Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Kadın çocuğuyla birlikte sokakta çıplak yürümüş
:man_facepalming: :man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming:

2 Beğeni
2 Beğeni

çıplak değil ten rengi ile uyumlu kıyafet var, gözlüğü çıkartınca bende böyle oluyorum.

1 Beğeni

Yakından çekilmiş otoğrafı var bildiğin kadınla çocuk çıplak. Kıyafet filan yok.

fotoğrafı şimdi gördüm, hep yanlış görünce bu sefer videonun bulanıklığı yüzünden çıplağı giyinik sandım, bakalım bugün neler olacak.

1 Beğeni

Muhalefete yapılan en büyük troll bu olay oldu sanırım hahahah

1 Beğeni

Bu ülkenin b.ku çıkmaya başladı. Allah sonumuzu hayretsin.

3 Beğeni

Yalnız bu kadar şeyin üst üste gelmesi bence hiç normal değil gibi dış minnakların oyunumu acabaa :face_with_raised_eyebrow:

4 Beğeni

yeni bir çıplak gezme olayı yer tekirdag ülkeye ne oluyor böyle anlamadım.

1 Beğeni

https://twitter.com/levaderdowski/status/1531692128795037697
yanan adamın yeni görüntüleri

2 Beğeni

Hocam #bebeksahili etiketi ile en sonlara bakarsanız art arda geliyor görüntüler ve utanma diye bir şey yok bu hareketleri yapanlar delimi yoksa aklı yerinde olarak mı yapıyorlar şuan sokakta sahilde yürüyüş yapmaya korkuyorum artık ekonomi ciddi bir sorun ama bunlar daha ciddi bir anda patladı bunlar bunlar örgüt mü teşkilat mı ne bilmiyoruz sonumuz hayır olsun inşallah.

6 Beğeni

Milletin psikolojisi iyi değil kafası iyi olan yapmaz böyle bir şeyi. Millet kafayı sıyırdı artık iyice.

4 Beğeni
5 Beğeni

Simülasyon arada hata verebiliyor da bu sıralar hatalar artmaya başladı…

1 Beğeni

bir kişi çıplak gezse bunalmıştır, iki kişi çıplak gezse tesadüftür ama bir günde 4 kişi çıplak geziyorsa ortada organize bir şey vardır kesinlikle tesadüf olamaz, pakistanlıların video çekme görüntüleri aniden kesildi bunlar başladı.

6 Beğeni

Çıplak vatandaş diye bir film var Şener Şen ekonomik sıkıntılardan bunalıp sokakta kıyafetlerini çıkarıp koşmaya başlar böyle bir protesto dalgası başlasa neler olur :thinking:

3 Beğeni

türkler önce normal protesto etmeyi becersin çıplağını sonra yapar.

2 Beğeni

Artık normal olmadığını düşünüyorum.Bir pislik var bu işlerde.

olm ülkeye ne olmus aw

5 Beğeni