Acaba gerçek mi? Bence gerçek olma ihtimali gerçek olmama ihtimalinden daha yüksek
![]()
gerçek olma ihtimali yüksek değil diyemezsiniz
bu iş kolay bitmeyecek
2023 eylül ayına bir geliyoruz millet bankadan para çekemiyor paraları uçmuş yok olmuş ![]()
Off çok güzel yaptı bee ![]()
![]()
Bugün mü oldu bu olay?
Evet akşam haberinde
Allah sonumuzu hayretsin.
Biz bu sene çiçek ektik ama fiyat belli değil, para bırakmazsa bir daha ekmeyeceğiz, ebem şey oldu rüzgarda mazot fiyatı uçunca case traktörü yerinden oynatmadık eski kabinsiz ile sürdük,büyük çiftlikler zaten yurt dışına satıyot ekmek 10 lira olur.
Fındık işinde de çalışacak işçi bulamıyoruz, gerçi onlara iyi oluyor her seferinde ağlayıp mührü ampüle basıyorlardı.
Adam haklı , sabahleyin the economist dergisinin kapağı akşamda canlı canlı bunu görünce insan ister istemez kendisini sorgular, aklı olmayan bile sorgular bunları.
yönetmen de aynıysa izlenmez
1.Bu kaynak orijinal değil (Pusholder da @pusholder olarak yazar ama orada yazmıyor.)

- Artık NTV yi kullanıyor.

Lütfen bu hesabın söylediklerine itibar etmeyiniz.
Sahte hesap bildirimi yapın. Ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Avucunu yalasın…
İmkanı olan herkes lütfen twitter’a bildirsin. Ben yaptım sizlerde yapın. Bunun gibi sahte hesaplar yalan bilgi ve üfürmeler ile millete kaos yaymaktan başka bir amacı yoktur.
![]()
https://twitter.com/Zkusagiz/status/1526599635233656833
Gidip 100 Euro ile abur cubur mu alınır ya? O para bende olacaktı şimdi var ya deli gibi erzak stoğu yapardım.
CS-GO, PUBG oynayan adamlar polis olursa…
yakalanmışlar.
Bence sivilleri düşünerek ateş etmekten kaçınmaya çalışmışlar ama şu silahı polisten alıp ateş eden adamada acayip ayar oldum