Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Yalnız sunucuda bir sıkıntı yok resimler için oluyorsa bilemem ya da önbellek şişiyordur. Ben yaşamıyorum. Google Chrome ile Redmi Note 7’de kullanıyorum.
Bir reklam alanı mobilde kaldırıldı. Reklamlar da zaten çok ağır bir şey göstermiyor.
Discourse için güncel mobile app yok. Bu haliyle iş görüyor.

Abi bildiğim kadarıyla reklamlar kullanıcının arama geçmişine göre geliyordu ama sen bilirsin yine de :sweat_smile:

3 Beğeni

ne gerek var bu oyuna? faso fiso şeylerden bıktık usandık artık

2 Beğeni

şu oyun motoru ile iyi kötü onlarca oyun çıktı bizden bir tane oyun çıkaran olmadı.

Her şeyi oynadık bi İsa kalmıştı :smiley:

İçkiliydi bilmem ne…

Aramızda kullanan var mı önerir misiniz? :crazy_face:

1 Beğeni

74 bin mi. Çok ucuz, hemen 5 tane aldım teşekkürler. :joy:

3 Beğeni

Pahalıkine stokta bile yok :smile:

Zaten stokta yok diye random sallamış eleman :laughing:

Logitech in Extreme 3D Pro joystiğini almayı düşünüyorum, Fsx ve Prepar3d tarzı oyunlar oynayacağım bunun dışında Construction ve Fs19 da kullanmayı planlıyorum. İnternette 270₺ gibi bi’ fiyattan satılıyor. Sizce almak mantıklı mı?

ayni urunu kullaniyorum. kac sene oldu hatirlamiyorum bile, sorunsuz calisiyor. tavsiye ederim

1 Beğeni

Thrustmaster t16000 almalısın amazon.de den bak

Uçuş simulasyonları konusunda biraz amatör olduğum için üst seviye joysticklere pek bakmıyorum. Fazla para vermek istemiyorum açıkcası. Şimdilik öğrenmemi sağlasın ilerleyen zamanda daha iyisini alırım diye düşünüyorum. Thrustmaster beni aşar gibi :slight_smile:

1 Beğeni

intel core i5 9300h 2.40 ghz maks turbo frekeans 4.10ghz
gtx 1650 4gb
ram 8gb

bu özelliklerde bir bilgisayar
forza horizon 4 -RDR 2 - GTA 5 gibi oyunları takılmadan oynatır mı birde ets2yi yüksek ayarlarda…

dalga mı geçmeye çalışıyorsun yoksa cidden mi bilgin yok merak ediyorum şuan

Dalga mı geçiyorum ? Bilsem neden sorayım ??

En iyi optimize sırasıyla Forza, GTA ve ETS 2 bana göre. RDR 2 oynamadım. Forza’yı yüksekte rahat oynatacağını düşünüyorum, GTA’da da çok abartmadıkça akıcı olur, ETS 2’de %100 ya da %200 ölçek ve orta-yüksek karışık rahat oynatır diye düşünüyorum. İşlemci de ekran kartı da orta düzey. Videolara bakmak iyi olur.

2 Beğeni

Cevabiniz için çok teşekkür ederim :+1:

2020 de yeni mercedes actross gelir mi sizce? şu aynaları içeride olanlar.