ben özelim diye kafayı yemiş okuyan çocuk bulmaktan kolay ne var dahi olabilir vs. bunlara kimsenin lafı yok zaten sadece millete sosyal ağlarda malzeme oluyor işte
Twitter 3 gündür bu veledi konuşuyor bende ismini sessize aldım. O derece itici gelmeye başladı.
ülke(yani gerçek anlamda değil) bu haftayı da atakan ile yedi bakalım önümüzdeki ne meşgale bulacak
rte istese bu kadar gündemi değiştiremezdi ülke için(yani gerçek anlamda değil)
Bu Çocuk Hayatı Öğrenmeden, Hayatı Sorgulamaya Çalışıyor… Allah ailesine sabır versin.
atakan akbatı avmyi geziyor
ne çocukmuş be, burada da karşıma çıktı, ajansını kutluyorum büyük başarı.
Bir kaç gün önce bahsini yaptığım VGT testlerine başlama zamanı geldi Aracım 5 serisi BMW e34 kasa 2.0 motor.
Arkadaşlar SSD almayı düşünüyorum da ne önerirsiniz?
Toshiba OCZ kullanıyorum, memnunmuyum memnunum ama SAMSUNG EVO serisi çoğu kişi tarafından methediliyor.
1,5 yıldır 860 evo Sata ssd kullanıyorum, samsung un Nand bellekleri ve diğer tüm parçaları kendi üretimi olduğu için garanti konusunda kendilerine çok güveniyorlar ve haklılar da. 860 pro ssd ile 383 gün aralıksız data işlemesi yapılmış ve 7 petabyte data işlenmesi sonucu ömrü ancak tükenmiş. Sağlamlık konusunda iyi ama fiyat konusunda diğer firmalara göre pahalı.
Ek:
Kullandığım 860 Evo 500gb ssd nin test sonuçları bu şekilde (arkaplanda steam vb uygulamalar çalışır vaziyette) (Kutuda yazana göre bendeki ssd 350tb veya 5 yıl garantilendirilmiş.)
Teşekkür ederim cevaplarınız için kararımı verdim alıyorum.
bende toshiba ocz 240gb modelini kullanıyorum genel olarak memnunum ama kronik sağlık problemi var. bütçen varsa şiddetle samsung evo öneririm.
Taksiciler biraz daha zorlarsa GTA 5’te oyun oynayanlardan bile vergi isteyecek
ya millet işinde gücünde birileri sürekli kendi çıkarı için atmadık takla bırakmıyor
burası türkiye ne bekliyorsun ki