Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

gta5 için hikaye paketi ise süper olur ama eskidi be artık kim ne yapsın o sistemde

Eskimedi, eskimez de. Bu adamlar yaptı mı tam yapıyor. GTA V’den önce ve GTA V’den sonra daha o kadar kaliteli arcade araç yarış oyunu gelmedi. Diğer taraftan o daha o kadar kaliteli bi’ açık dünya da gözükmedi. Oynanış desen taş gibi. Hakkını yiyorlar bence hikaye DLC’si çıkartmayarak azimle.

Vana açıldı…

ahh yazık şimdi köylü kaçakçılar para kazanamayacak neyse onlar gene bir yolunu bulur nasılsa devlet kolluyor para verip cezaevinden çıkabiliyorlar

1 Beğeni

Ekim 2011’de Rockstar siteyi kapatıp sadece GTA V logosu ve trailer tarihini koymuştu. Duyuru çok büyük ses getirmişti. Şu an beklentinin daha fazla olduğunu düşünüyorum. Olası bir GTA VI duyurunda neler olur bilemiyorum.

bu arada sıradan bir artwork de olabilirmiş redditte ortalığı karıştırdılar :smiley:

Valla gta onlinedan hâlâ iyi para kazanıyor rockstar.Bu gelir kaynağını gta 6yı çıkarıp çöpe atıcaklarını sanmam.

Yeni FH çok güzel olmuş, ben beğendim :rose: :rose:

7 Beğeni

Yeni oyun çıkınca elde edilen gelir çöpe mi atılmış oluyor, yoksa o gelir yeni oyun satılırken 2 ye katlanmış mı oluyor, biraz düşününce anlaması kolay. Tabi şimdiden yeni oyun çıkacak diye bişey diyemeyiz ama beklentiler GTA VI, çünkü neden.
Zamanı geldi artık. GTA V eskidi eskimez eskimeyecek mezarda da oynayacağım ben diyenler olsa da, eskidi. Çünkü hiç bi zaman gelmiş geçmiş en efsane arcade yarış oyunu olmadı GTA serisi, ve olmayacak da. Arcade yaşam oyunu diyebiliriz, buna cebimizden rpg 7 çıkartmayı örnek gösterebiliriz. Sadece her açıdan açık bir oyun mod olsun ya da ne bileyim insanı duygular barındırıyor. Ama dünyanın en efsane oyunu değil kesinlikle. Çünkü bu herkese göre değişkenlik gösterebilir. Neden bu kadar uzun bir yazı yazdım onu da anlamadın :joy:

2 Beğeni

@HasanOfke Göçmen meselesi yüzünden Edirne ne alemde şu an değişik bir durum var mı kent merkezinde?

:smiley: fetoşçular da arada gitti herhalde nasılsa denetim yok köylerden botlarla karşıya geçiyorlar üstelik devlet eskortluğunda :smiley: pkklıları saymıyorum bile neyse araba kiraları bile artmış taksiler dolmuşlar sürekli taşıyor
alırken de gönderirken de her zaman hata yanlış yapan bir yönetim var adamların olayı bu her zaman kaybetmek :rofl:

4 Beğeni

Avrupa almadı çoğunu zaten yine farkındaysanız şehitler unutuldu . Mülteciler üzerinden tertemiz siyaset yapıldı. CB’mizin bugünkü konuşmasından sonra da olay kapandı gitti .

1 Beğeni

İnsan hayatının kahrolası menfaatler uğruna pazarlık konusu olduğu,

kin ve nefret kasırgalarının vicdanları körelttiği ve merhamet duygusunu perişan ettiği,

en temel insanî davranışların işlemez hale geldiği,

karanlık tiyatroların aklını kaybetmiş güruhlarca umursamaz bir tavırda seyredildiği,

adaletin gömüldüğü, hukukun oyuncak hale geldiği, hakların bozuk para harcar gibi gasp edildiği,

soykırıma varan politikaların, ön yargı belasıyla insafsızca normalleştirildiği bir devirde çaresizce

yaşamanın acısını hissediyorum.

Ek: Kusura bakmayınız. İç karartan bir gönderi oldu ama elden hiçbir şey gelmiyor. En azından duygularımı paylaşmak istedim.

9 Beğeni

Zihin kontrolü üzerine fevkalade kaliteli bir flood. Herkes okumalı.

1 Beğeni

Yerli ve milli insan kaçakçısına da sahibiz çok şükür. :slight_smile: :slight_smile: ulan ya

Bazen tesadüfen yaşadığımızı anlıyorum ülkeyi bu hale getirenlere bir kez daha yazıklar olsun. !!!

Şehitlermize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

6 Beğeni

Böyle bir şeye yatırım yapılsa efektif olarak ETS2 ve ATS dahil diğer simülasyonlar için mantıklı bir yatırım olur mu acaba

1 Beğeni

Yani bi içerik üreticisi değilsen, çok kısa sürede SCS oyunlarında hevesin kaçabilir. Ama sadece scs değil başka oyunlara da merakın varsa işe yarayabilir.

2 Beğeni

:smiley:

https://twitter.com/nocontextofme/status/1233913782117847040?s=20

2 Beğeni

Türkiye bambaşka bir ülke yurt dışında örneği yok 15 temmuzda tankın namlusuna kumaş ile durduran adamla aynı durum :smiley: