Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Doğduğumdan beri Tekirdağ’da yaşıyorum ve Tekirdağ’da ilk defa böyle bir olayın yaşandığını gördüm :neutral_face:

2 Beğeni

https://twitter.com/cengizz2434/status/1532087869786972161?s=20&t=CtRxbeZvr_NfHFKepfTTMg
:man_facepalming: :man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming:

2 Beğeni

Kafama sıkacam şimdi az kaldı.
https://twitter.com/Koray_Baspunar/status/1532097803090116609?s=20&t=7z8KAgcWuJC0Hb730Y1M9g

1 Beğeni

Bir oyun dönüyor gibi geldi bana. Tesadüf olmamalı.

5 Beğeni

Aga var bir bokluk bencede normal değil bu. Lan sığınmacılar yaptı diye parayla bizim Türklere yaptıyor olmasınlar. Aklıma gelmiyor değil yani.

9 Beğeni
3 Beğeni

yarın birileri çıkıp, avrupaya özendiniz böyle oldu muhalefet bunu yaptı, seriat gelsin böyle iğrenç görüntülere yer kalmaz deyip seriatı getirmeye kalkarsalar şaşırmayın

-düzeltme
ayrıca mültecileri mancılıkla atma vakti geldi de geçiyor.

7 Beğeni

Dediğin de ihtimal dahilinde olabilir bu işte bir iş var normal değil.

2 Beğeni

:thinking:

2 Beğeni

Burası da Ekşisözlüğü geçti yahu bu paylaşımlar ne böyle
Sizin de şeriatçı dediğiniz kesimden pek bir farkınız yok

Çok mantıklı gibi geldi bana

Burada bulunduğum günden bu yana gündemden şeyler ve keyifler yerindeyse eğlenceli şeyler konuşuluyordu. Gündemde bunlar var, seni rahatsız eden şey ne? Ya da seni rahatsız etmeyen şey ne ki bu sana bu kadar battı?

4 Beğeni

Organize gibiler yukarda arkadaş demiş bukadar olayın peşpeşe yaşanması tesadüf olmaz diye banada mantıklı geldi.
Aklıma siyasi dümenler geliyo,bakın biz gidersek böyle şeyler olur gibisinden,muhafazakar kesimi hareketlendirmek içinde olabilir.

2 Beğeni

Zort :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Gündemi konuştuk diye şeriatçı olduk :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Zort ki ne zort hem de :grin:

2 Beğeni

kustum resmen bitmedi atatürk ile olan davanız
bitmediği için de ülkenin içine hilafet ilan edilecek diye kandırılan mağara kaçkınlarını doldurdunuz
yukarıdakiler ondan dolayı yazıyorken gelip atatürk’e hakaret vardı youtube kapatıldı diyorsun. konu nası lburaya geldi kodumun yerinde ya? sırf vikipedi kapatıldı diye onlarca yüzlerce sayfa türkiye karşıtı şeylerle dolduruldu ve müdahale hep zorlaştı. bunu kim yaptırır böyle mal kafada olan biri?

11 Beğeni

Degerlerimize laf uzatıldıgında naapariz biliyormusun molla !

1 Beğeni
6 Beğeni
8 Beğeni