kolay gelsin başkanım.
Denizli’deki ve Arnavutluk’taki depremleri Hissedenlere büyük geçmiş olsun.
Eyvallah kardeşim
ben bunu alınca online oynayabilecek miyim? dlc olanlar sadece mp için haritayımış standart versiyon oynayan sunucular dolu mu bilen var mı?
Battlefield V den sonra sunucularının dolu olacağını sanmıyorum, az adamlada hiç çekilmiyor oyun. Bütçenizi bilmiyorum ama BFV şiddetle tavsiye ederim.
BF3 sunucuları hala tıklım tıklım. BF1 de dolu olacaktır diye düşünüyorum ya.
Doğrudur, ben BFV den sonra BF1 e bakmadım. Tahmin ettiğimden çok daha fazla oyuncusu var demekki ![]()
@ets2Kayyumu bu sen misin? kaça aldın hesabı.
Almadım hep benimdi
yeni fark ettim o yüzden sordum.
logitech ilk defa mantıklı bir sponsorluk yapmış sanırım şu değişik farelerden göndermişler
sevindim
Eline sağlık
Böyle Steam arkaplanı olsa efso olacakmış ![]()
Güzel duruyor elinize sağlık.
Ozan Güven? ![]()

Onu aslında yapıyorlar. Çizim vitriniyle arka planı sekronluyorlar da ben şuan için bilmiyorum ![]()
Aynen buydu, yaptığının ets de skin modu yapmaktan farkı yok aslında. Steam profiline göre şablon çıkartıyor hali hazırda olan arka planlar için. Bizim sorunumuz arka plana harici bi görse koymak ![]()
Arşivi karıştırırken buldum, sizinle de paylaşıyım dedim.
25 Haziran 2010’dan. YHT kazasının yaşandığı Behiçbey İstasyonu’nundaki üstgeçitten depo ve bir adet DH7000. Babamla birlikte çekmiştik ![]()
Cuma gunu yedek parcaciya ugradim ve bir kontak takimi ile aydinlatma kontrol paneli aldim.kontak anahtari ETS2 de boyle bir ozellik oldugu icin gercekteki gibi calisiyor. aydinlatma paneli ise simdilik bir bolumu calisiyor, sag taraftaki tuslara birsey yapmadim. ilerleyen zamanda bakariz artik.