Arkadaşlar pc yi bugun öglen 12 de açtım sorunsuz çalıştı sonra Windows için güncelleme var yeniden başlat yazıyordu oyuna girmeden güncelleştirip kurtulayım dedim ama yeniden başlarken bu ekrana geliyor ve hiç birşey olmuyor 1 saat bekledim yüklemedi onarım yapmaya çalıştım onarılması dedi pc yi sıfırla diyorum bekliyor bekliyor sıfırlanıyor diyor %30 a geldiğimde hata veriyor sıfırlanamadı diyor ne yaptıysam olmadı nasıl çözebilirim yada hangi parça arıza vermiş olabilir
Masaüstü pc ise ve güncelleme tamamlandıysa;
Bios pilini sıfırlamayı dene.
bios atarlarından boot seçeneğini windows’un kurduğun hdd olarak seç.
Masaüstü güncelleme için kapanırken %30 dedi sonra yeniden başladı ama bu şekilde kaldı şimdi pili çıkardım tekrar taktım yine aynı bekliyorum açılmasını dua ederek
Bios a giremedim bir türlü F2 ile giriliyor ama F2 ye bastığımda siyah ekran oluyor başka bişey olmuyor anakart ta mı sıkıntı var acaba güvenli mod ile açmayı denedim onda bile açmadı
Bios girişte siyah ekran sorunu için farklı monitör ile deneyin. Ben başta kasayı tv’ye bağlayıp öyle kullanıyordum orada bios açılmıyordu monitör bağlayınca girebiliyorum.
Son fotodakiler 3.35 ler, fiyatları normalde 100-150k daha uygun
Sorunu çözdüm galiba en son kalite güncelleştirmesini kaldır şeçeneğini şeçip bekledim kaldırdı yeniden başlattı onarım yapılıyor dedi ve sonuç yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Yorum yapmıyom yine size salıyom atış serbest
Ben BeLALı seviyorum yha! tip bunlar. Ne diyeceksin es geçiyorum artık böyle haberlere bakmıyorum bile, herkesin aklı, beyni, iradesi var ya. Bir zahmet kimle olur olmayacak diye düşünür insan, ama bunlar da yok, o akıl da yok, o kafa da. . . ???
Sonra adalet istiyor bu tipler xd
Benzer sorun bende de var .bilgisayarda hiç bir sorun yokken kapattıktan sonra yeniden açınca otomatik onarıma geçti ve sıfırlama vs olmadi.harddiskin içindeki verileri kurtarıp format aticam.baska cozum bulamadım.
bir de istanbul içinde oturanlara çıkmıyor yurtlar orası çok komik, 25000 kişinin okuduğu okulda 5000 kişilik yurt olunca
Günün en güzel haberi
Doğup büyüdüğüm yerlerde ortalık karışmaya başlamış.
Bize yakın olan Alibey mevkiinde de kalabalık bir grubun sesleri geliyormuş.
https://twitter.com/siginmacisorunu/status/1425556595174526979
Suriyeli mahallesi olan Önder’i yerle bir etmişler dükkan falan kalmamış MB plakalı Suriyeli araçları da dahil.
gelişmiş ayarlardan en son kalite güncelleştirmesini kaldır seçeneğini yaptıktan sonra düzeldi bende denemediysen bi dene istersen
Yanlış mülteci politikasının sonuçları bunlar ! Her önüne geleni ülkeye almanın sonuçları.
Ben de Karapürçek’te oturuyorum. Hüseyingazi tarafı çok karışık. Dükkanlar yağmalanıyor ve arabalar devriliyor. Mahalleli çıldırdı resmen.
Asıl sorumlular tabii ki her zamanki gibi pişkin pişkin açıklamalar yapıp hiçbir sorumluluk almayacaklar. Bu işin en kötü taraflarından biri de bu.