Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Bence de bırakın ben bırakalı 2 sene falan oluyor nefes aldığınızı anlıyorsunuz hatta içtiğiniz çayın tadı bile değişiyor.

3 Beğeni

Yarın Edirne adına güzel gün, 10 yılı aşkındır yapımı bitmeyen Pazarkule Bağlantı Yolu 11.00’da açılıyor

Hakape olsa 2 hayda biterdi.

3 Beğeni

https://x.com/simulasyonturk/status/1885344219377574064

Kahve içmeye mi çıktın? :smiley:

yoo orada iki dükkanım var ahaha :smiley: ofis resmiyette orada

Hayırlı olsun :smiley:

1.5 yıl oldu ya kardeşimin bürosuydu yan tarafa mecburen bizim şeyi taşıdık da durulmuyor orada çalışılacak bir ortam da değil malum pasaj. adliyenin karşısına geçebilsek oraya taşıyacam her şeyi.

Yeni binalar yapılıyor,belki fırsat çıkar size de.Fiyatları bilmiyorum hiç :smiley:

:smiley: zamanında geçecektik adliyenin karşısı 1500 tlydi :smiley:

Yine karışmış gece

Olan skoda karoqa olmuş

Yol kenarında araç bırakmak çok riskli. Her şeye açık.

Suat abisini satmış :smile:

ahahaha :smiley: öyle oldu harbiden

al birini vur ötekine

1 Beğeni

Utanmamış Suat abisini satarken bir de adliyeden çıktığında laf cambazlığı yapıyordu. :smile:

Arkadaşlar Selamlar. Satılık RTX 3050 8GB ekran kartı var. Temiz kullanılmıştır. İlgilenen olursa özel mesajdan ulaşabilirler. :wave:t5:

1 Beğeni

Gençler Epic den BF 2042 yi iade ettim. İade 4 Ocakta Onaylandı. Epic iade ettik diyo. Banka bize iade ücreti gelmedi diyor para vermiyor. İkisi birbirine gönderip duruyor ortada kaldım. Türkiye de nereye başvurabilirim bu durumu

Kart hangi bankaya ait? Bir benzerini Ziraat Bankası’yla yaşamıştım. Resmen 3 kuruş paraya kondu koskoca banka.

Bende steamdan iade istedim akbank karta 1 ay olcak hala göndercekler paramı 9 dolar mı neydi azda para değil

2 Beğeni