Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

benim arkadaş 2 gün birisinin yerine taksicilik yaptı çok pis bir meslek günlük 600tl mal sahibine vereceksin veremezsen kendi cebinden vereceksin buna yakıt parası dahil değil, tüm bu köleliğe rağmen bu taksiciler sisteme laf söylemez gerçi çoğu sabıkalı esrarkeş tayfa.

scooter çıkmadan önce kısa mesafe almazlardı şimdi ağlıyorlar.

İllustrasyon dersi için yaşadığınız çevrede sorun ve sorunlar ile ilgili bir illustrasyon çalışması istedi hoca. Sıradan haftalık verilen projelerden. Şöyle bir şey yaptım ve ne kadar iğrenç bir yerde yaşadığımı anladım.

Not: Hayır Mumbai değil İstanbul Ataşehir’de oturuyorum.

6 Beğeni

neyse burası açık

2 Beğeni

koltuk mu titriyor? yarın seçim olsa alacağı oy en az %45

1 Beğeni

durum çok vahim. hatayda asker olan arkadaşıma 2 saat sonra ancak ulaşabildim. 80-100 belki daha fazla şehit olduğunu duyduk dedi. inzibat olduğu için sürekli şehit cenazesine gidip duruyor psikolojisi berbat. sesi çok kötü geliyordu…

yobazlar dünyayı okuyamaz

sınır kapıları açılmış sizin oralar karışır.

saçma salak politikalar yüzünden olan garibanın çocuğuna oluyor

4 Beğeni

Allah yardımcımız olsun başımız sağ olsun inşallah misliyle geri döner ve inşallah idlip’ten geri çekiliriz.

2 Beğeni

Ne bunlar koltuktan iner, ne kahrolası medya doğruyu söyler.
Kahpe medyanın biri, gülerek damadın taziye resmini paylaşır, diğeri şehit veriyoruz ama der şu kadar yer vurduk der, diğerleri de alıştıra alıştıra şehit sayısını artırır.
Hükümet interneti kısıtlar, sonra sosyal medyada bilmem şu kadar hesaba işlem yapıldı vs, elin Suriyeli gençleri bizim sahillerde kız keser terbiyesizlik diz boyu, benim kardeşim yiğidim askerim gider şehit olur, kendilerinden olmadığı için, işlerine gelmediği için yayın yasağı koyarlar, Allah nasıl sabrediyor bu zalimlere bazen aklım almıyor. Garip ölür, garibin anası babası ağlar, bunlar çıkar yine iktidar olur, çünkü başına dert gelmeyen, oğlu şehit düşmeyen, yoksulluğu bilmeyenler tarafından iktidarda bunlar.
Libya’da baş bas şehit düşer askerim, Cumhurbaşkanı “birkaç şehit” der. Halkım sus pus.
Suriye’de ne Amerika askeri Rusa, ne de Rus askeri Amerika askerine sıkmadı ama bizden 500 ü geçti. 9 yıldır 50 milyar dolar harca, senin o gariban halkın aç umurunda değil, sonra o garibanın çocuğu da gitsin can versin birilerinin saltanatı için.
Bir asker diyordu ya, sadece 45 saniye alt yazı oluruz biz diye.
Bunu nereden anlarsınız, Van’da çığ düştüğünde, Kırklareli mitingine bağlanan medyadan.
Almanlar Ruslar Berlin’e diplerine geldiklerinde bile hala Rusya’yı işgal ettiklerine inanıyordu, çünkü medya böyle yazmıştı, ne kadar çok benziyoruz oysa.
Herşeyi yazan Allah, bu milletin nasıl bir günahı vardı da bu zalimleri başımıza musallat etti bilmiyorum.
Ama mahşer günü çok uzakta değil.

11 Beğeni

Diyecek birşey yok hepsi doğru ve hepsinide kimse takmıyor bu gün yaşananlar yaşancak ve yine olduğu gibi unutulcak yazıklar olsun hükümetteki herkes’e.

3 Beğeni

Bu kez Cafer sıçtı bez getirin
İletişimi engellemek de zaten bir suçluya yakışırdı.

3 Beğeni

Suriye’ye girmeyelim çok gerekirse içeriye 100km girer güvenli bölge oluştururuz diyen paşalara ne oldu? , her şeye rağmen Suriye’ye girip 3 günde istediğini alan paşalara ne oldu? pasif göreve çekildi.

boşkomutan daha ortalıkta yok.

2 Beğeni

Rockstar Games böyle bir görsel eklemiş sitesine bir şeyler duyurulacak gibi

ipuçları var redditte çözmeye çalışıyorlar

GTA 6 duyurusu olabilir. Yeni nesil konsolu sattıracak nadir yapımlardan biri olurdu. Ayrıca Bully 2 falan denilebilir ama ondan umudu yok kimsenin umarım olmaz da

max payne falan geliyormuş sdfdsfsd

2 Beğeni

kelimelere bakınca gta6 gibi duruyor.

cyberpunk tarzı bi şey mi getirecekler acep?

https://tr.sputniknews.com/rusya/202002281041500934-kremlin-putinle-erdogan-idlibdeki-durumun-normallesmesi-icin-ek-tedbirler-alinmasinda-anlasti/

zaten başka yolu yoktu s400de indirim de yapar herhalde dostumuz putin

2 Beğeni

garip bir şey geliyor

GTA V Hikaye DLC’si 8,5 üst

2 Beğeni