Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Akbank Bankakartı ile aldım

Akbank sıkıntı büyük ihtimalle :smiley: Garanti kredi kartına steam 1 haftada dönmüştü. Aklıma gelmişken Garanti de oyun kampanyası vardı. 20 Ocak oyun aldım. Steam faturayı 1 Şubat kesmiş. Oradan da battım :smiley:

Aslında Akbank iade işlemlerini hemen gerçekleştiriyor. Ben kredi kartını kullanıyorum orada durum böyle.

FM 25 İPTAL EDİLDİ…

İşin ilgiç yanı hala ön satışta. Vallahi büyük skandal…

aynı oyunu tema ve oyuncu güncellemesi ile yeni diye satıyorlardı, dk 85’de “tüm takım ileriye çık” komutu verdiğimde top çeviren bir yapay zekası vardı sonradan o komutların bir işe yaramadığını kabul ettiler, gösterdikleri tasarım berbattı.

image

RTÜK için tamamen haksızlar diyemeyeceğim maalesef. Üstteki bir yorumumda da tüm gün halimiz şöyle kötü, böyle perişanız demenin aslında kimseye faydası olmadığını belirtmiştim.

1 Beğeni

Var olan hükümeti ne kadar desteklemesem de, bu yapılan yanlıştır. Ülke de mutluluk verici, iyi haberler yerine sürekli negatif ve kötü haberler pompalanması kabul edilemez.

Bu park sanırım eskisi gibi aktif değil. Eskiden Yardım konusu açıldığında herkes seferber olurdu(yaklaşık 1 sene önce) Şimdi fs22 optimizasyon ayarı için yardım istedim kimse yardımcı olmadı. Forum öldü mü ne? Aktiflikte bitti doğru düzgün bir aktiflik yok.

2 Beğeni

şaka mı yapıyonuz mk

2 Beğeni

Evet çok uzun zaman oldu forum seviyesi düşeli. Benim açımdan bakınca karaambar kamyoncular derneğiyle esenler otogarı ortaya karışık. İyi kötü demeden birdünya oyun videosu paylaştım kimsenin umrunda olmadı, varsa yoksa SS attılar. Şimdilerde bende pek ilgilenmiyorum. Sanırım 10 yıl yada daha fazla oldu moderator olalı forumda. Artık girip sohbet muhabbet konusuna bakıp çıkıyorum. Neyse umarım düzelir.

5 Beğeni

aynen öyle bu forum artık sadece screenshots konularından ibaret oldu.

2 Beğeni

yakında sadece bizim oyun için olacak geri kalan oyunların kellesini uçuracağız
:joy:

10 Beğeni

Eski SimulasyonTÜRK Forum gibi ortam hiç olmadı aslında PARK açıldı açılalı. Belki ilk açıldığı yıllarda aktiflik olmuştur.

oyun anahtari gonderirsin artik :slight_smile:

Hocam sizin kanalınızdaki sıkıntı pek ilgi çekici bir unsur yok ondan tutmuyor ve artık yıl 2025 olmuş, insanlar son 2-3 yıldır ham 15-20 dakikalık videolar izlemiyor maalesef.

banada tam tersini soyleyen cok oldu :slight_smile: kisa yap arada hemen izleyelim diye :slight_smile: neyse zten izlenmiyor :slight_smile:

Yusuf selam, yorumun icin sagol, boyle boyle olacak birseyler bakalim. ham videodan kastinizi anlamadim, yani birseyleri eklemeli kesmeli birlestirmeli bir videomu yapmak yada kamerada gorunmek gibi !
yada bu fotograftaki gibi bir ortamda oynadigimi gosterirken otobus tir falan oynamak tutarmi ?

konu herkese aciktir herkes yorumda bulunabilir fikrini yazabilir ister ozelden ister buradan, elestirilerle daha iyi biryere gelebilirim.

5 Beğeni

Abi senin paylaştığın şeyler oyun değil ki :joy:

Artık kimse canlı yayınlar hariç oyun videosunu uzun uzun izlemiyor, 1. gün 1. yıl formatındaki incelemeler izlenmeye başlandı, o da uğraştırıcı metin yazıp üstüne seslendireceksin oynarken anlatamazsın.

Warthunder iyi oynuyordun ama onu da izleyen yok 7-18 yaş arasına hitap etmen gerek.

1 Beğeni

Ham video dediğim, videoları direkt olduğu sekilde atıyorsunuz hiç düzenlemeden kesmeden vs. bu sekilde insanlar ciddi sıkılır.

Benim size tavsiyem; Shorts kısmına içerik üretebilirsiniz anlık eglenceli kesitler vs. Birazda editleyerek daha iyi bir tarza dönüştürebilirsin ve evet direksiyon kameralı içerikler ilgi görebilir. Elinizden geldiğince videoları dolu tutmanız gerekiyor mesela gereksiz kısımlarıda kesebilirsiniz artı olarak video kapak fotograflarınızı daha canlı şekilde tasarlayın bence bu sekilde ilgi görür diye düşünuyorum. Zamanında benimde 5-6 aylık youtube serüvenim olmuştu ama tabi devam ettiremedim zor iş.

2 Beğeni