Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

4 Beğeni

hepsinde hukumet suclu cunku aldıgımız nefese bile vergi alıyorlar. bu kadar verginin karsılıgı kusursuz olmalı ama gel gor ki sonuc husran.

6 Beğeni

kanka laf anlatmayı bıraktım ben yine suçlu biziz ya da muhalefet :smiley:

6 Beğeni

5 Beğeni

halk ektiğini biçiyor, o kadar olay oldu her seferinde dalga geçti her seferinde yeniden seçtiler o yüzden bu açıklamalar benim sinirimi bozmuyor, Rize’de çay kapanla bakana su fırlatanlara ayıp diyen zihniyet yüzünden daha çok çekeceğimiz var, bunlardan bir tanesi buraya düşmüş, laf anlatmak için kendinizi yormayın.

7 Beğeni

Çok şey yazdım da siliyorum.

Çok kısa bi bilgi vereyim çıkarımda bulunun. Geçen hafta, bahçe kadar bi yere açacağımız maden sahasının ağaçlandırma bedeli olarak OGM’ye 150.000TL ödedim. Yine bi başka sahamız için 1.137.000TL çıkıyor bu bedel. Biz gibi bizim 10 katımız yüzlerce şirket var. Olur da kesilirse ağaçları da ayrı satıyor.

Devletin nasıl paraya ihtiyacı var :smile:

13 Beğeni

ohh senin parayı ne güzel yemişlerdir nakit cash

2 Beğeni

Kimlere çakarlı passat oldu acaba :grinning:

8 Beğeni

Halkımız comerttir ibanlari bırakalım buraya ne de olsa bir arabadan bile 2 tane devletimize bir kendimize almıyoruz makatimizdan para bırakıyoruz ya tuvalete :smiley:

2 Beğeni

Passata biniyo olsam da devlet erkanımızın oğullarına bi tane alıyo olsam yine kötü ama neyse :grinning: 2006 1.3mjet puntoya biniyorum anasını satim.

6 Beğeni

biraz içerlemiş gibisin @doksanbpm ?

3 Beğeni

içerleyen kişi kendini biliyor :slight_smile:
hazır hatırlamışken anmadan geçmeyelim

4 Beğeni

gittim 2. doz asimi oldum geldim ama benim sorunun cevabi gelmemis. Nerede yangin sondurme ucaklari!!!

5 Beğeni

geçmiş olsun hocam umarım yan etki göstermeden süreci atlatırsınız :joy:

3 Beğeni

sagolasin tek temennimiz bu yonde. ilkinde birsorun cikmadi umarim buda boyle gecer.

3 Beğeni

ilki beni pek zorlamadı ama ikinci doz yataktan kaldırmadı valla…

1 Beğeni

:smiley:

11 Beğeni

Bune ya xkaoxnsllsnxks

2 Beğeni

Oy verecek insanlar burada mı diyip koyunları gösterdiği kısma 2020 British GP’deki Hamilton’un lastiği gibi patladım :smiley:

4 Beğeni

şimdi bir güzel ihale için şirket ayarlanacak mis nasılsa büyük bir mazeret var tam fırsatı istediğin kadar dayayabilirsin devlete
yine birileri parayı kıracak

10 Beğeni