aslında amaçları gittikleri yeri de kendi yaşam tarzlarına adapte etmek. uyum sağlamak bunların yapılarına ters senin onlara uyum sağlamanı bekliyolar. klasik ortadoğu kafa yapısı işte ne beklersin ki abi.
Hayata bakış açımı değiştiren serinin ikincisini izliyorum film gibi
Sanırım şu son 2-3 yıldır Origins dışında hiçbir oyunda gözüm yok.
Çıktığında ortalığı sallayacak aha da yazıyom buraya…
Dayımın 128 piksellik sıfatına kurban be…
A Wicked Web: Honeycomb Rows
Fransız şirketi Zodiac’ın HD31 konsepti orta koltuğu çeviriyor. Yolcular omuz omuza oturmazlar, bu nedenle 24 inç genişliğe kadar minderler alırlar (bu, işletme sınıfı düzeyinde alan). Stagger, bacak mesafesini 4 inç artırır, ancak komşularınızla yüzleşmeniz gerekir. Sinelab’dan fotoğraflar .
Kabuk Oyunu: Yükselticiler
Daha fazla sandalyede sıkışmak için, bazı taşıyıcılar yaslanmayı ortadan kaldırmayı tercih ediyor. Jacob Innovations’ın StepSeat konsepti, her sırayı yükseltmek için birkaç inçlik dikey boşluk ekleyerek yolcuların arkalarına yaslanmaları için alan yaratıyor. Sert bir kabuk, uyuyanların arkalarındaki yolculara çarpmasını önler .
Hayır, Hayır, Hayır: Sele Koltuklar
Bunlar hız treni koltukları değil. İtalyan firması Aviointeriors’un SkyRider 2.0 konsepti. Yolcular, neredeyse dikey bir konumda eyerlerin üzerine tünediler; bu, havayollarının sıraları birbirine yaklaştırmasına ve kapasiteyi yüzde 20 artırmasına olanak tanıyan bir plan .
Videonun sonundaki vatandaş…
İmzalayalım, imzalatalım
gerekirse uzaya da fırlatılabilir. şöyle kara deliğe doğru falan atılsa iyi olur
hayırdır para kamyonu simülatör mü geliyor? D:
128 Milyar dolar var mıdır burada?
Unutmuştuk niye hatırlatıyon
bir destesi bana yeter bertan abi bir deste rica edeceğim.
Selam Park Ahalisi.
Simülasyon oyunlarını ve parkı çok özledim. Bir yıldır direksiyon sallamadım, G29 pas tutmuş. Yüksek lisans pişmanlıktır.
sat joystick al msfs’e gel
Onun için önce güçlü bir bilgisayar lazım
Kesin köprü zannetmiştir o