Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

apo ittifakı böyle bir şey

4 Beğeni

https://x.com/umitozdag/status/1881463670334464026

4 Beğeni

Sinan Engin’in dediği gibi: Konuşursam ağır konuşurum.

3 Beğeni

Yangın merdivenlerine görünmez kaplama yapmışlar galiba. O kadar insan bulamamış da can vermiş.

https://x.com/Darkwebhaber/status/1881679841914958107

Yangın merdiveni gören varsa helal olsun!

6 Beğeni

Tc’de şu an otorite namına bir şey yok, siviller ülkeyi yönetemiyor, dinciler halen daha belediye başkanına laf atıyor, bu zihniyetten seçimle kurtulursanız Allah’a şükredin.

6 Beğeni

15 tatil diye kafa dağıtmaya geliyorsun yanarak ölüyon hayata bak ölümün de hayırlısı

4 Beğeni

geceliği 29 bin tlymiş otelin fiyatı. Trajikomik bir durum gerçekten. İnstagramda görüyorum millet hala suçu belediyeye atıyor ama suç belediye de değil. Oteller Turizm bakanlığına aittir denetlemesini bakanlık yapar.

8 Beğeni

4 Beğeni

işte cesareti olan yarın apo itini çıkartıp düğününü yapar.

8 Beğeni

biz bu filmi izlemiştik, turancılıktan yargılanmışlardı sonra dincilerin içinden geçmişlerdi, tc’de dünya gibi döngü içinde karşı devrimler ülkesi, yargılanan da Özdağ’ın babasının kankasıydı, tam zp’ye üye olmalık zaman, yeni dönemin mhp’si olacak.

5 Beğeni

2028’e kadar neler olur, düşünmek istemiyorum. Neyi savunduysa, ne dediyse zıttını uygulayan başka bir iktidar yoktur herhalde. Artık çıkış olmadığını görünce de her koldan saldırmaya başladılar. Demek ki durum ciddi. Ne kazanırsak kârdır diyorlar. Bir de olur da muhalefet yarın öbür gün iktidara gelirse ilk iş bu içinde hakaret geçen ne kadar yasa maddesi varsa hepsinin kaldırılması olmalı. Sadece CB için demiyorum, komple serbest olmalı hakaret. Bıktık bu hık bık diyene dava açılmasından falan, suyu çıktı artık. Hani adam sapıktır, musallat olmuştur falan tamam da sana her laf edene de dava açmazsın be. Sorsan düşünce özgürlüğü vardır, yersen… Ben, kesinlikle hakaretten, küfürden hoşlanmayan biri olarak bunların serbest olmasını destekler hale geldim artık. Çünkü bu tip yasaları kötü amaçlı kullananlar çok. Yerine göre kimisi para için kimisi koltuk için bu maddelere sığınıyor.

Bir de Ümit Özdağ hangi halkı kine mine yönlendirmiş acaba? Halka sorsak yok öyle bir şey der eminim. Diyelim ki kin ve düşmanlığa da yönlendirdi, ne olabilir yani? Hemen taş sopaları mı kapacak insanlar ne yani ne? Hem nefret bir suç da bizim mi haberimiz yok? Kimse bir şeyi sevmek zorunda değil kardeşim. Bir de sığındıkları bu saçma sapan maddeler vari işte. Çocuğa bile yasa yap desen bu maddeler ne der. Vallahi utanç verici. Bir de her nedense gerçek suçlular için hiç uygulanmayan bu maddeler sadece muhalefete uygulanıyor.

1 Beğeni

özdağ’ın alınması basit bi hamle değil gerçekten zp falan hikaye şu an temsil ettiği şey belli arkada dönen savaştan haberimiz bile yok.
resmen 2. ergenekon sürecini başı gibi

2 Beğeni

76 oldu.
:slightly_frowning_face:

2 Beğeni

2015 de 5 gün kaldığım otel. yangın merdiveni var diyen yalancının daniskasıdır. otel çalışanları hep güleryüzlüydü. yalnız fotoğraflarına trivago gibi yerlerden bakarsanız, iç kısımların tavanları hele restoran ahşap ful kütüklerle yapılı. damlama şeklinde otomatik yangın söndürme sistemi önerilmiş ama yapılmamış.
maalesef ucuz hayatlar ülkesindeyiz. bu ülkede çıkamayacağın yere girmeyeceksin artık. çünkü sayını bile vermezler

12 Beğeni

7 Beğeni

Teröristleri ayakta karşılayan şakşakçılar, Gerçek milliyetçi ve ATATÜRKçü adamı cezaevine atıyorlar. Ben bu hareketin sonlarının başlangıcı olduğunu düşünüyorum. Artık her an her şey olabilir, ufak bir kıvılcıma bakar.

5 Beğeni

2025 Türkiye için bambaşka bir deneyim olacak büyük ihtimalle. Siyasi suikastten tutun da sokaklardaki çatışmaya kadar her şey mümkün. İlk çözüm sürecinde aponun emriyle görev eri değiştirilen emniyet müdürleri, valiler, başka memurlar vardı. Şimdi de o tarafın hamlesi böyle oldu, bu hamleyi yapan kurumlara apocularıda yerleştirir. Ümit özdağı sevmeyen biriyim açıkçası. Milliyetçi görüşe sahibim fakat savunduğu düşünceyi kendisine perde yaptığını düşünenlerdenim. Sonuçta Türkiye bu kılıfa girenlerden çok çekti tıpkı siyasal islam veya diğer siyasalcılarda olduğu gibi. İşin hukuszuluk kısmına değinmiyorum bile. Bir diğer husus ise Bahçeliye karşı yapmış olduğu konuşmayı bu ülkede başka birisi yapsa başına gelenler çok farklı olurdu. O konuşmayı yapması milliyetçi cepheyi tekrardan arkasına takacak, lokomotif görevi görüp varış noktasına doğru ise tekrardan treni devirmesi için yeni bir figürün ortaya çıkarılması içindi bence lakin buna izin verilmedi. Belli ki artık TR de bir takım kimselerin savaşı başladı. Artık mesele bence Türkiye’de BOP kapsamında son vuruşu yapmaya gidiyor. Eyalet sistemi, yeni anayasa, neler neler olacak Allah bilir. Lakin umut bitti, 100 yıl önce mücadeleyi verenler kadar şanslı bile değiliz bence. Göremesem de birileri tekrardan bu ülkeyi düzlüğe çıkaracaktır bu umudu taşıyorum tabi ki lakin bunu ben görebilir miyim veya bugünkü nüfusun kaçta kaçı görür orasını bilemem işte. Ülkenin mucizeye ihtiyacı var gerçekten o zaman sıkıntılar teğet geçer belki ama onun dışında imkansız . Velhasıl çok farklı günler bekliyor bizi.

NOT: Ümit Özdağ hakkındaki fikrimi merak edenler olursa diye söylüyorum o kişi hakkında çok uzun süredir fikrim bu, milliyetçi camiada sözüne itibar edeceğiniz insan sayısı bugünlerde aşırı azdır. Buraya sözüne itibar ettiğim, güvendiğim bu güne kadar çizgisinden şaşmamış birinin Ümit Özdağ hakkındaki gönderisini de ekleyeceğim. Son olarak ise en son bakanlık karşılığında anlaşmaya yanaştığını fakat karşı tarafın kendisini takmadığını da söylemiştir. Belli ki orada umduğunu olmayınca başka bir görev üstlenmek istemiş yaşanan çatışma bundan kaynaklı. TR de ki siyasilerin hiç biri hakkında olumlu bir fikrim yok zaten. Mecliste Türk var mı acaba?

https://x.com/ahmetyilmazmtp/status/1874893594735296871

https://x.com/ahmetyilmazmtp/status/1874868222429974822

4 Beğeni

Bugüne kadar yüzlerce rezillik yaşadık da Ümit Özdağ’ın sırf görüş belirttiği halde uyduruktan bir gerekçe ile tutuklanması resmen rezillikte 2.0 gibi bir şeydir, bir milattır. Bir siyasi parti başkanını başka bir siyasiyi eleştirdiği için tutuklamak bambaşka bir boyuttur, yüzde yüz saçmalıktır. Lan adam parti başkanı, hem de muhalefet ne diyecekti, sizi yalaması mı lazım illa? Ayrıca öncesinde gelsin terörist başı mecliste konuşsun diye hadsizce konuşularak provası yapılmıştı. Buradan geri dönüş olacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca muhaliflere bomboş sebeple soroştormo açan ama bu son yangın olayında bakanlık için kılını kıpırdatmayan sözde savcılara da yazıklar olsun.

11 Beğeni

Sarı öküzü vereli çok oldu maalesef. Şimdi acı tecrübe zamanı. Susma sustukça sıra sana gelecek lafını iliklerine kadar hissetme zamanı millet için. Çok faklı bir süreç. Gelecek günleri kestirmek çok zor gerçekten.

2 Beğeni

79 oldu…
:disappointed_relieved:

1 Beğeni