Senin fesli hocan bilmez böyle değerleri.
Arkadaşlar şahsi görüşüm şudur ki, devir birlik beraberlik zamanı, şucu bucu, fesli mesli olaylarını bıraksak, bizim için en önemli olan değerimiz yani vatanımızı hep beraber yüceltmenin yollarını arasak. Ben özellikle bulunduğum şehirin siyasi oluşumları ile fazlasıyla iç içeyim malesef ki açıkça söyleyim istisnasız tüm partiler ve siyasiler aynı! Ben hiç birisinin arkasına geçip yol alabileceğimize inanmıyorum. Sözlerim kimsenin şahsına yönelik değil, lakin ideolojimize sahip çıkarken, diğer ideolojileride anlayabilip, saygı göstermeyi bilsek, ortada bir sorun olduğunda sen onu yaptın ben bunu yaptımı bıraksak da çözüme odaklansak… Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bize yani bu vatanın evlatlarına çok önemli vazifeler ve vasiyetler bıraktı. Gençliğe hitabeden başlasak, Nutuk okusak, daha da ileri gidip Nutuk’tan çıkartılan kısımlara ulaşmaya çalışsak, ulaşabildiğimiz kadar kaynağa ulaşsak, burada birbirimizle bunları paylaşsak, sohbet havasında tartışarak güzel bir yol bulabilsek… Atamızın başladığı, malesef ölümünden sonra unutulmaya yüz tutan Türk Tarih Tezinin Anıtkabir kütüphanesinde olmayan cildinin peşine düşsek, Bizi sağ sol bölerek uyutan bu yapıdan arınabilsek, elbirliği ile bizden saklanan gerçeklere ulaşmaya çalışsak… Hani önce bi kendimizi bulsak, Türk olmanın ne demek olduğunu hatırlasak…
Arkadaşlar kusura bakmayın AKP’sinden de CHP’sinden de hepsinden yıldım, doldum. Biraz içimi dökmüş gibi oldum, biraz temenniler… Herkese iyi geceler
Ben izlerken uçtum…
Bir şeyler yazacaktım da başımı belaya sokmaya gerek yok.
fon alırsan böyle oluyor istesen de istemesen de yayın çizgisi belli oluyor ne kadar çırpınırsan çırpın
aptallığı süsleyip püsleyip akıllı analizlermiş gibi yutturmak zorunda kalıyorsun.
fon var fon var tabii ama bir de fonun kime verildiği daha önemli ![]()
Fondan çok kanalda çalışanların çoğu bu görüşte vatandaş devlet vatan bayrak kavramı yok onlarda Türkiyeli diye bir kavram var göçmen de çok seviyorlar
Aynısı bizim rahmetli büyük dedemizde de vardı ama biz Bulgaristan’dan göçmüşüz ![]()
israf kelimesi kendinden utandı
İsraf ile birlikte olaya şöyle de bakabiliriz.Bizde araba statü göstergesidir.Özellikle erkekler 18yaşına girer girmez yemeyip içmeyip ehliyet alırlar.Fırsatını bulunca maddiyata bakmazsızın bu kadar araç sahibi olunması bu yüzden çok tanıdık geliyor.Onların da deyişiyle fıtratlarında var.
Allah korkusunun önüne geçenlerde bugün.
51 yıl
51 yıl
51 yıl
51 yıl
51 yıl
zaten tam tersi kişiler gitseydi şu an rejim değişmişti ![]()
51 Yıl ah ben onun yerine orada olacaktım …
ben artık nebaticiyim.
bu kadar şeffaf bir bakan olamaz.