Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Twitter’da gördüm deprem olayları mevzusu. Bulutlar sıralı onu tartışıyorlardı :smiley:

2 Beğeni

Alakası yok bulutların :smiley: gündem çabası, bir ara yine türemişlerdi önceki Silivri açıklarında olanlarda Haarp mevzusuna, direkt twit görüntülenme çabası veya geneli bilgisizlikten oluyor.

6 Beğeni

Bulutların şekilleri, havanın basık, sıkıcı olması, suyun çekilmesi ve renk değişmesinin herhangi bir depremin habercisi değildir.

Birçok profesör, bazı gezegenlerin hareketi sonucu Dünya’ya uyguladıkları enerjinin etkisi olabileceğini tartışmakta.
Mesela 99 Depreminden 2 gün önceki Gezegenlerin dizilimini bu linkteki videodan bulabilirsiniz…

Her yıl genelde geleneksel 17 Ağustos tarihine birkaç hafta kala çeşitli yaz rüzgarlarının oluşturduğu bulutlar, renk değiştirmiş,sular karelenip Twitter’da deprem geliyor diye hortlatılır.

Fakat unutmamalıyız ki büyük bir deprem kapıda ve buna İstanbul dahil bir çok riskli yerlerin geneli hazırlıksız :confused:

17 Beğeni

adam kahin diye hesap açmış yok tepeye çıktım enerjiye baktım diye cahilleri güdüyor, adam açıyor deprem veri sitesini büyük plakaların ve fay hatlarının olduğu yerlerde deprem olacak diye yazıyor gün içinde bir tanesi kesin tutuyor, marmarada 2 ve üzeri depremler olabilir diyor o fay hattı 20 senedir her gün kırılıyor okullarda deprem nasıl oluşur öğretilmezse buluttan sudan medet umulur.

o paylaştığın kişi ise bizim kahinin marjinal versiyonu en son İstanbul’da hızlıca yanıp sönen yıldız için çekim kuvveti oluşmuş gazlar saçılıyor deprem olacak diyordu, halbuki olay atmosferden dolayı ışık kırılmasıydı.

9 Beğeni

Paylaştığım kişinin kim olduğunu ve daha önce neler dediğini bilmiyorum. Fakat bunu bir tek bu adam değil birçok kişi tarafından bahsediliyor.

3 Beğeni

Yani insanlar hem Aksiyon istiyor hem istemiyor. Başkalarını gereksizce korkutmaktan birşey değil. Elbet olacak o deprem.

2 Beğeni

Artık bir zahmet dimi :smiley:

5 Beğeni

Naz yapma :joy:

2 Beğeni

İnşallah güzel birşey duyururlar.Pek inancım yok ama.:upside_down_face:Şu sıralar gündemleri baya boş.

1 Beğeni

Bence ATS de yeni marka Western Star ı duyuracaklar.

1 Beğeni

euro coach mu? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

3 Beğeni

Bence ets 2 konusundan devam edelim.konuyu saptırmayalım.:slightly_smiling_face:

Not=Bir Sisl atasözü derki '2 Hafta sonra kimse hatırlamayacak’:sweat_smile:Ve haklıdırda.:grinning:

1 Beğeni

kaç yıllar geçti, SCS oyunculara unutturdu. Kendi de unuttu.

1 Beğeni

@BabyYoda Aman gözünü seveyim Ecs deme, yoksa buralar fena karışıyor :rofl:

2 Beğeni

Hala bi umut diyorum işte o Euro Coach Simülatörü ölmeden göreceğiz bi kere :smiley:

1 Beğeni

galerisi ortaya çıkmıştı zaten bir şeyler olması gerek ortalığı karıştırıp prim yapmaya çalışıyorlar :smiley:

2 Beğeni

twitter da neredeyse 100K olmak üzereler güzel bir teaser çok iyi olur.
Ama beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım

1 Beğeni

Bunlar tşk geçiyor bence .:joy::joy:

3 Beğeni

Vayy yukarıdakilerin hepsi olsa keşke
ama hava durumu güncellemesi en iyisi.
Hiçbir şey diye seçenek bile koymuşlar

aslınad yukarıdakilerin hepsi ve daha fazlası :smiley: ama tek tek

hava durumu ve ışıklandırma aynı şey

3 Beğeni