Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

geçen bundle olarak 2 liraya aldığım quantum break oyun 399tl olmuş, adamlar doları artık gerçek değerine çekti bundan sonra bu müziği bol bol dinlersiniz empress ablamızın ayağına taş değmesin.

Öncelikle herkese çok geçmiş olsun. Saat 04.19 kapının önünde yeni kendime gelmiştim 18 yaşındayım ilk kez yaşadım, sanırım 04.17 geçe oldu aniden uyandım resmen beşik gibi salaniyorduk ne yapacağını şaşırıyor insan. Tam dışarıya çıktık geri salandik hemen yolun ortasında kaldık balkonlar vb. çok tehlikeli.

Tekrardan herkese geçmiş olsun.

Kilis/Merkez

11 Beğeni

Geçmiş olsun hepimize, durum çok ciddi şuan. Ben hayatımda illk defa böyle uzun süreli ve şiddetli bir deprem hissettim Trabzon’da. Kendime gelmiş değilim halen.

7 Beğeni

1 dakika içinde 2.kez vurduğu an çok şiddetliydi, görüntüler de belli ediyor.

Herkese geçmiş olsun :pray:

Herkese çok geçmiş olsun.

Çok Geçmiş Olsun

depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun. yaralılara acil şifalar diliyorum. kurtarılmayı bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun. Vefat edenlerin de Allah rahmet eylesin :palms_up_together:

Herkese çok geçmiş olsun :pray:

Herkese çok çok geçmiş olsun.

Herkese çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Rabbim herkese yardım etsin.

Çok geçmiş olsun…

Geçmiş olsun. Bu arada deprem 7,7 Mw büyüklüğünde yani söylenenden daha büyük. Mw değeri daha güvenilirdir. Mw varsa ML’ye (7,4) bakılmaz.

Kaynak: http://www.koeri.boun.edu.tr/bilgi/buyukluk.htm

Son depremler: Son Depremler

Çok geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.

çok çok geçmiş olsun, diyecek bir şey bulamıyor insan…

Maalesef 5,8 6,0 7,5 gibi ciddi depremler oluyor. :disappointed: Bu gibi depremler ve artçılar, özellikle 7,7 büyüklüğündeki depremde hasar almış yapılar için büyük risk.

7.5 olan artçı değil bağımsız bir depremmiş.:pensive:
Çok çok zor,Allah bölgede bulunan bütün vatandaşlarımıza sabır ve dayanma kudreti versin.:pray:

1 Beğeni

insan ne yazacağını ne diyeceğini bilemiyor…

Çok geçmiş olsun, ölenlere Allah rahmet eylesin… Yaralılara ve kurtarılmayı bekleyenlere de Allah yardım etsin… Çok üzücü.