Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

karşı taraf da biri yerde yatıyor kırmızılı farklı açıdan daha net.

1 Beğeni

güvenlik kamerasından bakarlar ateş edenler içerde 1-2 yıl takılır çıkar gerisi serbest kalır, belediye torpille birine mısır veya simit aracı verir ama bunlar sattırmazsa belediye hiç bir şey yapamaz, dünyanın her yerinde bu işler böyle büyük rant varsa orada mafya olur devlet göz yumar.

polisler şaşırtmadı, adam kendi bölümünde atanamıyor polis oluyor, polislik eğitimi alsa bu sefer adamı niye vurdun diye hapise atıyorlar, vur yetkisi verilse teşkilatın büyük kısmında öfke kontrol sorunu olduğundan memlekette adam kalmaz.

3 Beğeni

Polis vatandaşlardan daha çok korkmuş çatışmadan

1 Beğeni

Gram altında 965’leri gördü.

1 Beğeni

araplara gider x kişisi yarın

1 Beğeni

Düşerse haber değeri var artık:(

1 Beğeni

Bilgisayar üzerinden web sayfalarında Flickr, Twitch gibi veya resim video upload tarzı sitelere girebilen var mı? Telefon tablet üzerinden girebiliyorum ancak bilgisayarda bi anda hepsi gitti web hatası tarzı bir şey veriyor anlayamadım, hatta bir yayıncıyı izlerken twitch çöktü falan denildi f5 attığım gibi bir daha giremedim. Yaşayan oldu mu?

1 Beğeni

@Barbaros_Yanik Flickr a girdim şuan, twitch üyeliğim yok ama onuda denedim çalışıyor.

2 Beğeni

Olmadı bir modeme reset atayım bende anlamadım Twitter’dan baktım benim gibi sorun yaşayan 2-3 kişi gördüm garip ya. :frowning:

1 Beğeni
6 Beğeni

Ülkenin geldiği hale mi üzülsem yoksa bu insanları hayvan eşya gibi tırlara doldurup insanları bu hale getirenlere mi kızsam bilemedim şuraya bak kafesleri açılmış hayvanlar gibi bırakılmışlar

3 Beğeni

Türkler Kuzey Kore dahil dünya üzerindeki yönetimi en kolay olan millet, belgesellerde hayvanlar bile bölgesine giren hayvanı aynı türden olmasına rağmen bölgesinden kovuyor, Türkler ne yaptı? ataması olan memur yerine bunlara kelle başı evi kiraya verdi, sigortasız çalışıyorlar diye bunları işe aldılar, ev ve iş vermezsen bunlar barınamaz bu kadar basit, bu aptallığın elbet bedeli olacak, twit atmakla da bir bok olmaz, Kenan Evren darbesi sonrası millet devletten korktu, o korkan nesilin çocuklarını twitter’a hapis ettiler, yumurta kapıya dayandı ona rağmen cılız tepkiler, bu kadar giren insanı sıkı yönetim dahil hiç bir koşulda tek tek toplayıp geri gönderemezsiniz, zaten bu olunca hepsini bize karşı isyan ettirecekler, seçim vs hikaye zaten seçim olacağını düşünmüyorum, seçim olduktan sonra iktidar değişse bile bir şey değişmeyecek, Türkler Rusya’daki Türkler gibi azınlıkta kalacak, anadolu zaten çoktan araplaştı.

bu arada ekmek 4 lira olmuş.

3 Beğeni

internetle ilgili problemi olan sadece benmiyim sizde sorun varmı?.

1 Beğeni

Adamın kurduğu her cümle bende tokat etkisi yarattı. Her cümlede ayrı bir şok yaşadım.

4 Beğeni

Almanya’nın zeka seviyesini düşürdüğü için Almanlara acımıyorsam namerdim. :blush:

Huzur içinde yatsın… o7

https://twitter.com/RockstarGames/status/1529888997958463504?s=20&t=H58BzwioVtEL-uRmai_7Cw

9 Beğeni

Meşhur rc helikopter ile şantiye patlatma görevi dışında rahmetliyle ilişkilerimiz iyiydi. :rofl: :sweat_smile:

3 Beğeni

Ray Liotta’nın ölmesiyle Tommy Vercetti’de öldü sayılır. Bir sonraki GTA oyunlarında maalesef göremeyeceğiz kendisini. Sende huzur içinde yat çocukluğumuzun efsanevi oyun karakteri. Çocukluğumuza kattığın herşey için teşekkür ederiz o7 1951-2022

8 Beğeni

this is the last dance for lance vance! Dedi ve son dansını yapıp öldü

1 Beğeni

Tommy Vercetti! Remember the name!

1 Beğeni