hepsiburada veya trendyolda var

ne alaka yav ne alakaaa ![]()
vay amk saka gibi ya
Lira değil dolar.

Adam aklımdan geçenleri yazmış onu alnından öpmek istiyorum ![]()
Sakın lan, hayır daha vaktim var istemiyorum 3. Dünya savaşı vs.
Daha 1 yıldan daha fazla süre var Lozan görüşmelerine, yapmayın bunu ![]()
Savaş olmaz bence el yükseltiyorlar sadece kievin doğusu çoğunlukla rusmuş oranın işgali için rus ordusunun girmesine gerek yok donbasstaki gibi ayaklanma çıkarsalar yeter olan benzin fiyatlarına oluyor ruslar da arada kar ediyor bakalım ilk kim pes edecek
abd tarafı pes ederse bu rus tarafının elini baya güçlendirir. artık eski abd de yok rusya da bundan faydalanıp yeni bir süper güç olma yoluna gidebilir ilerleyen yıllarda belki.
Rusya zaten süper güç, sadece ekonomik olarak değil, olamaz da. Dünyada Amerikanin olmadığı ilgilenmediği her yerde bir şekilde varlar. Fakat Ukrayna olayı biraz birbirini tartmak gibi, soğuk savaş yıllarından sonra ilk defa karşı karşıya gelecekler ve askeri anlamda Amerika’nın hiç şansı yok… Amerikalılar yıllardır bütün dünyayı yönetmeye odaklandilar, fakat Ruslar kapıları kapatıp kendilerini geliştirmeye baktılar… İkinci bir ihtimal de Amerika ve Rusya Avrupayı zayıflatmak için el sıkışmış olabilir. Amerika ve Avrupa arasında çok ciddi sorunlar var ve Amerika Avrupayı sanki Rusların kucağına attı gibi… Bilemiyorum, savaşların kazananı yoktur, daha az ve daha çok kaybedeni vardır… Umarım savaş vs olmaz…
Videolu anlatımı ![]()
Mizah olarak güzel ama olaya ciddi yönden bu şekilde bakmamak lazım. Türkiye’de Rusya’nın bu işten kârlı çıkmasını isteyenler varsa vay halimize.
rusya şuan kış uykusunda zaten adamlar da farkında hemen saldıramayacaklarının ama belli de olmaz rusya bu. bir anda yerle bir de edebilirler ukraynayı. ikinci bir soğuk savaş kapıda gibi bakalım zaman ne gösterecek dediğin gibi savaş olmaz ve ülkemiz bundan daha çok etkilenmez diye umut ediyorum.
Sıcak savaş olacak birşey değil gibi sanki Rusya kendini gösteriyor Ukrayna’ya kendine gel dermişcesine
Ne olursa olsun ucu bize dokunacak bir şey… Zaten mizah amaçlı dediğin gibi güzel ama ciddi olarak ne Ukrayna/Nato sözde , ne de Rusya tarafı kârlı çıksın… Yani bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı ![]()