Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Videoya gelen yorumlar Türk toplum yapısını ortaya seriyor, gerçekten rezil bir durumdayız başka da diyecek bir şey bulamıyorum

Tarih olarak 19 mayısı seçmeleri…
Buna destek veren sağcı,solcu,öncü,arkacı,sıcak,soğuk hepsinin Allah belasını versin.

6 Beğeni

God of War 4 bugün PC çıktı var mı satın alan indiren oynayan ? Nasıl buldunuz

1 Beğeni

engellense ne olur

5 Beğeni

size ne kadar geldi?
ben 1000 ** bekliyorum artık tlyi sansürlücem :smiley:

3 Beğeni

219 ** gelmiş.

424 ** gelmiş, bu ay 600 ü görürüz banko

1 Beğeni

Esnafta artık hükümete oy vermez umarım :grinning:

747 türk lirası

Astragon Entertainment, Team 17 tarafından satın alındı.

vay bee tam da firmasına gitti aslında julia hanım bekletti bekletti sonunda sattırdı vay anasını çıkardıkları oyun yok :smiley:

100 milyon euro!

Merhabalar acaba Simulasyon Park üzerinden Epic Games Steam gibi hesap satışı yapmak yasakmı konu açarak?

Bunların satışı normalde yasal olarak da yasak

Nasıl yani internete bir çok alanda satışı var cidden şaşırdım yasal olarak yasak demenize

Dolandırıcılığa karşı olarak…

1 Beğeni

Misal ben sana 50 TL veriyorum ama sen bana hesabı vermiyorsun ortadan kayboluyorsun :joy:

1 Beğeni

Yok ya paramı versin hesabı veririm :grinning:
Yani bu demek oluyor konu açamam yasak :neutral_face:

Steam, Epic vb. oyun hesaplarının satışı normalde yaptırıma tabi olan bir olay. Steam de, Epic de hesap satışı olduğunu tespit ederse o hesabı yok ediyor.

1 Beğeni

onun asıl amacı bölgesel fiyatlandırma politikasına ters düşmemek için, örneğini Selçuk abi de vermişti yurt dışında olup Türkiye Arjantin konumundaymış gibi alım yapanlar var oradan yolunu buluyor bazı art niyetliler
ve dediğin gibi konum farkı ortaya çıkınca ban

1 Beğeni

Bilmiyordum neyse öğrenmem iyi oldu hiç bilgim yoktu böyle bir şey olduğuna dair yanıtlar için teşekkürler.

Kamaz Mercedes’i de geçti. İlk dört sırayı kapattı. 19. şampiyonluk. :smiley:

1 Beğeni