Herkese çok geçmiş olsun hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Ne zaman kurtulacağız bu illetten bir salmadı yakamızı…
bunların varya 7 ceddini s2ceksin ag evlatları (küfür için özür dilerim)
Ülkemiz maalesef bugün çok büyük bir felaket yaşadı. ve yaşamaya da devam ediyor.
Çetin bir kışın ortasında, herkes uykudayken, şiddetli ve uzun süreli bir deprem. Hem de milyonların yaşadığı bir bölgede.
Ve depremler bitmek bilmedi.
Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Can kaybı inşallah artmaz.
Geride kalan, sevdiklerinden haber bekleyen, mağdur tüm insanlara da büyük sabır diliyorum…İnşallah herkes sevdiğine sağ salim kavuşur.
Malesef yakın bir arkadaşımın 4 yakın akrabası ailesiyle birlikte enkaz altında.
Kelimelerin tükendiği, çaresizliğin çok sert hissedildiği zamanlar içindeyiz. Allah yardım etsin.
Memleketten binlerce kilometre uzaktayım ama aklım, fikrim, kalbim oralarda. Şu an hayattan soğumuş durumdayım.
O…U COCUKLARI! (Ama hakkettiler.)
Herkese başta çok geçmiş olsun. Bölgenin fay hattındaki biriken enerjisini gerek bilim adamları gerek yabancı ülkelerdeki jeologlar son 2 senedir üstüne basa basa vurguladığı alanlarda olması gerçekten çok üzücü. Hele 500 yıldır bir faaliyet, hareket göstermemiş olması da cabası. Umarım en minimum zararlarla atlatırız. Bölgede olan arkadaşlara yeniden geçmiş olsun dualarımız sizinle…
Öncelikle herkese çok geçmiş olsun diyorum. Benimde Antep’te bir arkadaşım var, görüşme sırasında evlerinin harap olduğunu ve herkesin okulda toplandığını söyledi. Diyecek bir şey bulamıyorum…
Bazı büyük şirketler (Yukarıda Enes kardeşimizin paylaşmış olduğu Tweet bağlantısında olduğu gibi), bazı ülkelerin de yardım ettiğini duydum.
Elon’ın söylediği bir demeçte, ‘‘Starlink uydusunun Türkiye üzerinde kullanıma açmaya hazırım’’ dediğini bir yerde duydum.
Son olarak bu yaşanan depremin hemen öncesinde, Amerika’nın 155 M uzunluğundaki savaş gemisinin deprem etkisi yaratması için bir sismik etki yarattığı ve Tesla’nın projesi olan HAARP’ı test ettiği ve birkaç saat önce de NASA’nın Türkiye üzerinde yakın zaman da meydana gelmesi beklenen deprem/depremler bekliyoruz, dediklerini duydum.
HAARP olayı imkansızmış Celal Şengör yalanladı onu
Sabah Elon Musk Türkiye onay verirse starlink uydularını gönderebilirim dedi aradan bir kaç saat sonra Türksat bizim kapasitemiz yeterli diyerek onay vermedi. Elon Musk'ın Starlink teklifine teşekkür: Türksat'ın kapasitesi yeterli - Son Dakika Ekonomi->Dünya Haberleri | Cumhuriyet
@MRTHS demedim, duydum.
@emir19han bunu izlememiştim.
Orasını bilemem artık…
haarp fetöcülerin 99’dan sonra gerçeği saptırtmak için uydurduğu bir mevzu o atmosferik teknoloji ile denizaltıdan sismik etki yaratacak teknoloji aynı değilmiş. yani nerede haarp görseniz direkt komploya gider ve küçümsenir çünkü yanlış bir şey üzerinden komplo konusunu açıyorsunuz.
“iki yaz önce ne yaptığınızı biliyoruz” mesajı da 99’daki depremden sonra ilgili yerlere eylem olarak iletilmiş.
okumak isterseniz araştırma mevzusu; http://www.acikistihbarat.com/dosyalar/acikistihbarat-ozel-deprem-dosyasi-2003.doc
Saçmalık bunlar inanmayalım
Dün sabahtan beri suratım asık… İstanbuldayım ve elim kolum bağlı…2 dk dışarı çıksak donuyoruz kar var İstanbul’da , peki enkazlarda bekleyenler bu yara nasıl sarılacak… Hepimize , tüm dünyaya , insanlara geçmiş olsun… Herşeyin hızlı tüketildiği şu zamanda bu acıyıda hızlı tüketip unutup yola devam edeceğiz…ne bir önlem , yapılaşma vb hiçbirşey…bu ülkenin kaderi bu olmamalı…
Arkadaşlar selam. Ankara’dan Deprem bölgeleri için malzeme taşınması gerekiyor. Ücreti karşılığında tırcı tanıdığı olan var mı ?
Özgür abi vardı ama o da sandıklı belediyesini taşıyormuş. Tanıdıklar hep seferberlik içinde
facede tiktokda instada yazan tırcı kamyoncu kişiler vardı ücret istemeyen.
Not : Haluk Levent ( sanatçı - ahbap derneği ) uyarı yaptı. Valilik kızılay yardım dernekleri vasıtası ile gönderin diye paylaşım yaptı. bilgin olsun