Bu hanginiz ise söyleyin valla kızmıycam ![]()
Bunu kim yazdı sinan abi bu ne ŞLASDKAŞLDKASDŞLDSA
valla bende anlamadım ki böyle yazdı gitti isimini felan sordum cvp vermedi daha ![]()
Sarıyor mu başlayasım var benimde ama sarmaz sürükleyici gelmez diye başlayamıyorum ![]()
yoo harika niye sarmasın eski oyun ama güzel ancak kontroller biraz zorluyor kolaya alışmışız daha doğrusu geçen kaç yıllık süreçte erişilebilirlik olayları çok gelişti oyunun zorluğuyla alakası yok.
Tomb Raider serisini çok severek oynarım. Bence başla derim, @Barbaros_Yanik
Teşekkürler ![]()
amerika
Bende buna sarmıştım
Epic kuponuyla yaptığım sepetle bedavaya geldi sayılır. Kısa ama kaliteli oyun yapmış adamlar.
bu ne turing test mi oyunun adı yoksa başka bi şey mi
Deliver Us the Moon
2018’de çıkmış oyun bilmeyenler yoktur diye yazmamıştım benim hatam ![]()
İphone kullanan var mı? Yeni geçtim whatsappta paylaşılan ve paylaştığım bütün durumları yakınlaştırarak gösteriyor. Herkeste aynı mı yoksa benim cihazda mı sorun var?
Amaç nedir oyunda ? Çok güzel gözüküyor
Hangisiydi hatırlamıyorum, Playstations da oynarken save kıristali bulmak gerekiyordu. İstediğin gibi save alamıyordun. Hem zor hem de çok güzeldi. ![]()
Dünyanın doğal kaynakları tükenmiş ve enerji krizini çözmek için uzay ajansı kurulmuş, ay üzerinde enerji kaynağı bulunmuş onu sömürüyoruz derken olaylar gelişiyor. Son astronot olarak kalmışız olanları araştırıp insanlığı kurtarmaya çalışıyoruz vs.
Savaş ve aksiyon yok keşif yapıp bulmacaları çözüyoruz, gördüğünüz gibi harika detaylar var resmen yaşıyoruz oyunu. Denemeyen kaldıysa tavsiye ederim, TR yaması da var.
Ya Resident Evil 4 Remake ya da başka bir şey…