Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Ets 2 Cargo Bundle pack alacaktım yine Tr ye kapatmışlar vpn ile gözüküyor. :triumph:

bende klavye ile oynuyorum… sıfır direksiyon fiyatları almış başını gidiyor. 2.el almak için de garantili ve iyi seçilmiş olması lazım ben öyle düşünüyorum

1 Beğeni

Gençler, yarınki sınavda Allah (C.C.) hepimize yardım etsin, âmin.

5 Beğeni

buna ek olarak şunu söyleyim moralinizi bozmak gibi olmasın ama sınav bitecek diye beklemeyin üniye geçince bu seneden fazla çalışamanız gerekecek ona göre hazırlıklı olun herşey bitmiyor yeni başlıyor olacak

1 Beğeni

TYT’den yeni çıktım. Sınav ve sorular hakkında yorum yapmayacağım (yarınki sınav bitene kadar sizler de yapmayın bence), giren herkesin sınavı umarım iyi geçmiştir. İnşallah istediğiniz bölümleri kazanırsınız :slight_smile: :+1:

9 Beğeni

İnşallah sınavın iyi geçmiştir :+1: Yarın AYT ve YDT’te başarılar dilerim.

3 Beğeni

Gençler, kimsenin dediklerine kulak asmak yok. Yok şu zor olurmuş yok takla attırırmış yok ateş edermiş üniversite daha zormuş falan geçin o işleri. Yapmak isteyen insan her türlü yapar :wink:

Eğer sınavın zorluğu ya da kolaylığı açısından herkes aynı fikirdeyse sıralama ve puanlar da ona göre; dolayısı ile yerleşme de bunlara göre değişir. Yani kafaya takmak yok.

Yarınki sınav en önemlisidir. Tüm kardeşlere başarılar diliyorum :call_me_hand:

16 Beğeni

vergi ve zam haberi görmeyince bünye bir terslik hissediyordu güzel oldu tşk

5 Beğeni

Abii ama yeter daa, harbi bi kulak arkası kaldı.

4 Beğeni

ee ölek biz :exploding_head:

4 Beğeni

30 Eylül’den sonra kulakta kalmayacak… Devletin Eylül-Ekim’de bazı dış ödemeleri var ve hepsi döviz ile yapılıyor. Ancak döviz getirisi yüksek olan turizm bu sezon kim ne derse desin iptal… Cepte de kalmayınca yaslanabildiği kadar yaslıyor vergiyi. Eee Avrupa bizi kıskanıyor (!)

5 Beğeni

4 yıl önce 1$ 2₺ imiş

2 Beğeni

son 10 yılın dolar kuru alış - satış fiyatları

3 Beğeni

izmirdeyim şuan ve yine deprem oldu

Ege’de meydana gelen 5.6’lık depremi hissedenlere geçmiş olsun.

2 Beğeni

baya salladı deprem korkak annem (kendisi 99 depremini istanbulda yaşamış biridir) hemen ayağa fırladı

korkak annem ne demek…

3 Beğeni

abi valla korkak bi tanısan ışığı kapalı koridorda dayım duruyordu annemde salondan koridorda giderken dayımdan korktu

@Ali_Yavuz Ne olursa oldun Anneye bu tür sıfatlar hoş değil. Ayrıca 99 depremi (çok net hatıtlıyorum), Düzce depremi, Silivri depremi (evim 10 dakika uzaklıkta) dahil birçok deprem yaşamış biri olarak Allah korkutmasın diyorum .

4 Beğeni

tamam da yanlış bir şey demedim ki annem hakkında sadece kendisi korkak dedim bunu niye büyüttünüz bu kadar anlamadım bir de bu depremlerde çok korkmasını sebebi 99 depreminden kaynaklanıyor bende o zaman 1 yaşındaydım yani yüzüne karşıda söylüyoruz bunu

2 Beğeni