkü. Yolsuzluk vs. gayet de sağlam belgelii görüntülü belli ki. Onlar yayınlanıp muhalefet tarafını darmadağın edecekler sanırım. Kaç yıldır İBB başkanı, bu arakdaş geçmiş dönemin dosylarını neden açmamış gayette belli. Kendisinin de geri kalır yanı yok. Merakım şu yeni Sinan Oganımız Mansur Yavaş mı olacak yoksa sırada Mansurun dosyalar mı var. Bir de yukarıda bazıları bir takım benzetmeler yapmış geleceğin malum şahsı olabileceği konusunda çünkü yaşananlar çok benzer hatta bununki daha sükseli diyebiliriz böyle bir ihitimal var açıkçası, seneryo aynı lakin iki tane güçlü cb adayı var mansur ne olacak acaba bunu yaşayıp göreceğiz bakalım bir diğer hususta şu; Dünya çok farklı bir süreçten geçiyor ve böyle zamanlarda planlar her zaman mükemmel işlemez hatta sizin planlarınızı bilen birileri varsa tam tersine planınız suratınıza dahi çarpabilir velhasıl sürprizler mutlaka olur, mutlaka beklenemedik şeyler olur bir bakmışız tüm siyaset alaşağı olmuş yaşayıp görelim
Beyler trakyada çftlik arayan tanıdığınız falan var mıdır varsa dm tanıdığın 28bin m2lik çiftliği satıyoruz
her şeye uygun bir alan ilan hazırlıcam
Ekrem’i ya da başkasını sevip sevmemek değil bence şu anki mevzu. Özellikle son altı aydır çok açık bir şekilde yargının iktidar partisi lehine tarafsallaşmasının en önemli eserlerini görüyoruz. Bir de üstüne yargımız tarafsızdır, bağımsızdır gibi içi boş cümleler kuruluyor. Zamanında söze değil icraata bakarım diyen partinin elemanları üstelik bunu diyenler. Ama hoşlarına gitmeyen durum olduğunda kendileri icraata değil söze bakıyor ve bizden de aynısını bekliyorlar. Yemeyiz. Ben yargının tarafsızlığına falan güvenmiyorum arkadaş. Gelin, ispatlayın tarafsız olduğunu. Öyle lafla olacak iş değil bu.
Bu yeni bir şey değil. Birilerinin çizdiği sınırlar içerisinde muhalefet yaptılar yıllarca. Ceplerini doldurmaktan geri durmadılar. Bir farkları yoktu. Artık mesele var olma yok olma meselesine evrilince olmayan hukuk bizzat kendilerine işlemeye başladı. Kendileri de bu sistemin işlemesi için destek verdiler çoğu zaman. Sesleri çıkıyor şimdi. Daha önce neredelerdi. Görünen o ki kendi içlerinde birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar aynı zamanda. İş işten geçti ülkede bulunan bir sürü insanın başına neler geldi mesela hiç ses ettiler mi. Mesela Somada yakını ölen adama neler neler yapmışlar hangi milletvekili hangi genel başkan dile getirdi. Adamın hayatını karartmışlar. Daha kaç kişi vardır bu ülkede böyle allah bilir.Şuan ağlama fırsatı bile bulamadan ezip geçecekler. Ne olduğu anlaşılmayacak. İlerleyen süreçte imamoğlu falan kalmayacaktır. Kılıçdaroğlunun CHP’ye kayyım olarak atanacağı konuşuluyor. O zaman görelim cümbüşü bir de.
o değil de İstanbul’da youtube music bile kapalı, vpn ile giriyoruz, bizim yolsuzluğumuz sizin yolsuzluğunuz savaşınızdan dolayı rahatça müzik dinleyemiyoruz.