ben burada yazan alanlarda zten konser miting vb görmedim daha önce hiç. okuyunca saçma gelmedi
Gece 12 den sonra niye yasak var anlamadım korona tedbirleri mi bahanesi
korona, ben geceleri bulaşmıyorum gündüzleri bulaşırım mı diyor sgsgshdhsshshsgagaggdgsgs
Bir de Suriyeliler meselesi çok can sıkıcı. Yıllar önce yaptıklarını bir daha yapıyorlar baştaki adam sağolsun. Oy vermeye dewamke
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2818876041670675&id=1554906521400973
Eğer gününüz kötü geçiyorsa bu postu açın yorumlarını okuyun. Ben kahkaha attım. Arada sırada denk gelince, aklıma getirince gülerim
Midem bulandı
6-7 Eylül olayları yanlış olsa da istendiğinde birilerinin neler yaptırabileceğinin kanıtı haliyle devran dönünce vay hallerine birileri çıkar hesapları için onları acımadan yakar. Ancak 6-7 Eylül aksine Suriyelilerin durumu çok çok çok ama çok vahim.
Adamların 10 milyondan fazla nüfusu var bu ülkede. Pkk bile kurulduğundan beri en büyük kadrosu 12bin elemana falan ulaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bu adamlar rahat rahat silah alabiliyorlar kimse karışmıyor. Adamlar kayıt dışılar ,birini öldürseler bulunmaları zor. Türkiye tarihinde görülmemiş çok kötü bir süreçle karşı karşıya. Türkün Türkten başka dostu yoktur sözünü umarım acı bir şekilde tekrardan tecrübe etmeyiz.
Türkün türkten başka diyon da dünyada herkesten önce seni saticak kaç tane Türk var haberin yok : )
Ne düşünüyorsunuz bu olay hakkında ?
Onları herkes biliyor zaten. Bu hallere onlar yüzünden geldik. Onların satmayacağını düşünmek saçmalık olur. Mesele din kardeşliği meselesi. Onun için dedim onu. Din kardeşliği falan fasa fiso.
bize ne bundan?
Vardır muhakkak birisinin dikkatini çeken yaw
Ben demiştim esenyurtta bunlardan çok var diye.
Türk Silahlı Kuvvetleri üniforması şov malzemesi olmuş işte.
Daha önce de bi tane uzman düğüne kamuflajla katılıp ortada oynarken fotoğrafları paylaşılmıştı.
Normalde askeriyede bu tip zevzekliklere hiç müsamaha gösterilmez.
Üniformanın kullanımıyla ilgili net kurallar vardır ve hepsinin amacı bellidir.
- Mesai saatleri dışında kışlanın kapısından dışarıya üniforma ile çıkamazsın.
- Sabah kışlaya giderken bile sivil olmak zorundasın. Sosyal medyada asker olduğunu belli edecek paylaşımlar yapamazsın.
Eskiden askeriyenin bir ağırlığı vardı şimdi maalesef yok.
Zaten bu tip askerliği yapmış ama anlamamış. Kapalı alanda el selamı veriyor
6-7 Eylül olaylarında bir taraf masumdu, Suriyeli meselesinde masum olan bir taraf yok, kelle başı para alırız hesabına evlerini kiraya verdiler, ağır sanayi ve ağır işlerde çalışan Kürtleri işten çıkartıp bunları sigortasız aldılar, bu millet hak ettiğini yaşayacak kaçarı yok.
Türk Futbol’unun Yetiştirdiği Belki de En Efendi Futbolcuydu. Toprağın Bol, Mekanın Cennet Olsun Gül Yüzlü İnsan… Kelimeler Kifayetsiz, Çok Üzgünüm…
#Ahmet Çalık
Son defa güncelleme yaparlar sonra. Ahmet Çalık, eski futbolcu yazarlar. Siyah beyaz olur fotoğrafın. Başarılar, piyasa değeri bir daha değişmez.
Hayat bu kadar işte…