Eline sağlık süper olmuş, tezgahımda yer olsa ben de yapacağım böyle birşeyler ama nerdeeee… Direksiyonu ortaya alınca (olması gereken yere) en fazla 2 gün dayanabiliyorum 3. gün boynum ağrımaya başlıyor klavyeye uzanmaya çalışırken
neyse bişeyler düşünecem artık…
En zor 2 gruptan birine düşmüşüz…
Şu İtalya gelmesin diyordum, geldi… Başımıza ne geliyorsa İtalya yüzünden geliyor zaten, 1. Dünya savaşında sattılar, Euro 2016’da bunlar İrlandaya yenilip grupta kalmamıza sebep olmuşlardı
Allah bilir burda başımıza neler gelecek ![]()
Şu turnuvaya anlam veremedik zaten 2-3’ten fazla evsahibi var İtalya da bunlardan biri. Turnuva tüm avrupaya yaymışlar ama bize vermemiş namussuzlar ![]()
Bende inanamadım, CR7 büyük ihtimalle gruptan çıkamayacak ![]()
F grubundan çıkan kupayı alır…
fazla milletyetçilik her zaman aptallaştırır
Hadi bakalım yolculuk Rotterdamdan başladı
2 saate Romanya kapısındayım bakalım multide giden olmuş mu?
deutz fahr diyecem motor su soğutmalı, fordson major desem değil, massey te20 desem değil. ben kesildim ![]()
Reklamların site optimizasyonuna etkisi var mı? @ets2Kayyumu
Okunan konuların okunmamış gözükmesi, konuların biraz daha geç yüklenmesi , resimlerin ağır yüklenmesi gibi mevzular oluyor son 3-4 haftadır. Bunları yaşayan var mı?
@Baby Evet aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Biraz fazla çıkıyor reklamlar alttan üstten mesaj yazarken felan, bazen hep karışıyor birbirine. Eee tabi ağırlıkta var. Reklam olsun ama biraz fazla gibi ![]()
bazı reklamları adsense kendi atıyor ama bakıcam mobilde sıkıntı mobilde kısıtlarız ![]()
Yalnız olmadığıma sevindim . ![]()
Günlük yoğun tempodan dolayı pc hiç açmayınca telefondan hallediyorum her işimi. Bir de böyle şeyler olunca… ![]()
Okunmamış gözükme çok nadir yaşadım. Yavaşlık oluyor bazen hem yüklemede hem fotolarda.
Adblock sağolsun 0 reklam hasan a 0 kurus
(ban)
Seni tanımak güzeldi ![]()