Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Acaba gerçek mi? Bence gerçek olma ihtimali gerçek olmama ihtimalinden daha yüksek :grin: :grin:

1 Beğeni

gerçek olma ihtimali yüksek değil diyemezsiniz
bu iş kolay bitmeyecek

2 Beğeni

2023 eylül ayına bir geliyoruz millet bankadan para çekemiyor paraları uçmuş yok olmuş :grin:

1 Beğeni

Off çok güzel yaptı bee :star_struck::star_struck:

3 Beğeni
10 Beğeni

Bugün mü oldu bu olay?

2 Beğeni

Evet akşam haberinde

2 Beğeni

Allah sonumuzu hayretsin.

1 Beğeni

Biz bu sene çiçek ektik ama fiyat belli değil, para bırakmazsa bir daha ekmeyeceğiz, ebem şey oldu rüzgarda mazot fiyatı uçunca case traktörü yerinden oynatmadık eski kabinsiz ile sürdük,büyük çiftlikler zaten yurt dışına satıyot ekmek 10 lira olur.

Fındık işinde de çalışacak işçi bulamıyoruz, gerçi onlara iyi oluyor her seferinde ağlayıp mührü ampüle basıyorlardı.

3 Beğeni

Adam haklı , sabahleyin the economist dergisinin kapağı akşamda canlı canlı bunu görünce insan ister istemez kendisini sorgular, aklı olmayan bile sorgular bunları.

2 Beğeni

:flushed:

1 Beğeni

yönetmen de aynıysa izlenmez

2 Beğeni

1.Bu kaynak orijinal değil (Pusholder da @pusholder olarak yazar ama orada yazmıyor.)

image

1. Artık NTV yi kullanıyor.

image

Lütfen bu hesabın söylediklerine itibar etmeyiniz.

1 Beğeni

Sahte hesap bildirimi yapın. Ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Avucunu yalasın…

1 Beğeni

İmkanı olan herkes lütfen twitter’a bildirsin. Ben yaptım sizlerde yapın. Bunun gibi sahte hesaplar yalan bilgi ve üfürmeler ile millete kaos yaymaktan başka bir amacı yoktur.

:sob: :cry: :disappointed_relieved:

https://twitter.com/Zkusagiz/status/1526599635233656833

Gidip 100 Euro ile abur cubur mu alınır ya? O para bende olacaktı şimdi var ya deli gibi erzak stoğu yapardım.

3 Beğeni

CS-GO, PUBG oynayan adamlar polis olursa…

2 Beğeni

yakalanmışlar.

1 Beğeni

Bence sivilleri düşünerek ateş etmekten kaçınmaya çalışmışlar ama şu silahı polisten alıp ateş eden adamada acayip ayar oldum

2 Beğeni