Diyecek tek kelime yok yazık ya… Gün geçmiyor ki böyle o… çocukları bitsin, Geçmiş olsun bir bez al tiner dök biraz üzerine epey çıkarır fardaki kısım ve plaka için bir şey diyemem plakaya dikkat et siyah boyasını almasın yazının… ![]()
Sağolun teşekkürler, bakalım akşam oto yıkamacıya götüreceğim belki pasta cila ile çıkar. Tiner aracın kendi boyasına zarar verir mi peki?
Valla verir diye biliyorum ben.
Geçmiş olsun hocam, bizim eski megane’nın da başına böyle bir şey gelmişti
Tiner ile temizle (Umarım VW amblemine zarar vermez)
Plaka için cd kalemi veya siyah tahta kalemi vs. al
Geçmiş olsun, evde Aseton varsa fiber bir bezle çıkartmayı deneyin.
Sağolasın, peki aseton zarar verir mi arabanın boyasına?
Öncelikle geçmiş olsun hocam, … çocukları mahvetmişler arabayı ![]()
Soruna gelicek olursam, aseton boyaya zarar vermez diye biliyorum ama plakanın boyasına zarar verir.
Aseton zarar verir aracın boyasına, M600 Temizleyici Tiner var, ama o da kaldırıyor aracın boyasını. Sıktıkları sprey kalitesiz bir şeyse zaten geçmiş olsun, Tek çareniz, yakında bir boyacı varsa Pasta ile temizlemeye çalışsın. Tekrardan geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
o taraflara yürüyen kişileri takip edip elinde sprey benzeri bişi vardır illaki.
Garip hareketleri olan şüpheli gördüğünz illaki biri çıkar.
Sağolasın, geçen haftasonu da yan aynaların ayna camı çıkmış yerde duruyordu biri musallat oldu heralde bize. Etraftaki kameralara bakacağım belki bulurum yapanları
Bakalım yarına bir ustayla görüşeceğiz hallolur dedi
Geçmiş olsun, kardeşim. Yapan arkadaşlara diyecek kelime bulamıyorum.
Geçmiş olsun Enes. Her kimse ya da kimlerse peşlerine düşün derim. Kameranın kör noktası olsa dahi giriş kısmını görüyorsa belki bulabilirsiniz. Girenlerin ellerinde ne var çanta vs. bakabilirsiniz. Dikkatimi çeken özellikle logoyu plakanın sonunu farı falan neden boyamışlar ona takıldım biraz.
Sağolasınız @Hercules @bertan06
Çoluk çocuk yapmıştır inşallah diğer türlü kafayı yorunca can sıkıcı noktaya ulaşıyor işler ![]()
Atamızın kurduğu cumhuriyete layık 19 Mayıslar görmek dileğiyle…
https://www.youtube.com/clip/UgkxMMcW_eI7ArUQj3rpbutFETbWeAIRk64A
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!
Akşam MSFS’te İstanbul-Samsun-Ankara uçuşu özel yayınımız olacak.
Sağdan direksiyon plaka nasıl alınmış ?
Zamanında bu şekilde tescil edilmiş gümrükten alınıp. Şuan %100 yasal.
ats yi sevdiren adam
Bir ETS 2 sever olarak ATS SCS’nin öz evladıdır.
![]()