Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

ben özelim diye kafayı yemiş okuyan çocuk bulmaktan kolay ne var dahi olabilir vs. bunlara kimsenin lafı yok zaten sadece millete sosyal ağlarda malzeme oluyor işte

3 Beğeni

Twitter 3 gündür bu veledi konuşuyor bende ismini sessize aldım. O derece itici gelmeye başladı.

3 Beğeni

ülke(yani gerçek anlamda değil) bu haftayı da atakan ile yedi bakalım önümüzdeki ne meşgale bulacak
rte istese bu kadar gündemi değiştiremezdi ülke için(yani gerçek anlamda değil)

2 Beğeni

Bu Çocuk Hayatı Öğrenmeden, Hayatı Sorgulamaya Çalışıyor… Allah ailesine sabır versin.

https://www.youtube.com/channel/UCOOp7w6bNcywAM0sqlsQPag?fbclid=IwAR2XTEmSqdIZSAGJGKsBToizdG1p_7xxtiacEPdJDnlsUFhaHGcew4SpdKg

1 Beğeni

:smiley: atakan akbatı avmyi geziyor :rofl: :rofl: :rofl:

ne çocukmuş be, burada da karşıma çıktı, ajansını kutluyorum büyük başarı.

Scania 2 serisi nasıl tasarlandı

4 Beğeni

Kırklareli-Çorlu Seferinden yük:yağ 25 ton
Her zaman Ets olmaz arada gerçeğini de yapmak lazım :slight_smile:

8 Beğeni

Bir kaç gün önce bahsini yaptığım VGT testlerine başlama zamanı geldi :slight_smile: Aracım 5 serisi BMW e34 kasa 2.0 motor.

3 Beğeni

Nasıl ama? :joy:

7 Beğeni

Bu adamın eleştirileri bir tek benim mi hoşuma gidiyor? :thinking:

5 Beğeni

Arkadaşlar SSD almayı düşünüyorum da ne önerirsiniz?

Toshiba OCZ kullanıyorum, memnunmuyum memnunum ama SAMSUNG EVO serisi çoğu kişi tarafından methediliyor.

1 Beğeni

1,5 yıldır 860 evo Sata ssd kullanıyorum, samsung un Nand bellekleri ve diğer tüm parçaları kendi üretimi olduğu için garanti konusunda kendilerine çok güveniyorlar ve haklılar da. 860 pro ssd ile 383 gün aralıksız data işlemesi yapılmış ve 7 petabyte data işlenmesi sonucu ömrü ancak tükenmiş. Sağlamlık konusunda iyi ama fiyat konusunda diğer firmalara göre pahalı.

Ek:

Kullandığım 860 Evo 500gb ssd nin test sonuçları bu şekilde (arkaplanda steam vb uygulamalar çalışır vaziyette) (Kutuda yazana göre bendeki ssd 350tb veya 5 yıl garantilendirilmiş.)

2 Beğeni

Teşekkür ederim cevaplarınız için :slightly_smiling_face: kararımı verdim alıyorum.

2 Beğeni

bende toshiba ocz 240gb modelini kullanıyorum genel olarak memnunum ama kronik sağlık problemi var. bütçen varsa şiddetle samsung evo öneririm.

2 Beğeni

Taksiciler biraz daha zorlarsa GTA 5’te oyun oynayanlardan bile vergi isteyecek :face_with_raised_eyebrow:
ya millet işinde gücünde birileri sürekli kendi çıkarı için atmadık takla bırakmıyor

burası türkiye ne bekliyorsun ki :smiley: