Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

4 Beğeni

Herif, tam bir çılgın.

1 Beğeni

her güne 1 müslüman bilim insanı yazılır mı ya
desene tarihimizde topraklarımızda yetişmiş bilim insanları kafaya bak

3 Beğeni

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

1 Beğeni

Taksici kesin suçludur.

1 Beğeni

whole lotta ugly business here :sunglasses:

1 Beğeni

Putin’in sözcüsüne Rus askerlerinin bisikletli bir sivili tankla öldürdüğü görüntü izlettiriliyor. Peskov ve sunucu arasındaki diyalog.
Peskov: Rus tankını tam olarak nasıl tanımlayabilirsiniz? Neden Rus olduğunu düşünüyorsun?
Spiker: Sanırım hala Rus tankını gösteriyoruz. Bakarsan görebilirsin, V işaretini göreceksin.

3 Beğeni

Cruise isimli şirketin otonom aracının yaptıkları… :grinning:

3 Beğeni
10 Beğeni

Aynı tweetin altına bu haber de paylaşılmış.
Bana biraz PR gibi de gelmedi değil. Tişörtler falan hazırlanmış, arkaya “Suriye Afet Gönüllüleri” yazısı öne Suriye ve Türk bayrağı bastırılmış. Bana pek münferit oluşum gibi gelmedi. Ortamda pek afet havası da yok. Videoya duygusal olsun diye müzik eklemişler falan.
Videoyu yayınlayan da Yeni Şafak olunca insanın içine böyle kurt düşüyor işte.

3 Beğeni

kızıldeniz’in solundakileri sağdakilere tercih ederim

13 Beğeni

Vallahi bunların bu zamana kadar hiç sıkıntı çıkardıklarını görmedim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Vallaha a*k

1 Beğeni
2 Beğeni

Helal olsun :joy: medeniyet gibisi yok vallahi :rofl:

1 Beğeni

Zamanında yahudilerin filistinden toprak aldıkları gibi yabancılar gayrimenkul alıyorlar yeterince yerleşik nüfusları da var bakalım ne olacak ilerde

:scream:
https://twitter.com/tele1comtr/status/1514049007483502597
Aklıma bu geldi nedense :rofl:

5 Beğeni

https://eksisozluk.com/tir-soforu-beyin-gocumuz-var--7238539?a=popular

fsdfdsfdsfdsfdsfdsfdsfdsfds

1 Beğeni
1 Beğeni

Türk insanı tımarhanelik olacak bu gidişle, harbiden simülasyondayız galiba.

3 Beğeni