Rus yetkililer: “Birtakım mecralarda Rusya’nın İstanbul Başkonsololosluğu’nda yangın çıktığına ilişkin yanlış bilgilere yer verildi. Olay, Başkonsolosluk binasının yakınlarındaki bir binada gerçeklemiş ancak gelen bilgilere göre yangın kontrol altına alınmıştır.”
şanslısın ben koca istanbulda randevulu olarak gittiğim hastanede aşı yok diye 2. dozu olamadım.
bunun sebebi kesinlikle randevusuz insanları aşılamalarıdır. bunca insan gerizekalı mı da randevu alarak gidiyor? bu memlekette her şey rayından çıkmış asla da oturmaz ![]()
- doz 2 gün boyunca bende ateş, halsizlik ve baş ağtısı yaptı çevremde herkes oldu kimseye bir şey olmadı, aşı karşıtı olan yaşlı komşum öldü çocuğu zor atlattı, vaka sayılarının en yüksek olduğu dönem maske takmadan aşure dağıtıyordu bir şey olmaz diyordu rahmetli.
Aşı bulamıyorsanız sağlık ocaklarına bakın.
Aynı ateş halsizlik bende de oldu hocam çevremde yaptıran çoğu kişide aynı şekilde birkaç gün hasta gezdi sizin rastlamamış olmanız korkutmasın normal bir durum.
buna yürek mi dayanır allah aşkına?
https://twitter.com/ajansmuhbir/status/1420850881059336194?s=21
Knk pazartesi günü randevu almak için girdim e nabıza bana çarşamba gecesi 21:30’ a randevu verdi. neyse geldi vakit gittim aşı olmaya sadece bir form doldurdum imzaladım sıraya girdim. Sıram geldi girdim öyle laf olsun diye hemşireye sordum bu kadar çok kalabalık oluyor mu ya pazartesi randevu aldım en erken çarşambaya verdi vs diye hemşirenin dediği aynen şu randevunu al hangi güne verirse versin gel doldur formu sıraya gir bekleme hiç
randevuyla aşı ayırıyorlar herhalde anlamadım bir türlü.
akıl sağlığı falan kalmadı bende. sinir krizi geçiriyorum böyle umursamazlıkları görünce ![]()
ya zaten randevunun mantığı o da. ona göre aşı tedariği yapıyorlar ama millet cahil olduğu için randevusuz gidip kuru kalabalık yapıyor.
ben artık tepki vermiyorum, halk kazığın ucu kendilerine girene kadar ses çıkartmadı bunlar Türk düşmanı diye 10 senedir söylüyoruz.
bu adam olay yerinde tam olarak nasıl bir vasıfla bulunuyor acaba?
iyi olay olduğunda açıklama yapan rte kötü olayda kaybolunca lidere olumsuz etki olmasın diyorlar ya o tamamen yalan umrunda değil, liderin kötü zamanda halk ile olması pozitif etkiye neden olur , rte bölgeye gitmiyor, içişleri bakanı akp’yi içten bitirmekle meşgul o yüzden dışişleri bakanını gödermiş, bari tarım, ulaştırma vs yollasaymış.
2 gündür zaten bir süslü bir de uzun kayıp. gören duyan olmadı sanırım.
Benim babamda sıra almıştı geçen haftalarda oldu 2. aşısını. Aslında akşam saatlerindeydi sırası saat 17’de geldi dedi ki ben aşı oldum ve sorduğumda ise hiç kimse sıraya bakmadı formu doldurunca aşımı oldum dedi. Oradaki görevli doktorların vs. hiçbiri düzgünce sıraya bakmıyor ki günün gelmiş ise oradaki formu doldurman yetiyor saate bakmadan aşıyı vuruyorlar.
allah yardım etsin zor bir durum. çok zor
ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ͟͝SE͎͔̪L̖ ̅̏̃҉SO̅RU̿͂ͣǸ̅̏ ͋̅͊Y̷̸͟Aͯ̋̈RDIͫ̄͠M̄̃̏ ͑ͪͬE̒̎ͫDİͥ̌͑N
MENTAL ÇÖKÜNTÜ
1-) ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ͟͝SE͎͔̪L̖ ̅̏̃҉SO̅RU̿͂ͣǸ̅̏ ͋̅͊Y̷̸͟Aͯ̋̈RDIͫ̄͠M̄̃̏ ͑ͪͬE̒̎ͫDİͥ̌͑N
MENTAL ÇÖKÜNTÜ
2-) LÜTFEN ͋̅͊Y̷̸͟Aͯ̋̈RDIͫ̄͠M̄̃̏ ͑ͪͬEDİN ͑ͪͬĞ ͋̅͊
3-) ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ ̹͑ͪͬ́E̢̒̎ͫ͢͜͟͠Dİ̪͈̼̲ͥ̌͑̿N
MENTAL COKUNTU
Adım 1) Mental Çöküntü
Adım 2) Mental Çöküntü
Adım 3) Mental Çöküntü
Adım 4) Mental Çöküntü
Adım 5) M͋͊͠e̾̈́̕n͘͝ẗ́͌̐à̀̿l͐́̕ Ç͒̓͘ö̀̾̚k͑͒̕ü̚̕n̒̈́̔t͊̽͝ü̐́͠
Adım 6) M̶̗̠͙̭͘̕͝e̴̛̗̼̠̓n̴͇̥̎t̵̠̯͐̐͒͗a̸̹̋̓̀͑ḽ̷̦̆̓͋͝ ̴̠̟̟̮͗̕͝Ç̶̳͔̟̝̓́̾ö̶̥̠̞͔̈̂̆͝k̴̮̽ü̷̺̎͛͘n̴̤̞͛t̸͓̤̜̲͗̆̿ü̵͈͗̚͠ ̸̦̠̺̘̈́
Adım 7) Ḿ̶̛̛̪͂̏̆̑̆̈̚̕̕͝͝ẹ̴̖͓̬̤̃̾͊ņ̶̢̗̯̫͖̟͚̯̲͎̻̑̉͛͗̈́̆̅̍͌̉̇́͋̌͠ṯ̴͙̝̬̱̺̔̑̏̔͛́̊̾̔̓̄́̓͊͝a̶̡͍͙̭̯̣̩̳͗̎̾̔l̸̢̛̤͉͕̟̞̠̯͕̞̪͚̱̐͜ ̶̡̰̬̖̲̮̘̟͇̠̟̠̃̓̈̂͐͋̆̿̂̄̓̈́̔͛̋͝͝͠Ç̶̳̀̈̐̾̏̓͌͘ȫ̴̧͈̱̦̞̈̉̇̂̈́̀͝͝k̴͙̪̙̬̠̗͈͊̇̏͛͠ü̸͚̭͚̝̹̒̃̄̊́̊̑̓̎͋̏́̌̐͒̐͘̚͝n̷̨̢̨̛̺͕̺͍̫̩̬͓̥͔̅̒̍̾̈́̀̉̉̃͒̊͆̂͋̃͌͌͘͜͝ͅt̷͇̻̪̘͚̘̠͓̙̝͙̦̲̼͓̟̑̊͑͒̌̐̒̕̚͝͠ü̴̗̃͂́̈̋̂̾̎͊̉̿̀̎͗̂̕͜͝ ̵̢̢̡͇͉͇̝͔̘͉̈́̄͊̅̆̌͜͝͝
Adım 8) M̸̛͓̙͖̣̜̘̙͖̯̮̗͈͕͐̉̀̅̀̿̈̈́̋̋͌̆̓̃̌͛̇̓͌́̒̅̾̾̊̎̈͊͋̏̑̓̊͂̅͆́͑̉̈́͐̆̀̿̏̋̾͂̇̑́̔̈̐̏̉̋͂̌͗̑̈́̀͂̄̈́͛͌̓̀̀͂̓̓̌͋̓̏̾̌̈́͗̒͛̾́̎̈̀̐͘̕̚͝͝͠͝͝͝͠͠
Adım 9) Ā̴ ̛̈́̋͌̆̈̎̓̓͌͛̂̚͝͠͠ ͋̀͌̎́̅̈́̄͌̚͝ ̡̧̥͔̣̗̱̺̥͍̼̣̭̣̙͉͖͉͓̭̼̰̤̝̪͖͎̲̩͎͖̦͜t̵̛̔̎͋͒̋̈̀̈́̂̽́̕ ͛̾̉̒̇̈́̇͐͝ ͉̘̯̘͇̩͍͉̬͚͚͇̘̮̝̥̥̞͓̦̼̱̠̀͐̄̆͑͘͘͜͝͠ ̢͕͈͖̼̜͎̘͈̤̜ì̶̎̋̀̌́̃͑̀̈́̓̒̔̏͆͗̇͠ ̧̢̦͖̙̺̱̪͖̲̗̟̹͈̻̬͙̟͖̣͙̬͙͈̙̞͕͉̦̩̭̭̑̉̃͋̆̑̀̒̀̍͑̾͛̾͝͠ļ̵̖͇̰̘͎̻̥̬͕̟̇̔̌̒l̶̇̌̉̉̇͠ ̛̽͗̓͌̔̂̐̉͗̾̚̕kaybet
Ben Konyada oldum iki dozu da ve gün içinde anlık randevular alabiliyorsun ama tabii bu ASM’ler için geçerli devlet hastaneleri aşırı kalabalık olduğu için gitmedim