Sicilini bir güzel kirletmiş olursun. Kimse de sana madalya takmaz. Bu tip bireysel eylemlerin topluma faturası ağır olur.
Nevşin Mengü dünkü yayınında Black Lives Matter eylemlerinden sonra siyahilere karşı oluşan hassasiyetten bahsediliyor. Siyahiler markette hırsızlık yapıp gidiyor ve market güvenliği hiçbir şey demiyormuş. 42.55ten sonrasına mutlaka bakın derim.
Kaççak napçak kaççak nevşin
Hiç bir şey anlamadım.
nevşin dengesizin tekidir
izlemeyi uzun süre önce bıraktım ümit özdağ ile yayınında o kadar anlamsız yerlere çekti ki bu kadının niyeti hiçbir zamanı iyi değil. kafayı yemiş.
Nevşin mengü iyi habercidir çoğu yayınını da izlemeye çalışırım.Bu yayınını da izledim.Kendisi gereksiz detaylara girdiği için bazen asıl konudan sapıyor:) Bu sözleri de o verdiği detaylardan alınmış.Kendisi tabiki bunların kadınlarımıza yaptıklarını onaylamıyor.Söylediği şey bu sığınmacıların geldikleri yerde kadınların değersiz görüldüğü bizde kadınları kendi ülkelerindeki gibi olmadıklarını gördüklerinde şaşırdıklarını yine de onlar kadınları değersiz gördükleri için yaptıklarının suç olmadığını bilmediğini bu olayların devam edeceğini ve bu sığınmacıların bu olayların yaşanmaması için gönderilemeyecekse entegre edilmesi gerektiğini söylüyor
Ben burada hiçbir dengesizlik görmedim. Kadın zaten Pakistan ve Afganistan’da siyasal islamdan dolayı bu insanların kafasında kadın hakkının olmadığından bahsediyor. Dolayısıyla telefonuyla kadınları görüntüye alan mültecinin kadının özgürlüğünü ihlal ettiğinin farkında değil diyor.
Gayet net temelden açıklamış.
Ümit Özdağ ile yayınına gelince ise mülteci meselesinde tek haklı olduğu konu Suriyelilerin de burada güllük gülistanlık yaşamadığı. Konuşmada sürekli Ümit Özdağ’a mülteci konusunda kontralar yapıyordu.
Nevşin olaya gereksiz bir şekilde insani yönden yaklaşıyor. Suriyelilerin zaten kutuplaşmış bir ülkede entegre olabileceğini düşünüyor. Ama net yanılıyor, biz kendi vatandaşımızın %50sinden fazlasını batıya entegre edememişiz.
Ümit Özdağ sonda güzel bağlamış. “Siz gelmesinler, geldiler ve kalsınlar diyorsunuz. Biz geldiler ve artık ülkelerine dönmelerinin vakti geldi.”
100 yıl geride yaşayan kişi ile entegre olmak zorunda değilim. Mantık aramaktan vazgeçelim bunların yerleştirilme amacı belli haliyle kan akarken bu yazdıklarınızı tekrar düşünürsünüz.
Nevşinin söyledikleri bu tabi ama bende kesinlikle katılmıyorum bunlara keşke bir an önce gönderilseler
Doğru söylüyormuş.
bizi çok güzel günler bekliyor aynısını karşı taraf için söyleyemem
göstere göstere geliyor her zaman böyle oldu
o zaman sittin sene daha belimiz doğrulmaz, bir tane daha rte çıkar 20 yıl onla uğraşırız.
Bir Facebook grubunda gördüm. Better Call Souls dizisinin bir bölümünde suçlulardan birisi tanıdık bi sima
Vaaaaay bu elemana geçen full paket DAF XG+ almıştım adam suçlu çıktı awk
Kovayım bari şirketten başıma bir iş gelmesin
hahahaahahahahaahhaha
@Burak39 Hayır, başka bir kültüre entegrasyona zihin olarak bu kadar kapalıyken neden hareket etme gereği duyuyorlar onu anlamıyorum. Can korkusu desem zamanında yaşandı evet ama şuan bildiğim kadarıyla öyle yeri göğü inleten bir savaş yok, daha iyi şartlarda bir yaşam desem o zaman bu uyuma direnmenin bir anlamı yok, yerini yurdunu eski yaşamını bir sebepten ötürü terk ediyorlarsa, içinde bulundukları şartlara direnmek sadece kendilerine zarar verir.
İnsanoğlunun en büyük özelliği uyum sağlayabilmekken bu davarların amacı ne, hayat görüşü ne akıl sır ermiyor.
Çok basit, kolaya kaçmak. Ekonomik olarak daha iyi bir yaşam. Daha iyi eğitim, daha medeni toplum bunların umurlarında değil. Adamı duymadın mı, siz neden bizim kültürümüzü öğrenmiyorsunuz diyor. 40 yaşını geçmiş adamlara karılarına ev işlerinde yardım etmeleri anlatılıyor.
Bi söz var, adminler n’olur sansürlemeyin
“Zorla s******* sakat çocuk doğar.”
Elbette bunların içinde siyasal islamla mücadele eden, çağdaş toplumlara entegre olabilecek çok çok az insanlar var. Ama onları da ampul sevmiyor. Buraya sığınanları iade ediyor ya da kıyma makinesinden geçirilmesine müsaade ediyor.
bayılıyorum şu videoya