Ben acayip doluyum.
Soysuz p*ç kuruları.
Cumhurbaşkanı yeni Türkiye derken neyi kast ediyordu acaba.
Nerede şeyler vardı neydi o şeyler neydi ya unuttum hani üniversitelerde kantin köşelerinde pinekleyen tipler vardı ne oldu onlara dkdkfkfkfkfkkfmfmggn
Eheheh ülkü müydü ülkücü müydü
Ühühühühühühüühhühüü
Bunları da topraklarımız genişleyecek diye kandırmışlardır. Ülkede ne kadar çok çapsız karaktersiz gördük. Thanks to akp
Çiftlikbanktan sonraki yeni keriz silkelemenin adı: Pawguards
Erdoğan açılım sürecinde de aynı sözü vermişti sonra gördük olanları
başınıza bombalar yağdığında anlarsınız burada işlerin hiç de öyle ilerlemediğini
Provokatif olduğu hiç aklına gelmedi mi? Hesabın 161 takipçisi var.
gerçekleri dile dökmüş ne fark eder ha pkk ha mülteciler sonuçta yine başına bombayı yiyecek
Fkfkffkfgkkgkgfdksksk düşse ya bi tane böyle
Polisin davranışını merak ettim
Sorguda iri yarı bi abimiz sağlam dövmüş videosu var.
Provokatif paylaşımdan çok aynı fikirde olan onbinlerce Suriyeli var ve hep bir ağızdan bu ülke artık bizim diyorlar. Siktok dahil bir çok video paylaşım sitelerinde böyle laf söyleyen bir dolu suri var. Vatandaşlık verirsen ev satarsan arsa satarsan kucaklarsan tabii bizim derler.
yani ırkçılık yapmak istemiyorum ama bunların yedi sülalesine sövesim geliyor bu haberleri görünce.
günüm bu soysuzlara söverek başlıyor, aynı şekilde noktalanıyor
Sövün abi herkes sövsün en doğal hakkınız yani nedir. Tepemize çıkarttılar kafayı çeviriyoruz burnumuza kıllı suri g*tü değiyor. Her gün yürüdüğüm 200-300 metrelik yolda bile yol boyu bu amiplerin memati gibi gezen popülasyonlarını görüyorum gangster olmuşlar el insaf aw…
Ses çıkaracak olanları şimdiden pkklı terörist yada fetöcü ilan etmeye başladılar. Yapılan soruşturma sonucu bu Suriye Halk Platformu hesabı pkklıymış vs daha bir çok örnek var. Bizim halkımız saftır bu tarz propagandalara inanır bu işgalci sözde mültecilere karşı ilk ayaklanmamızda bizim değil bunların yanında olur. Çok dikkatli hareket edilmeli bu konularda artık.
Masum(!) çocuklar:
Valla benim ailemden birine yapsalar çocuk falan demem komaya sokarım. Yılanın başını küçükken ezmek gerek diye boşuna dememiş atalarımız.