Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Ecs için :bus: :cry:

2 Beğeni

Pavelin acilen alexten twitter hesabını alması gerekiyor.:joy:

3 Beğeni

Harita DLC’lerini blogdan paylaşıyorlar zaten, çıkarmak için de erken ama Colorado’nun çıkış tarihi olabilir mi, emin değilim.

Yeni tır duyurusu en güçlü ihtimal. Western Star ya da düşük ihtimal olarak F-MAX.

Modifiye paketi de olabilir belki.

1 Beğeni

O zaman 1.39 ile ilgili bir haber gelecek.

Türkiyenin öbür kısmı ve britanya dlcsi olabilir o yüzden map uygun,yeni tır desek birsürü seçenek var o da uygun,tuning pack ats için olabilir ets içinde renault veya iveco için güzel olur,hava durumu efsane olur o yüzden o da uygun,something elsede uygun çünkü malum euro coach…
O Yüzden Oyumu :scream: Emojisine Basıyorum :slight_smile:

sislisgoing

@sisl uçuyor :d

4 Beğeni

Valla geçenki yayında @HasanOfke Discord Ford mevzusunu açıklarken hafiften gülmeye başladı, ben Ford açıklanacak diyorum ya da Euro Coach Simulator.

1 Beğeni

:smiley: yayında yaptığım her şey goygoyuna :smiley: ford fmax gelecek olsa en çok biz üzülürüz
ford görüntüsünü paylaşması biraz bugün yapacağı açıklamayla isabet olmuş
bir de güzel görüntü olunca normal

ipucu aramaya gerek yok adamlar bugünü zaten planladı biz de planlananları konuşuyoruz hep

rte 1
scs 2
gündem belirliyor sürekli

8 Beğeni

fmax gelemez gelmemeli gelmeyecek o kadar kaç ay emek verilerek tüm detaylarıyla bire bir yapılmış bir fmax modu var zaten yazık olur @Emre54 @bertan06 @SiSL ve @HasanOfke’nin emeklerine

SISL, SCS’nin 10 senelik güncelleme takvimini Hasan amcaya anlattığı için, şu an Hasan amca hiç bir şey için heyecanlanmıyor :smirk:

19 Beğeni

Uçağı bu. Akşam yayında aynı uçuşu yapsan fena olmaz :smiley:

2 Beğeni

1 Beğeni

Beyler elimizde tek ipucu var.Oda sislin praga uçması.:grinning:önce bu videoyu izleyin sonra ayni şeyleri yaparak neyi duyuracaklarını anlayabiliriz.:upside_down_face::upside_down_face:

Düşünün, o kadar büyük bir duyuru ki SCS, @SiSL’i heyecanlarından Prag’a çağırıyorlar. Beklentimiz yüksek vallahi :slight_smile:

Işıklandırmayı çok merak ediyorum ancak açıklanacak şeyin pek büyük bir şey olduğunu sanmıyorum…

1 Beğeni

:smiley: ya adamın gideceği gün geldiği günden belli alakası yok :smiley:

bak şimdi millet böyle yaptığı için olay büyüyor yoksa duyurulacak şeyin heyecanı 2 saat sürecek bu bile çok :smiley:

araç
harita
yeni modifiye paketi
dorse
marka
ışıklandırma güncellemesi
multiplayer?(bu saatte yemez)

bunlar hep beklenen bilinen şeyler

böyle yazıyorlar da umarım bu yaygaraya değerdir yoksa sövücem

ayrıca 18.00’de falan duyuru yapıyorlardı muhtemelen yarım saat sonra olacak artık her neyse

dışarı çıkıcam hadiiiii

5 Beğeni

mevsimler lütfennn

Hava durumları %35
Yeni TIR %40
Modifiye %15
Sonraki harita eklentisi %10

Abi biyografinde “eylülde gör” yazıyor, bu neyin habercisi abi kesin biliyorsun abi adamsın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

bence de ışıklandırma yeni grafikler mevzusuna bir teaser gelse böyle ayrıntılı açıklamalı ama hep hayaller işte
bu hafta sonu pazar akşamı yayın yapıcam geçen hafta yapamadım bari makarasını yaparız :frowning: msfs beni çok soğuttu

3 Beğeni