Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

adam pırasayı vites kolu yapmış ya :smiley:

yalann yalann böyle olamaz

4 Beğeni

10 lira olur artık giriş :sunglasses:

1 Beğeni

Tobii Eye Tracker 4C geliyor :wink:

1 Beğeni

ses çok açıksa biraz kısın bol çığlık var

Daha önce BMC’nin kendisi Yavuz için böyle bi şey denemiş gerçi. Yurtdışına iş yapardı da…

2 Beğeni

Yaşlı İnsanlara ETS2 Oynatmışlar :slight_smile:

2 Beğeni

Başıma talih kuşu kondu bankanın açılmasını bekliyorum.

Ben anlamadım, fake falan mı bu?

1 Beğeni

Dikkat et corona virus kadina normal viruste senin bilgisayara bulasmasin. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Çok çok kötü bir şekilde translate’ye atılmış dolandırıcı mesajına benziyor. :smiley:

1 Beğeni

evet, spam klasörüne böyle mailler geliyor, her gün netflix hesabınız hacklendi geri alın veya ups kargonuz teslim edilemedi diye mail geliyor tıklayınca keylog indiriyor, yıl olmuş 2020 halen daha keylog, bari resim içine gömün.

1 Beğeni

https://twitter.com/LaikBey_/status/1229454197319438336

4 Beğeni

Aynen öyle bende senin gibi düşünüyorum

1 Beğeni

Dün Iveco Türkiye tarafından Antalya’da yeni ürünü olan S-Way ’ i tanıttı. Böylece önümüzdeki ay satışlara başlanacak. Aynı zamanda Mercedes-Benz Türk tarafından Aksaray Fabrikalarında üretimi olan “MP5” seriside İç pazarda satışa sunuldu. Sonunda MB Türk , Avrupa ile eş zamanlı ürünü Türkiye pazarına sundu. Hatırlatma… MP4 2011 Eylül’de lansmanı yapılmış, 2012 başlarında üretime geçmişti.Türkiye pazarına ise 2016 Yazında girmişti tabii geç gelmesinin sebebi Türkiye’nin emisyon standartlarını ne yazık ki 2016 yılında 6 seviyesine getirdi…

3 Beğeni

zuahahaahahaahahah medya çok şükür birkaç gündür tık kurbanı buldu
eleman daha büyümemiş konuşmaları iğrenç kitapla olmuyor dengesiz yetişmiş yazık ettiler :smiley: neresi filozof fdsfdsfdsfsdfsdfsdfsdfsfsdf

4 Beğeni

Tam olarak öyle söyleyemeyiz. Aslında ikisine söyleyemeyiz. KARARSIZIM. aahgafafafaffag :joy:

Çocuktaki ego ve özgüven arşa çıkmış, küstahlık had safhada.

3 Beğeni

Çok ciddi ve çok bilmiş gibi durması beni de rahatsız etti. Gerçekten zekidir vs. olabilir ancak bunu abartarak anlatmak çocuğun özgüvenini aşırı yükseltiyor gibi durmakta. Her şeyin dengelisi uygundur. Ayrıca o zaman ben de yüzlerce saat ETS 2 oynadım, kendimi tırcı ilan ediyorum. :joy::joy:

3 Beğeni