Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Bisiklet korkuluğu ve tampon neden zorunludur

11 Beğeni

çok etkilili bir örnek olmuş
dayım 97de sırf böyle bir olay yüzünden tırın altına girip ölmüştü alkollü olup arkadaşlarıyla takılmalarından bağımsız olarak söylüyorum

2 Beğeni

yine bir bilinçsiz sürücü + kusurlu yol combosu. Yer Çankırı. Üst geçit yıkılmış.
benzer görüntüler abd de de var.(üstgeçit traşlama :grinning:)

kilden araba maketi yapımı Mazda cx30

4 Beğeni

w123 300d drift yapmıyor tarih yazıyor

2 Beğeni

Wagon Style :grin:

1 Beğeni

2010’da ets2 geliştirilmeye devam ederken 18 wheels of steel extreme trucker diye tam geçiş ama baya etkili bir oyunu vardı. keşke şey ucuyla yapmasalardı diyorum, 18 wos haulin kadar etkili olabilirdi.

tam o sıralarda benim siteyi de scs listelemiş fan sitesi olarak :smiley:
bilmeyenler için oyunmods hasanın sitesi, ets-turkiye benim.

8 Beğeni

Trucks and Trailers diye bişey vardı Scania Truck Driving’den önce çıkan. Sırf ETS2 kalitesindeki şehri gezebilmek için (en azından bir kısmını) görünmez engel kaldırma modu yüklemiştim. Ne günlerdi… :smiley:

SCS’nin yok ettiği güzel işlerde bugün…

Van’daki 5,4’lük depremi hissedenlere geçmiş olsun.

4 Beğeni

Steam 2020 Yaz İndirimleri başladı 9 Temmuz 20.00’a kadar devam edecek.

3 Beğeni

Hayret çökmemiş :smiley:

Aranızda dead by daylight oynayan var mı?

arkadaşlar g29 direksiyon seti aldım driver ını yükledim oyunda ayar yapmaya çalışıyorum ama gaz böyle sarıda kalıyor oynarken gazdan ayağımı çekince ani fren yapıyor vede geri vites için tuş atmama rağmen geri vitese geçmiyor ne yapmam lazım acaba set arızalı olabilir mi

Abi geçenlerde benzer bir sorunu gamepad ile oynamaya çalışırken yaşadım. Sağ yapınca aynı anda fren; sol yapıncada aynı anda gaz veriyordu bu yüzden araç kafayı yiyordu.
Sorunu çözmek için “C:\Users\xxxx\Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles\xxx(kullandığınız profil)” konumundaki “controls.sii” dosyasının yedeğini alıp sonra silin ve oyuna girip deneyin. Eğer düzelmediyse ve ayarları tekrardan yapmaya üşeniyorum derseniz"controls.sii" dosyasını yedekle değiştirebilirsiniz .
Eğer seti deneyerek aldıysanız, sette bir problem yoktur diye düşünüyorum. Hayırlı olsun, iyi oyunlar.

seti sıfır aldım hocam bir sürü şey denedim olmadı birde senin yöntemi deneyeyim teşekürler

Ben de geri vitesi tuşla kullanıyorum, vitese geçmesi için tuşa basılı tutarken gaz vermen gerekiyor.

Ölü bölgesi kısmını sağa çekerek sarı çizgiden kurtarabilirsin ancak en sağa çekme sarı çizgi gidene kadar çek.

Manisa’daki 5,5’lik depremi hissedenlere geçmiş olsun.

4 Beğeni

vay be bi ben kaldım simülasyoncuların arasında hala klavyeyle oynayan şu öğrencilik bizi bitirdi be yeter artık arkadaş 15 senedir profesyonel öğrencilik yapıyom daha bi cacık olmadı

bu arada hayırlı olsun güzel günlerde güzel oyunlarda kullanman dileğiyle

3 Beğeni