Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Eline sağlık süper olmuş, tezgahımda yer olsa ben de yapacağım böyle birşeyler ama nerdeeee… Direksiyonu ortaya alınca (olması gereken yere) en fazla 2 gün dayanabiliyorum 3. gün boynum ağrımaya başlıyor klavyeye uzanmaya çalışırken :frowning: neyse bişeyler düşünecem artık…

2 Beğeni

En zor 2 gruptan birine düşmüşüz…

4 Beğeni

Şu İtalya gelmesin diyordum, geldi… Başımıza ne geliyorsa İtalya yüzünden geliyor zaten, 1. Dünya savaşında sattılar, Euro 2016’da bunlar İrlandaya yenilip grupta kalmamıza sebep olmuşlardı :sob: Allah bilir burda başımıza neler gelecek :smiley:

1 Beğeni

o değil de bu F grubu ne laa :rofl:
gerçek mi diye insan şaşırıyor ahahaaa

1 Beğeni

Şu turnuvaya anlam veremedik zaten 2-3’ten fazla evsahibi var İtalya da bunlardan biri. Turnuva tüm avrupaya yaymışlar ama bize vermemiş namussuzlar :smiley:

Bende inanamadım, CR7 büyük ihtimalle gruptan çıkamayacak :smiley:

1 Beğeni

F grubundan çıkan kupayı alır…

3 Beğeni

Ben nasıl okuyayım şimdi bunu .d

2 Beğeni

Aralığın 5’inin gelmesini beklerken

8 Beğeni

fazla milletyetçilik her zaman aptallaştırır

3 Beğeni

Hadi bakalım yolculuk Rotterdamdan başladı :slight_smile: 2 saate Romanya kapısındayım bakalım multide giden olmuş mu?

10 Beğeni

Marka Model Alayım…

1 Beğeni

deutz fahr diyecem motor su soğutmalı, fordson major desem değil, massey te20 desem değil. ben kesildim :frowning:

Reklamların site optimizasyonuna etkisi var mı? @ets2Kayyumu
Okunan konuların okunmamış gözükmesi, konuların biraz daha geç yüklenmesi , resimlerin ağır yüklenmesi gibi mevzular oluyor son 3-4 haftadır. Bunları yaşayan var mı?

5 Beğeni

@Baby Evet aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Biraz fazla çıkıyor reklamlar alttan üstten mesaj yazarken felan, bazen hep karışıyor birbirine. Eee tabi ağırlıkta var. Reklam olsun ama biraz fazla gibi :smiley:

1 Beğeni

bazı reklamları adsense kendi atıyor ama bakıcam mobilde sıkıntı mobilde kısıtlarız :smiley:

Yalnız olmadığıma sevindim . :sweat_smile:
Günlük yoğun tempodan dolayı pc hiç açmayınca telefondan hallediyorum her işimi. Bir de böyle şeyler olunca… :smile:

Okunmamış gözükme çok nadir yaşadım. Yavaşlık oluyor bazen hem yüklemede hem fotolarda.

Adblock sağolsun 0 reklam hasan a 0 kurus :smiley: (ban)

3 Beğeni

Seni tanımak güzeldi :joy: