Bir kişi bile ölse bu çok önemlidir öncelikle. Birilerinin sorumsuzluğu yüzünden kimse ölmek zorunda değil. Otel işletiliyor, yangın söndürme veya yangın etkisini azaltma namına neredeyse hiçbir şey yok. Denetim desen sadece kağıt üzerinde. Rezaletin en üst seviyesi bu artık. Bu ülkeyi bu hale getiren kim varsa en ince ayrıntısına kadar hesabını vermeli.
Soma faciası diye bir olay oldu bu ülkede. 301 can göz göre göre öldürüldü. Daha ne rezillikler yaşandı. Halen aynı, halen aynı!
Tanju’nun dayıoğlunu(belediye başkan yardımcısı) almışlar gözaltına şaka gibi la adamların suçu yok neye göre almışlar anlayamıyoruz.
yakında Tanju Özcan’ı da gözaltına alırlar bunlar ümit Özdağ’ı aldıkları gibi
yanlış anlamayın da bu olaylar sevmem etmem ama selo ile başladı arkadaşlar. seloyu da sebepsiz yere yargılamadan koydular içeriye. Yanlış bilmiyorsam galiba adam terör propagandası suçundan değil de başka bir suçtan girmişti içeriye tabi yargısız sorgusuz şekilde. hayır yargılasan tamam diyeceğiz terör propagandası suçundan girse tamam diyeceğiz ama nafile
neyse 2028 de de bas ampule sorun çözülür karşim.
@bkaakco bu ülkede binlerce facia oldu hepsi unutuldu maalesef. Hatırlarsanız erzincandaki iliç ilçesinde olan maden faciası hiç konuşulmuyor. olayın üstü kapatıldı gitti. En son bartinde mi zonguldakta mı ne orada maden faciası oldu unutuldu gitti… hiç biri bugün konuşulmuyor. her şey unutuldu. Bu olaylar orta avrupa ülkesinde olsa her yıl anma günü düzenlerdi herifler.
O arkadaşın içeride yatarı var güzel dosya da hazırlanır ona içeride de uzun uzun yatar. Çözüm sürecinden bir dosya hazırlansın içeriden çıkamaz o lakin sadece içeri girende o olmaz tabi ki. Bilin bakalım dosya çözüm sürecinden dolayı hazırlandı mı acaba. Sanmıyorum tabi ki de çözüm sürecinden dolayı dosyanın hazırlandığını. Dosyasından gizlilik kararı var ama tahminimce öyle bir iddianame hazırlanmamıştır o arkadaş için.
herşeyde ful yetkili olup hiçbir şeyden sorumluluk almayanların ülkesi. koskoca bir coğrafyayı ampul cumhuriyetine çevirdiler. tabi bunda halkın devekuşu rolünde olmasının payı büyük. 2025 yılı silivri yılıdır. Rahmetli erbakanın dediği vardı: Akp Haum Nohim doktrinini tamamlamadan indirmez onu yahudiler diye. Bunun için 25 yıldır göz yumuyorlar. Eyalet sistemi dahil bu yıl kendilerine verilen görevleri yapacaklar. Göklere ulaşan bir çürüme, oluk oluk akan bir pislik ve aşağılık bir suskunluğun içinde tüm ülke.
fetullahçıların sonu öyle ya da böyle ortada
şu an istediklerini yapsınlar apo ile düğünde halay çeksinler, teğmenleri atsınlar, türkleri aşağılasınlar
Ben ZIO dan aldım son derece memnunum koltuk almayı isteyen arkadaşlara tavsiye ederim görseldeki ürünü aldım. Özelleştirme seçeneği de mevcuttur. Yaklaşık 1 haftada elime ulaştı ama eve kadar çıkarmıyorlar kapı önü teslim.
Venom Fabrik Koltuk Renk olarak Premium olanı aldım.
Hawk’ın “Future” serisinden alıcam yakın zamanda. Kesinlikle tavsiye ederim. Kumaş kalitesi baya üst düzey. Halihazırda zaten FAB V4 serisini kullanıyorum ortalama 2 senedir.
Gelin beni de gözaltına alın. Bu nedir arkadaş, amaç ne? İlla tüm muhalifler ana avrat sövsün mü hepinize, ne istiyorsunuz kardeşim, ne? Açık olun biraz.
Ülke bence şu an tam kıvamında çok hoşuma gidiyor bu durum. Yok barış pehlivan gözaltına alınmış vs. Ben olsam halktv sözcütvyi uydudan teledünyadan falan kaldırırdım. Yapsınlar aga tutan yok.
Yapabilecekleri hiçbir şeyleri yok telefona bağlanıp aynı şeyleri tekrar ediyorlar. Bedelli askerlik harici bugüne kadar aralıksız her gün medyayı siyaseti takip ettim. Son perdeye doğru giderken üzülmenin bi anlamı yok.
Zaten pek bir etkileri de yok. Her gün ekonomi şöyle, emeklinin durumu böyle bilmem ne. Sağ ol ya, biz bilmiyorduk (!). Peki iktidarın ne kadar umurunda bunlar? Önemli olan o. Umurunda olsa zaten o zamları yapmaya utanırdı. Bir de izleyenlerin zaten bildiği şeyleri gün boyu tekrarlamanın anlamı da yok. Bunları tekrarlamanın gerçekten etkisi olsaydı, daha iki sene önce adam kazanmazdı Bir yandan Özgür Özel en iyisini yaptı. Bu iktidara ne desen boşa çünkü. Adam en son anladı galiba bunu. O yüzden en iyisi gırmizi gart. Çeneyi yormaya gerek yok. Bakalım Mehmet Bahçeli bu sefer arkadan seçim yapıp milleti dağıtacak mı