Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

aynen bu da olabilir evet…

1 Beğeni

Yangın sandım…

2 Beğeni

macunu sürdüm yine aynı, demek bunun normal sıcaklığı 50 dereceymiş, taktıktan sonra ekrana görüntü gelmedi tak çıkar onla uğraştıkran sonra pc onarım moduna geçti az daha windows çöküyordu, dertsiz başınıza dert almayın, pc kapanana kadar temizlik yapmayın, fanın üstünde tozdan katman oluşmuş ama takır takır çalışıyordu. :smiley: durduk yere başıma iş alıp masraf yaptım.

1 Beğeni

balıkesir bursa da aynıydı bugun nereye gitsem pesimdeydi bu sis midir duman mıdır neyse :smiley:

1 Beğeni

Mahalle yanarken…

https://www.webtekno.com/yangin-vurdugu-mugla-satilik-arazi-ilanlar-patladi-imara-acilacak-iddiasi-yer-aldi-h113159.html

1 Beğeni
7 Beğeni

Aga bu nedir

5 Beğeni

Virajdan sonra devrilmiş. Viraja hızlı girmiş diye bir şey okudum, doğruysa. Bu firmayı kullanırken 2 kere düşünün derim. Ölenlere Allah rahmet eylesin :cry:
https://twitter.com/pusholder/status/1424247582553952256

11 Beğeni

Türkiye’de en çok kazaya karışan otobüs firması olan metroya binmiyordum artık efe tur’ada binmem

bu arada ölenlere ALLAH rahmet yaralılara şifa eylesin . Ölenlerin yakınlarına ve sevenlere sabır versin.

8 Beğeni

Alican abinin kardeşi gönül dağına konuk olmuş, bu akşam 21.10 TRT HABER.

8 Beğeni

abisiyle tam zıt karakter, bir ara milletin nasıl giyineceğine karar veriyordu.

4 Beğeni

Olabilir kendisini takip etmiyorum reklamda Alican abiden bahsedince paylaşıyım dedim. Belki onun da olduğu sahneler vardır.

Angara Messi Paris’e uçuyor Flightradar24: Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map

5 Beğeni
7 Beğeni

resim

Bunu dünyanin başka bir yerinde görmek imkansızın bile üstü.
Bunu da başka ülkeye kaptırmadık.

13 Beğeni

Nedense pek inandırıcı gelmedi, araba değil ki yolunu kessin koskoca tren nasıl dursun :smile:

8 Beğeni
8 Beğeni

Daha şaşırmam dedikçe TC simülasyonu şaşırtmaya devam ediyor.

5 Beğeni

2013 3-serisi fiyatları vs 2021 3-serisi fiyatları :smiley:

12 Beğeni

Ağlamak istiyorum

4 Beğeni