Bu teknoloji çok fena…
mikrofon tutulmayacak, selam verilmeyecek, sallanmayacak tipleri görmekten bıktık usandık
akpyi bunlar ayakta tutmuyor ki ![]()
Abla mümkün olsa tutup meydan dayağı atacak herhalde o derece bir patolojiye sahip.
Tabii sosyal medya çok daha beter;cevvimin civarımın da sosyal medyadan pek farkı yok
Geçen(kuvvetle muhtemel FoxHaber’e maruz kalanların etkisiyle) iki gün boyunca salatalığın 30 Lira oluşunun şikayetçilerinden bıkkınlık geldi
'Yahu şu kış günü salatalığı ne yapacaksın? ’ sorusunun cevabı yok.
Bu ekonomi denilen şeyin rakam kadar, para kadar;aynı zamanda bir psikoloji olduğunu söyleyeni haklı çıkaracak bir örnek salatalığın 30 liraya yükselişi ve bunun(böyle videolarla, foxhaber ve diğerlerin etkisiyle) millete dert oluşu.
Laf böyle uzar gider…
Son olarak şunu söyleyeyim videodaki adamın tabiriyle “Tayyip Baba” 2023’de inşaallah öyle bir gelecek ki ;“ulan bu kadar da gelinmez ki” diyeceksiniz

At at işiniz gücünüz atmasyon zaten
Gerçekten 30liraya aldığın salatalık ne olacak.İnsan yemeye kıyamaz.Ne yapsak acaba
![]()
Ülkedeki ekonomik kriz geçim sıkıntısı su götürmez bir gerçek bundan hepimiz etkileniyoruz ancak yanlış anlaşılacağım bilerek şunu söylemek istiyorum acaba benim gibi düşünler de var mı? Kış vakti salatalık, patlıcan, domates gibi sebze-meyveler zaten mevsimi olmadığı için pahalı olur. Evet seralarda yetişiyorlar ama bu ürünler yerli bahçe dediğimiz şehirlerimizin tarla ve bahçelerinde ancak yazın hazır olabiliyor. Yani bu mantıkla o zaman bir kilo karpuzun güncel fiyatını da tartışalım sonuçta eş değer bir durum söz konusu. Tabii dediğim gibi tüm bunlar hayat pahalılığının ülkedeki yegane sorun olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
bazı şeylerin artık mevsimle alakası yok her şey tıkandı o eskidendi ama millet yine alabiliyordu 50 kuruş zamma laf yapmıyorduk. şimdi dün ile arada 5 tl fark var geçen hafta ile 15 tl her hafta her şeyin fiyatı artıyor bunun nedeni elektrik, yakıt, dolaylı vergiler ooo hepsi zircirleme artık zincirin başını unuttuk her şey birbirine girmiş durumda.
hükümeti bahsetmiyorum bile her şeyin sebebi
bu videoyu bekliyordum şlakadsşlksaşld
Şimdi salatalığı boşverelim. Şu an ben Hyundai İ20 almak istiyorum. Arabanın liste fiyatı 300.000 liradan başlıyor. O 300 liranın zaten 150 küsuratı falan vergilere gidiyo ne kaldı 150 lira. 150 Liralık araba alıyorsunuz devletin altına da bir 0 araba çekiyorsunuz. Şimdi diyeceksin ki 0 alma 2. el al. 2. el piyasası zaten en uç zirvede. Salatalık malatalık bahane arkadaşlar ülkenin hali hakikaten betere gidiyor görmüyor musunuz ya ? Çok ciddi bir biçimde ekmek Aliağa’da 3.5 lira oldu ya. 3.5 lira ne demek 75 kuruşa aldığımız ekmeğin fiyatından anlayın bari ülkenin beterleştiğini arkadaşlar lütfen.
güzel arkadaşım, paylaştığın resimlerde öyle bir durum var ki, burası özgür bir ülke ve bu forum belirli bir görüşün forumu değil. simülasyon sevenler forumu, ve buradaki herkes sanırım istediğini düşünme hakkına sahip. ben devletci bir adamım, o parti bu parti beni ilgilendirmez herkes istediğine atsın tutsun beni ilgilendirmez. ama şu forumda güzel güzel sohbet edeceksek kimseyi senden farklı görüşte diye böyle itham edemezsin. tarafsız olarak yazıyorum senin görüşüne göre insanların düşünce fikir özgürlüğünü kısıtlamakla suçladığınız partinin yaptığından bir farkı yok bunun. anlıyorum parasızlıktan bunalmış olabilirsin, hayallerin senden koşar adım uzaklaşıyor olabilir, ama bu sana burada başka bir insana bu şekilde bir ithamda bulunma hakkını vermez. bu forumda hepinizi seviyorum. lütfen birbirimizi kırmadan devam edelim.
güzel arkadaşım, paylaştığın resimlerde öyle bir durum var ki, burası özgür bir ülke ve bu forum belirli bir görüşün forumu değil. simülasyon sevenler forumu, ve buradaki herkes sanırım istediğini düşünme hakkına sahip. ben devletci bir adamım, o parti bu parti beni ilgilendirmez herkes istediğine atsın tutsun beni ilgilendirmez. ama şu forumda güzel güzel sohbet edeceksek kimseyi senden farklı görüşte diye böyle itham edemezsin. bu forumda hepinizi seviyorum. lütfen birbirimizi kırmadan devam edelim.
Hayat pahalılığı başka bir şey, ki “Tayyib Baba” da bunu inkar etmiyor(asgari ücrete yapılan zam, temel gıda mahsüllerinde kdv indirimi ve sair) ;paylaşılan videodaki patlıcanın Kırk Lira oluşu örneği, açlık edebiyatı başka bir şey.
“Herkes açlıktan ölüyor” ne demek yahu…
Bu patolojik durumun ekonominin mevcud durumuyla bir alakası yok.
Röportajı yapan abla ya manyak, ya da bir misyon yüklenmiş, o misyonu icra ediyor
dünyayı saran pandemiden daha tehlikeli birilerini görüyorum chatte ![]()
Türkiye’deki ikinci el araba piyası salata örneğinden daha abuk sabuk bir örnek
Ben size bilakis şöyle diyeyim ‘İmkanınız varsa 0 sıfır araç alın;ikinci el araç piyasasına hiç teveccüh dahi etmeyin’
Çünkü hakikaten o piyasa akla aykırı felan değil akıldışı bir piyasa