@EmirAkcaman Yakında, “ne ekonomisi kardeşim, ben ekonomi bakanımıyım ki bana soruyorsunuz” falan derse hiç süpriz olmaz ![]()
Aynen öyle ![]()
Yakındır demesi ![]()
Piyasası Temmuz ayında 1300 lira olan bir işlemci şuan 2100 liradan satılıyor aynı mağazada. Sonra insanlar uzaktan eğitimde sıkıntı yaşar tabi ama sonra gidip yine aynı partiye oy verirler ama.(Yanlış yerlere çekmeyin, alacak kişinin bugünde almaya gücü olmayabilir, dünde olmayabilirdi ancak kredi falan çekip almaya kalkan insanı örnek gösterirsek ne kadar fazla para ödeyeceği ortada) İnsanımızın akıllanmasını bekliyorum ama daha çok bekleyeceğim gibi geliyor. Döviz kuruna bakan bakmıyor ama satıcı mağaza ve alan mağaza çok güzel bakıyor 800 lira zam normal mi? ![]()

Mart ayında kardeşime laptop aldım 5200 den
Şuandaki fiyatı 7800 TL
Geçen sene motor aldim aldım Kasım ayında fiyat 25.500 şuanda aynı motorun fiyatı 42.990 TL yani 43 bin TL gerisini siz düşünün yani neymiş güya ''kur bizim için önemli değilmiş"
İlk önce gelen ‘‘dolarla mı maaş alıyorsunuz’’ ve ‘‘vatandaşın ne işi var bmw, mercedesle?’’
Ardından gelen ‘‘döviz tarafı benim için önemli değil, oraya bakmıyorum’’ lafı.
En son ne diyecek o kadar merak ediyorum ki…
Bu adamın tek olayı cumhurbaşkanının damadı olması. ( bu da bir vasıfsa tabi ki ) Mahallelerdeki kıraathanelerde okey oynayacak kapasitede bile olmayıp halkı bu kadar rahat kandıran adam bizim alım gücümüzü belirliyor şaka gibi.
Buraya satırlarca yazardım ama malum kış da geliyor genç yaşımda Silivri köşelerinde çürümek istemem.
2016 yılında 2000 liraya o dönemin çoğu oyununu medium-high ayarlarda açan bilgisayar alıyordun. Şimdi 6-7 sene gidecek işlemcilerin fiyatı o kadar.
Boşuna dememişler herkes hak ettiği şekilde yönetilir diye. Bu adamların başımızda olmasının asıl sebebi tek gayeleri yaşamadıkları dini, daha doğrusu yaşıyormuş gibi görünüp her türlü art niyetliliği yapmayı sırf dindarım diye kendilerinde hak gören kör seçmenleridir.
parayı yandaşlar yedi borcunu biz ödüyoruz tşk
Bayram değil seyran değil Eniştem beni neden öptü ?
Ben hep 100’lük alıyorum
Biz kiraya zor kefil bulduk, kolay gelsin
Türkiye ile pozitif bir gündem istiyoruz. Son zamanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çok sık görüştüm. İlişkilerde, pozitif bir gündem iki tarafın da çıkarına. Aralık ayında vize serbestisi konusu görüşülecek.
Başarısızlıkları ile yüzleşmeyi beceremeyenler neden sürekli b*k atma peşinde? Başarısızsan başarısızsın, muhalif olmanın temelinde kabullenmek ve ona göre adım atmak yok. Sürekli propaganda sürekli Twitter’da hashtag çalışmaları…
Neyse dış politikada hükümet her ne kadar zayıf olsa da Yunanistan’ın peşine düştüğü b*ktan ve hiçbir kalıba sığmayan amaca söveceğinize Libya Türkiye MEB’ini sorguluyorsunuz.
Hem içeride hem dışarıda; ama özellikle içeride tüm kutuplarıyla rezil olmuş bir siyaset var. Siyaset artık dünya üzerinde rezil bir boyuttayken Türkiye’de diyalogların tutarlı olduğunu görmek de mümkün değil. Çıkıp bana sebebi şu adam sebebi bu kadın diye ötmeyin abi, bu genel bir sorundur. Gerçekten baydınız artık.
Güzel bir iki dakikaydı.
Yaşadığı ülkenin Türkiye olduğunu unutanlar var. Atatürk, bayrak ve vatan konularını unutanlar ve bizzat merkezdeki ideolojilerini satanlar var. Parti ismi vermek istemiyorum mesela HDP ne yapıyor? Dur şimdi “e sen isim verdin” diyenler olur ben bazı toplulukları parti olarak değerlendirmiyorum daha çok bana terör propagandası yapan güruh gibi geliyor. Şimdi derler ki e hükümet bunları seçim zamanı TRT’ye çıkartıyordu o ne iş falan. Bu tarz soruları tutup daha çok dinerki anlayışı olanlara sorarsınız ben körü körüne isimlere cisimlere partilere biat eden bir andaval değilim mesela. Partilerin kendi içlerinde bile katalizör görevi görenler var neden bir insan ‘Türkiye Azerbaycan’a cihatçı gönderiyor’ desin? En net bir şekilde hastalıklı bir yaşam formunun ağzından çıkar böyle bir laf hele ki böyle bir dönemde. İdeolojisini satanlar var demiştim, terörist olduğu gün gibi ortada olanlarla sırf ortak amaç(lar) söz konusu diye niye omuz omuza ortak hareket etmeye gereki duyuyorlar bir kaç amaç uğruna satıcılık yapmak eziklik psikolojisinin ve başarısızlığın getirisi maalesef. Seyyar mahkeme kurulup tahliye edilen teröristler neydi o zaman denir, onun da ucu fetöcüye bağlanır, fetöcülerle el ele değil miydiniz denir, yav işte bilemedik denir, konu uzaaaar gider.
Askere silah doğrultup şehit eden haşere sürüleri SİHA’larla ilaçlanır HDP faşist TC der.
SİHA’lar göreve gider CHP moturları nirden alıyoğuz sizin deal der.
Boya posa aldanıp yediği her naneyi ve kendisine zararı olduğunu bilmek istemeyip ‘başım güzüm üstüne çalıyorsa çalsın’ diyen cahiller hülooğğğ der.
Konu dış politikadaki gerginlikler olduğunda hep içerden saldırmaya çalışanlar var, ortak bir dil yok; sağır herkes. Sanki ikinci bir Türkiye de başka bir anakarada varmış gibi.
Macron konusunda maalesef ortak düşüncem yok. İçi fos daha kendi ülkesini idare edemeyen Miçotakis’in yandan yemişi ta oradan kalkıp dil uzatıyor, gemi falan gönderiyor ama ses seda yok. Kaynayan kazan falan diyorlardı Akdeniz’e ne oldu? Yunanistan’ın göz yaşları sadece denizi biraz daha doldurmuş oldu
CDG nerede hani? Macron gönderecem diyordu da ondan soruyorum. Sonuç ne?
Ben göstereyim;
Ben bunu
diye --aynısını kendi attığıma da sorduğum için-- attıydım konu nerden nerelere geldi.
Kimse üstüne alınmasın arkadaşlar ama ,bizim ülkemiz de o kadar çok cahil varken, gayet normal bunların yaşanması. Böyle çok konuşunca bişeyler anlatınca bilgili%bilge olduğunu düşünen binlerce andaval var…
Tükürdüğünü yalayan Macrondur Akdeniz’e gemi gönderecem şöyle uçacam böyle kaçacam deyip Türkiye ile görüşmelere hazırız diyor.
Hatta ekliyor;

E hani saldırıyordun?
Kendi uydurdukları haritayı iteleyecekler ve bu kabul edilmeyecek diye düşünüyorum. Tükürdüğünü yalayan şu an Macrondur Türkiye değil.
beyler ![]()
herkes aynı tarafta ve aynı şeyi biliyor niye boş yere tartışma döndü anlayamadım ![]()
devlet ayrı hükümet ayrı
bu mevzuların akp hükümeti ile yürümediğini zaten herkes biliyor ![]()